REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ioana Simion, despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase: 'E mai bine...'

Ioana Simion, despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase: 'E mai bine...'

Replica API 28 decembrie 2021 | 11:44 1370

Ilie Năstase a fost infectat recent cu noul coronavirus, iar acesta a stat în spital mai multe zile. Care e în prezent starea de sănătate a tenismenului, după externare. Ioana Simion spune că acesta se simte mai bine decât era până se se infecteze cu COVID-19.

Ilie Năstase a fost infectat cu coronavirus, iar tenismenul a stat câteva zile în spital, deoarece nu s-a simțit deloc bine în urma depistării pozitive cu COVID-19. Acesta a fost externat, iar Ioana Simion, soția lui, face noi declarații despre cum se simte în prezent, scrie spynews.ro

Ioana Simion, noi informații despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase

Ea susține că acesta e foarte bine, chiar mai bine decât înainte și că tratamentul pe care l-a avut în spital a fost benefic pentru el. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit că a fost cu acesta chiar și în club, deoarece s-a simțit în formă să meargă la distracție.

„Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro .

Ilie Năstase, dărâmat după scandalul cu Ciprian Marica

Ioana Simion mai spune pentru sursa citată că scandalul cu Ciprian Marica l-a distrus pe Ilie Năstase. Ea a precizat că la aflarea veștii că fotbalistul i-a furat Academia de Tenis starea lui Ilie Năstase a început să se agraveze.

Din acel moment a început să nu mai aibă imunitate, iar astfel a fost ulterior depistat și cu COVID-19. “Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a mai spus Ioana Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmareste-l cu atentie. Cand incepe sa se certe cu gramada de lemne, cheama salvarea !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272