REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Iohannis: Guvernul e disperat să facă rost de bani; inventează măsuri ce sfidează logica economică şi bunul simţ

Iohannis: Guvernul e disperat să facă rost de bani; inventează măsuri ce sfidează logica economică şi bunul simţ

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 343

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că Guvernul este disperat să facă rost de bani şi de aceea inventează măsuri care sfidează logica economică şi bunul simţ, indicând în acest sens OUG privind "taxa pe lăcomie" şi proiectul PSD referitor la rezerva de aur a României.

"Guvernul este disperat să facă rost de bani şi inventează măsuri care sfidează nu numai logica economică, ci şi bunul simţ. Faptul că apar peste noapte iniţiative precum "ordonanţa lăcomiei" sau, mai nou, intenţia disperată a PSD de a pune mâna pe rezerva de aur a României arată că nici măcar PSD nu are încredere că bugetul lor poate fi realizat şi, de aceea, se caută noi şi noi soluţii extreme pentru a face rost de bani", a spus Iohannis, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

El a susţinut că "dezastrul" propus de PSD în economie va fi, din păcate, decontat de cetăţeni şi de mediul privat.

"Preţuri în creştere, taxe şi impozite suplimentare - aceasta este oferta generoasă a PSD. Degeaba strigă PSD sus şi tare pe toate canalele că de vină sunt alţii. Tot timpul de vină sunt alţii. Nu, nu sunt alţii. Principalul vinovat pentru că România nu s-a dezvoltat în ultimii ani este PSD. Efectele acestei guvernări dezastruoase trebuie limitate şi nu voi ezita nicio clipă să contest orice măsură care afectează cetăţenii, buna funcţionare a statului şi economia de piaţă", a precizat Klaus Iohannis.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Istoria il va pedepsi pe acest dulap nemtesc pentru toate cate nu a facut si pentru toate cate a facut impotriva acestui popor. Blestemat sa fie el si familia lui.
1
4
Traiasca Romania Traiasca Germania Traiasca Uniunea Europeana.Traiasca toata lumea PSD ul mai la urma.
4
2
ne -am luptat cu nemtii ....si tot de ei avem parte !
2
4
Pai schiorul a acceptat numirea analfabetei in functia de prim ministru...
1
7
Iohannis sfideaza Romania,romanii si functia de presedinte de tara. Dupa petele maron lasate in istorie de Basescu,urmeaza cele lasate de Iohannis. Romanii au votat masiv cu el,sperand la altceva decat porcaria asta de azi. Si eu l-am votat,sperand ca va fi un OM .Chiar,noi mai avem oare OAMENI cu adevarat buni sa ne fie presedinti,sau ramanem tot asa,la noroc,la plesneala?
4
5
Cum un bugetar, fiu de militian, Dracnea, este acum milionar in Euro si latifundiar!!?? Cum?
5
4
PSD pune mana pe rezerva de aur. Cum sa spui o ineptie de genul mai Klaun? Pai rezerva e la dispozitia BNR, indifferent unde se afla fizic, ce va atata pe voi, da va place sa platiti la englezi chirie, ca da bine la combinatii si te baga si pe tine cineva in seama pe la summit-uri. Vax albina!
6
5
vorbeste marele economist al tarii. Hai siktir, bre!
8
6
umilesti o tara
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272