REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Iohannis: Cererea de revocare a procurorului general - complet neadecvată; ministrul Justiţiei trebuie să plece

Iohannis: Cererea de revocare a procurorului general - complet neadecvată; ministrul Justiţiei trebuie să plece

Replica API 26 octombrie 2018 | 01:03 340

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea managerială la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi consideră că cererea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general, Augustin Lazăr, este "complet neadecvată şi de natură să genereze neîncredere în sistem şi îngrijorare în rândul partenerilor europeni".

"Preşedintele Klaus Iohannis a primit şi va analiza Raportul privind activitatea managerială de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Augustin Lazăr. Preşedintele Klaus Iohannis apreciază activitatea procurorului general şi consideră că cererea ministrului Justiţiei este complet neadecvată şi de natură să genereze neîncredere în sistem şi îngrijorare în rândul partenerilor noştri europeni. Modul în care ministrul a prezentat public raportul este unul tendenţios şi denotă intenţia acestuia de a subordona politic procurorii", arată Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
2
0
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
4
0
nu stiu daca il mai pot numi presedinte pe acest om..pai timpul, incerca sa ne demonstreze cum a ajuns iohanis presedinte si noi nu vrem sa acceptam realitatea!! e clar!
1
4
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
5
2
cererea trebuie citita daca citesti pe litere e nasol si nu intelegi mai nimic ce ai inteles e ca procurorul general e al tau si ascunde dosarele din penal te face integru bani de referendum de unde ai avut ca spuneai ca guvernu nu are de salarii si pensii de ce a-i aprobat referendum sa cheltuiesti bani asa te gindesti tu la oameni mai vrei sa fi ales pa baiatule
2
4
l-a detonal pe Iohannis! Documentul acela de la dosarul de candidatura a lui Lazar e devastator. Dar nu stiu daca Romania e o tara normala sau una total atipica, fata de care UE este si surda, si chioara...
8
8
dar nu ne spuneti nimic de acel dosar pe care v-i la inchis procurorul lazar?..ati intrat ca devreme in campanie electorala, si tind sa cred ca si..inutil. romanii si-au cam dat seama de manipularile serviciilor, de care sunteti "agatat". Aveam alte asteptari..candva,
7
9
Complet inadecvata mai ales ca Lazar il are pe Iohanis la mana cu dosarul cu casele. Sa vedem cum sare mutu cu burta pe grenada acum ca sa-si scape curul de puscarie
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272