REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Iohannis, Bode, Cîțu și Arafat, prezenți la Ziua Marinei! VIDEO LIVE

Iohannis, Bode, Cîțu și Arafat, prezenți la Ziua Marinei! VIDEO LIVE

Replica API 15 august 2021 | 12:07 4324

Forțele Navale Române au organizat duminică, 15 august, în portul militar Constanța, o ceremonie aniversară, la care publicul nu a avut acces. La ceremonie au fost prezenți: prefectul județului Constanta, Silviu Cosa, comandantul ISU Dobrogea, Cristian Amarandei, primarul orașului Constanta, Vergil Chițac, Adrian Glugă, șeful IPJ, Florin Goidea, directorul Portului Constanța, șeful DSU, Raed Arafat, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, premierul României, Florin Cîțu, Anca Dragu, președintele Senatului, Dan Barna, vicepremier. De asemenea, a fost prezent și președintele României, Klaus Iohannis.

.

.

Ceremonia a început cu întâmpinarea persoanei oficiale (ora 09.55) și trecerea în revistă a Gărzii de Onoare, din care fac parte militari din Forțele Navale Române, militari din Marea Britanie și din Statele Unite ale Americii. La ora 10.00, au fost ridicate pavilionul, geacul și marele pavoaz, la bordul navelor militare, în acordurile Imnului de Stat al României, concomitent cu 21 de salve de tun, care vor fi trase de către militarii Batalionului 345 Artilerie „Tomis”, Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”. Evenimentul a continuat cu acordarea drapelelor de luptă Flotilei 56 Fregate „Contraamiral Horia Macellariu” și Direcției Hidrografice „Comandor Alexandru Cătuneanu”, urmată de alocuțiunea persoanei oficiale.

La finalul ceremoniei, în jurul orei 11.00, portul militar a fost survolat de o formație de aeronave de luptă, alcătuită din elicoptere Puma Naval ale Forțelor Navale Române, un elicopter IAR Puma, aeronave MIG-21 și F-16 ale Forțelor Aeriene Române, aeronave „Typhoon” britanice și un avion de cercetare P-8 american.

”Există o singură cale de a reveni la normalitate și aceasta este vaccinarea. Să fim în continuare atenți pentru a ne proteja atât pe noi, cât și pe cei dragi nouă. Regiunea Mării Negre a căpătat un rol semnificativ. Am acționat cu hotărâre politic, diplomatic și economic pentru recunoașterea Mării Negre pentru un interes major. Relevanța strategică este o certitudine, o dovedesc și proiectele regionale și inițiațiva celor trei mari acționează in beneficiul României. Sunt provocări de securitate militare și non militare. Ne-am asumat această sarcină împreună cu ceilalți membri ai NATO de a crește reziliența națională în fața oricărei amenințări. Securitatea natională și a românilor sunt vectorii prioritari care ghidează efortul armatei României.” a spus Klaus Iohannis, președintele României.

Andreea VREJOIU V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine cine ii ala cu papion de arlekin
1
0
Cu astia decat cu ciuma rosie care a vandut tara . Iliescu tatucul psd judecat si spanzurat in public
7
6
toata lumea a vazut filmul acum viata bate filmul
8
5
Iohanis iti place cum arata Constanta? Jalnic.
15
3
distrugatorii tari
15
6
Multa mooooie plavanului si nenorocitului de caporal de constanta! Ati reusit sa va bateti joc si de aceasta sarbatoare!
17
6
Astia doi mi-au inveselit ziua azi. Betivul si chelnerul !
18
5
Foarte prezentabil, presedintele tarii!
10
12
Klauselu somnorelu
10
5
Klaunul iohannis, zis si cap de lemn, e doar un slugoi cu minte mica. Ce ii ordona marile companii el executa. La tical0sie il intrece chiar si pe poanta sau tr. bashina.
17
7
ce facem,unde este marina civila,sau au aparut deeseuri pe sticla sii nu se poate ?
10
0
Cum de nu-i si admiralu in uniforma?
9
2
Numai frustrati in comentarii. Lingai ai psd-ului si specimenelor ce il alcatuiesc. Va da de gol caracterul si vocabularul de bisnitari .Asta defineste psd-ul.
11
27
domnul Bode sa se uite la Floarea din politie, clipul de pe YT si sa ia masuri
9
1
le e frica de popor, de aia au cerut sa participe doar cei vaccinati, la parada pooliii de ieri nu au cerut sa participe doar vaccinatii!!!
26
9
sperma pooli mele... dejectatii sec.21...lute,ipse,marcu si meleaca
19
5
Sper din suflet sa muriti pe drum inapoi la buc, ji godiilor
23
7
Se crede James Bond?Pacat ca nu al poporului ci a lu' Sch wab Klaus,tizul.
27
10
Sa imi bag pwla in tot neamul lor de slu goi ne norociti. Huooo
27
4
ce bine ai sta plavanului in costum de ospatar ... cred ca partzu ia comandat cateva beri - deformatie profesionala! un singur cuvant poate descrie aceasta parada mascarada - jenant! nici macar pas de defilare nu stiu sa faca spargatorii de seminte pe punte platiti cu bani grei lea luat ceva timp pana sau sincronizat daca vine un razboi astia fac pe ei macar sa le dea pantaloni negri sa nu se vada
41
7
Protocoale.
15
3
Cat de bine se simt ei si cata saracie este in tara! Mai rau ca acum nu a fost niciodata.
37
8
Ani de zile s-a serbat pe faleza in dreptul Comandamentului Marinei, cu public. Acum plavanului ii este frica si a preferat sa se ascunda in port fara public, imbracat ca un ospatar.
45
13
Mooie Chris Groninger.Mooie Florin M. Spataru. Cu urina si fecale.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468