REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Iohannis îi ÎNDEAMNĂ pe români să se vaccineze: 'Aceste vaccinuri sunt sigure!'

Iohannis îi ÎNDEAMNĂ pe români să se vaccineze: 'Aceste vaccinuri sunt sigure!'

Replica API 25 decembrie 2020 | 22:45 1500

Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat un apel către români. El îi îndeamnă pe aceștia să se vaccineze, scrie stiripesurse.ro.

„Campania de vaccinare începe duminică pe 27 decembrie. Se începe cu prima tranșă simbolică, iar apoi vor veni alte tranșe după Crăciun. Așa se va continua până când toată populația beneficiează de vaccin. Aceste vaccinuri sunt sigure, omologate. Și noi și experții recomandăm românilor să se vaccineze”, a spus Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai tineti minte cand indemna spre pnl, si zicea ca psd sunt infractori si penali si il recomanda pe orban ca prim ministru? nici nu avea voie.,rolul presedintelui in romania, e de labagiu, mediator intre puteri si partide. im sure ca a fost ilegal ce a spus atunci, si ca pentru faptu ca a facut lobby pentru pnl. acum s-a sucit iar. un clown de presedinte. intoarce curu la sefi si se muleaza pa situatie. un homosexual obosit. ar suge si un ciocan, doar sa fie acolo pa val. pai ori psd ori pnl? acum alt sfat. cand o sa mearga iliescu cu baietii la puscarie, atunci o sa am incredere in vaccin
4
1
Klaus sa te foot in coor pe unde bei apa.te vaccinezi ti si dupa 3 luni daca ramai tot la stadiul de molusca cu greutati de vorbire te urmam.
7
1
Bine mai,dar cu zece mii de vaccinuri in prima transa,adica cinci mii de beneficiari,pentru ca vaccinarea se face in rapel,rezolvi cam cati locuitori ai unei comune. Adica Iohannis vrea sa faci o baie in mijlocul desertului.
6
0
Tu primul! Chiar ne crezi prosti! Eu propun primii sa fie cei din parlament, ei sunt mandria tarii, lumina natiei, cei mai corecti, cei mai cei. Ei merita primele vaccinuri!
7
3
Pai dvs.de ce v-ati razgandit daca sunt asa de bune ?Sau ne credeti cobai? Sanatate si minte sa aveti ! Cat timp mai ocupati scaunul asta mare.Si cald.Nemeritat cred.
10
3
Tantalaul klaun e singurul sef de stat care nu se vaccineaza, restul conducatorilor dau exemplu cetatenilor si se vaccineaza primii.
8
4
sunt prea ocupati cu distractia in perioada asta.... mai vorbim dupa 3 ianuarie, hihihi
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272