REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Iohannis, atac la adresa politicienilor

Iohannis, atac la adresa politicienilor

Replica API 2 decembrie 2017 | 12:00 447

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa decidenților politici în discursul pe care l-a susținut vineri la recepția organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale.

Șeful statului a spus că și-ar fi dorit ca în ultimul an politicienii să fie mai preocupați de consolidarea democraţiei independenţei justiţiei și nu de teme paralele cu aşteptările românilor. Iohannis a subliniat că au existat multe situații în care au fost puse sub semnul întrebării progresele înregistrate de România în ceea ce priveşte lupta anticorupţie şi funcţionarea statului de drept, notează b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
presedinte,ca el stie istorie.spre deosebire de Iohanis el e un om complex.Si pe cine vroiai Jiene presedinte?Pe dragnea,nu?sau miki-maus?Ia fii barbat si zi pe cine preferi tu.Poate pe d-na Firea?Eu l-am votat pe Iohanis si nu regret o secunda.Cel putin e discret si vorbeste exact la momentul oportun.Te asteptam sa-ti depui candidatura,daca te crezi asa de valoros!Sa auzim de bine.
0
0
Iohannis este doar ales,din pacate presedinte. Ales de milioane de naivi. El nu are o cultura bogata,nu stie mai mult despre istoria neamului decat orice alt roman dezinteresat de istorie,care a invatat doar pentru nota de trecere. E un om simplu,cu tupeu,devenit nesimtit din cauza bolii puterii. Cu siguranta ca nici nu are consilieri patrioti si destepti,valori nationale,si asta se vede limpede.Un om cu suflet mic si intunecat,pe in post mare. Bine ca nu e isteric ca ala de dinaintea lui si nu ne plictiseste zilnic cu palavragelile rautacioase, cum facea precedentul.
0
0
Si carat de muste in pizda
1
0
Zice Vasile:,,de vrei sa ne vinzi tara...".Care tara ,boule ,ca Ro a fost deja furata de idolii tai psd-isti.Iar prostii ca tine nu prea se cauta.
4
1
ce tara sa vanda , mai poate aspira cineva la asa ceva, penalul draknea nu rateaza absolut nimic. Lasand gluma la o parte, daca aceasta este mentalitatea omului de rand cand au in fata toate furturile cu acte ale penalului draknea, daca am reusi sa gandim cu propria minte- lucrurile vor capata o alta situatie
7
1
Nu discutam cum ai ajuns presedinte, nu discutam cum ai ajuns propietar pe 6case, nu discutam cum justitia independenta nu te-a gasit vinova cand ceilalti primari in spete identice au fost condamnati, nu discutam de ce nu se aplica hotararea definitiva de a returna o casa si plati despagubiri, nu discutam de ce ai incalcat constitutia cand ai mers printre manifestanti neautorizati, nu discutam de multe alte probleme pe care le ai! Insa sa te fereasca Dumnezeul tau sau al nostru sa vrei sa ne vinzi tara ca te gasim oriunde pe planeta te facem carne tocata si te dam la caini!
1
8
Trebuia sa spuna raspicat ca psd si-a mintit urat electoratul in campanie promitand legea raspunderii magistratilor, dar nu au dat-o nici pana azi. Pt minciuna trebuia dizolvat parlamentul si guvernul.Nu are copii-ca si idolul tau Iliescu- pt ca menirea lui e alta pe pamant.Sa indrepte lucrurile stricate si sa opreasca distrugerea tarii de cei ce au condus-o f bine 29ani, incepand cu favoritul tau,Iliescu. Nimeni nu ajunge rege sau presedinte de tara decat cu vointa lui Dzeu.Daca tu te crezi mai presus de vrerea lui Dzeu e treaba doar a ta.Avem multe de invatat de la nemti,dar leprele comente
4
1
Ant zvai drai ii protejezi pe politai. Toti securisti stau pe pensii si salarii. Nu ai loc de ei si de bunastarea lor cladita pe munca cinstita. Sa nu mai vorbim de magistratul acestei tari plina de politicieni care fura de 27 de ani si nimeni nu-i vede. Acum ceva timp un tip cu patru case ne dadea lectii de moralitate si democratie. Ce sa vezi? Poporul l-a ales pe unul cu sase case care tine in brate sistemul ce a facut posibil sa ajunga la performanta de a face avere dintr-un salariu de bugetar si din niste meditatii pe care s-au platit impozite. La multi ani Romania!
2
6
Abtine te macar de Ziua Romaniei ! Sau ai tu o problema ca alti au furat mai mult decat tine.Daca tragi linie si gandesti ptr ce alergi tu in viata asta?.Copii nu ai,nepoti bu ai.Cui vrei sa i lasi casele furate?.O tii mereu cu penalii...Nu vezi ca multi si au dat seama ca esti paranoic ???
4
9
Cum ai reusit? Stat paralel nu avem.
3
7
s-au cotit si s-au dat raniti se pare.Lasitatea proverbiala se manifesta din plin.Sincer,mi-as fi dorit sa-i vad huiduiti ca 2 sobolani prinsi in capcana.Klaus se va ocupa sa-i faca de kkat pe buna dreptate;cred ca se si distreaza copios cu gandul cum o sa-i striveasca ca pe 2 gandacei puturosi prinsi in biluta de rahat pe care-o mesteca zilnic.La multi ani Romania!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272