REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iohannis: Actuala clasă politică are responsabilitatea de a accelera reformele esenţiale

Iohannis: Actuala clasă politică are responsabilitatea de a accelera reformele esenţiale

Replica API 29 ianuarie 2021 | 00:00 1295

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că preocupările Guvernului şi ale Parlamentului trebuie să vizeze reformarea unor sectoare cheie precum Sănătatea, Educaţia, Transporturile, dar şi interacţiunea dintre stat şi cetăţean, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis

Sursa foto: www.presidency.ro

"România se află la începutul unui drum, un drum al reformelor importante în marile sisteme publice, al investiţiilor şi al accesării fondurilor europene. Preocupările actuale ale Guvernului şi ale Parlamentului pentru reforme şi investiţii trebuie transpuse cât mai curând în propuneri concrete, care să vizeze reformarea unor sectoare cheie, în domenii precum Sănătatea, Educaţia, Transporturile, dar şi în planul interacţiunii dintre stat şi cetăţean. Prea mult timp în ultimele trei decenii s-a bătut pasul pe loc, prea multe oportunităţi au fost ratate, lucruri care au încetinit sau chiar compromis iremediabil marile proiecte de dezvoltare a României. Actuala clasă politică are deopotrivă şansa şi responsabilitatea de a accelera reformele esenţiale în beneficiul tuturor românilor", a spus şeful statului, la recepţia de Anul Nou a Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, care are loc în format de videoconferinţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai du.te dracu! Taie dracu salariile la putorile din administratie. Ne.am saturat dracu , afara cu javrele care se uita urat ,nu raspundla buna ziua si nu au nicio rapsundere. Marsh in mortii mario cu aparatul tau asupritor
0
0
Te ia somnul numai citind daramite sa il mai si auzi.Limba de lemn 100%.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272