REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iohannis: După alegeri, mă aştept la un guvern care să fie format în jurul PNL

Iohannis: După alegeri, mă aştept la un guvern care să fie format în jurul PNL

Replica API 11 noiembrie 2020 | 01:36 1596

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, la Palatul Cotroceni, că după alegerile parlamentare se aşteaptă la un guvern PNL şi la o majoritate în Legislativ în jurul acestui partid.

Klaus Iohannis

Sursa foto: presidency.ro

"Sincer, nu cred că Partidul Naţional Liberal va pierde alegerile. Eu cred că va câştiga alegerile şi împreună cu alte partide democratice va genera o majoritate în Parlament pentru a păstra PSD-ul în afara deciziei politice", a afirmat şeful statului.

El a fost întrebat dacă, după alegerile programate pe 6 decembrie, vede un guvern PNL. "După alegeri mă aştept la un guvern care să fie format în jurul PNL, o nouă majoritate care permite gestionarea eficientă a crizei şi a reconstrucţiei de după", a răspuns Iohannis.

Şeful statului a apreciat că, în prezent, în Legislativ, PSD "trage frâna de mână" la toate măsurile propuse de Guvern, "care sunt juste şi binevenite".

"Suntem în pandemia prin care trebuie să trecem, iar Guvernul a fost ales ca să gestioneze treburile publice şi trebuie să le gestioneze, indiferent cât de popular sau nepopular devii prin măsurile care sunt bune, trebuie luate, fiindcă pe primul loc nu sunt sondajele, ci pe primul românii şi sănătatea lor", a afirmat preşedintele, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiti mai discreti cand furati la vot, nu ca la sectorul 1 a lu Clotilde in septembrie.
0
0
ghinion va trimitem la cules sparanghel lA MATUSA MERKEL
3
0
Dulapule, taci dracului din gura ca spui numai prostii!
3
0
se fura in usa voturile darmite in tarisoara asta condusa de un guvern de talhari tradatori,altfel ar fi de mirare ca peneleaua sa atinga pragul de 5 la suta
3
0
Ati dezamagit cumplit..puneti in functii oameni care nu au confirmat, indepartati profesionistii, ex la Arsvom, sunteti mai rau decat ceilalti
3
0
Dece esi in fiecare seara si nu respecti constitutia si faci politica in loc sa fi mediator s-a saturat poporul de vrajala ta zici ca suntem in armata la cititul presei dupa parerea mea ai cu pietele v-a mincat capul. Esiti cu sondaje facute si platite de voi dar cred ca mai aveti 18 procente deja cadere libera inprumuturi aiurea pensiile profesori alocatiile pietele etc va-ti ars
4
0
Astia intra in parlament ca sa isi umple conturile so sa se burduseasca de vile,masini si alte bunuri!! Lamurit?????? Iar de bietii romanasi II DOARE LA BELITA!! Ok?!?!!
4
0
pai daca te uiti la guvernarea pnl ista din ultimul an intelegi cauzele!!! pe mine ma intereseaza cand am trait mai bine eu, ca pe ei nu-i plang indiferent ca sunt PNL, PSD sau USR!!!
4
0
unicul partid ce se doreste sa conduca o tara asa cum arata ea acum si care a ajuns asa din ce cauze?
1
3
HAI SICTIR!
5
1
Sper ca romanii au vazut de ce santeti in stare de cate ori ati fost la butoane si sa va reject la alegeri. Si mare atentie la furatul voturilor. Ca daca la locale s-au furat cu sacii la parlamentare o sa se fure cu toate instrumentele pe care le au la indemana, STS, SRI, procurori, judecatori, calculatoare, etc.
6
0
Nu am votat de 10 ani. Dar promit ca merg la alegerile astea. Sa pedepsesc cele 120 de colective care s-au produs de cand a inceput pandemia, incompetenta si aroganta. Cand erau PSD injuram ca sunt atatia prosti cu diploma care ne conduc. Acum,,,,e mai rau.... au venit prosti fara diplome care ne conduc
7
0
Desigur. Ca la sectorul 1 Bucuresti, se va castiga dar mai discret ca si pana acum. Oricum PSD nu a inteles care e treaba si are doar schimbari minore si sanse diminuate. Asa ca se asteapta sa fie PNL USR la butoane. Dupa cum au condus cand au mai fost la guvernare cat si acum, imi pare rau ca n-am apucat sa plec din tara asta.
5
1
Dupa alegeri sper sa aveti surprize neplacute, ori sa va rapeasca ceva rasa extra terestra
9
0
Ma duc sa ma cac pe tine la alegeri.
17
0
Trafic de influenta? Asa pare dar sa vedem pe cine convinge. Oricum, buna incercare!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212