REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iohannis: Economia României va avea cifre negative dacă populația nu se vaccinează

Iohannis: Economia României va avea cifre negative dacă populația nu se vaccinează

Replica API 29 ianuarie 2021 | 00:09 1730

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat la recepția de anul nou a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. Iohannis susține că prognozele arată în momentul de față o creștere economică pentru 2021 de 4,3%.

Klaus Iohannis

Sursa foto: presidency.ro

„Mă bucur să particip din nou, de această dată în mod virtual, la tradiționala Recepție de Anul Nou organizată de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei de COVID-19, al crizei sanitare și economice, precum și al stării de urgență în majoritatea țărilor europene.

2021 a debutat însă cu semne bune pentru România și pentru comunitatea de afaceri, cu semnale încurajatoare de revenire a creșterii economice. Prognozele indică faptul că România va beneficia de o creștere cu 4,3% în acest an, un procent destul de bun, dat fiind contextul în care ne aflăm.

Țara noastră se confruntă însă, în continuare, cu spectrul dezechilibrelor economice, față de care trebuie găsite soluții sustenabile. În acest sens, sunt esențiale consolidarea situației finanțelor publice, precum și aplicarea de politici de susținere a creșterii competitivității, cu accent special pe creșterea exporturilor și atragerea de investiții pe termen lung.

Trebuie să fim conștienți că evoluțiile economice din perioada următoare vor fi direct influențate de ritmul și succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, atât la nivel european, cât și la nivel național. De noi toți depinde revenirea la normalitate, în condiții de siguranță sanitară”, a spus Klaus Iohannis, la recepția Camerei de Comerț, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boul asta nu isi da demisia dupa nenorocirea de la Bals? dar cretinul ala de Catu care spunea ca sanatatea nu este o prioritate? dar tefelistul de Voiculescu? acum coruptia nu mai ucide???
1
0
Romania va avea cifre negative datorita javrelor incompetente ca tine !!!!
2
0
vaccinuri, masti, dezifectanti si ea va merge brici pe bani de ...imprumut cu dobanda la purtor!
4
0
Normal ca nimeni in afara de populatia Romaniei nu poarta vina pentru oribilitatile din tara asta. Iubitorii de oameni,geniile si patriotii care conduc tarisoara asta se impiedica de nesimtirea romanilor care nu se supun orbeste poruncilor si nu aplauda cu frenezie masirile intelepte si pline de grija ale iubitilor conducatori. Testarile gratuite nu se fac pentru binele romanilor,ar trebui ca si vaccinurile sa fie platite,pentru fericirea tuturor,ce naiba!
5
0
cei care se nasc acum datori ca a facut Citu datori or sa creasca si uni dintre ei or sa se faca politicie nu au ce sa mai fure ca se fura de 30 de ani osa va fure pe voi pe politicien os va lase casbeci fara case fara bani asa osa fie lege atunci
6
1
Pai hai ma plavane ca vrem sa ne vaccinam! Sunteti in stare sa ne vaccinati?
9
1
ceapa ma-ti d e otz
10
1
baga bah vaccinuri - nu sunt pentru toti
7
1
nu mai creste porumbul, daca cel care praseste nu este vaccinat.
11
1
au inceput sa apara tratamente lasati vrajeala cu vaccinul!!! gata ati ratat si spaga asta!!!
14
1
Daca nu dati drumul le economie si o frecati cu pandemia cum poti avea realizari in cresterea economiei ?.Ma seci la carici cu vaccinul tau,cine vrea se baccineaza cine nu va da la muie...asta este problema voastra?
14
1
Muie ma, trebuia sa ne intrebi si pe noi inainte sa darami economia. Voi ati daramat tara, voi sa o saltati
14
1
asta e scuza hotiei voastre ca sunteti mai rai ca predecesorii vostri ! si nu mai face loby pentru companiile de medicamente pe pielea noastra ca nu ne reprezinti pe toti
13
2
sigur, cum spui tu...Pe-Se-De
12
1
Ce-are sula cu prefectura tovarase Iohannis ? Oare asa sa fie ?
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272