REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ioana Simion îi ia apărarea lui Ilie Năstase, după acuzațiile făcute de fiica lui, Charlotte

Ioana Simion îi ia apărarea lui Ilie Năstase, după acuzațiile făcute de fiica lui, Charlotte

Replica API 19 iulie 2022 | 00:00 757

Ioana Simion a reacționat imediat și îi ia apărarea lui Ilie Năstase, după ce Charlotte, fiica lui, a spus că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani. Soția fostului jucător de tenis susține că acesta nu a greșit cu nimic față de copiii lui.

Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King. Are acum 32 de ani și trăiește în America, iar recent și-a făcut cont pe o platformă destinată adulților. Charlotte nu are deloc cuvinte de laudă la adresa tatălui ei, iar aceasta susține că nu l-ar mai fi văzut de 14 ani.

După ce a auzit declarațiile fiicei lui Ilie Năstase, Ioana Simion a intervenit și i-a luat apărarea fostului jucător de tenis.

„Sunt convinsă că dacă ar fi mers, și-ar fi căutat fetița, probabil. Tot ce pot să vă spun este că îl cunosc pe Ilie. Îmi este soț de aproape 4 ani. Mai rar tată ca el, mai rar, foarte rar… Este un tată exemplu!”, a spus Ioana Simion, pentru un post de televiziune, relatează VIVA!

„Este treaba ei, este majoră, face ce vrea. Fiecare om face ce vrea cu viața lui. Din punctul meu de vedere, Ilie a iubit-o, o iubește în continuare, își iubeste toți copiii în egală măsură și i-a ajutat pe toți”, a completat soția lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase are cinci copii, iar în anul 1986, a înfiat doi copii, cu fosta soție, actrița Alexandra King, pe Charlotte și pe Nicholas. După divorțul jucătorului de tenis, cei doi copii au rămas în grija mamei lor, în Statele Unite ale Americii. Ilie Năstase mai o fiică din relația cu Dominique Garzia, Nathalie. Din căsnicia cu Amalia, cea de care a divorțat în anul 2010, acesta are două fete, Alessia și Emma, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212