REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Iohannis, întrebat ce se va întâmpla dacă vine Dăncilă la dezbatere: Nu va fi primită

Iohannis, întrebat ce se va întâmpla dacă vine Dăncilă la dezbatere: Nu va fi primită

Replica API 19 noiembrie 2019 | 03:13 512

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea organizată marţi, de staff-ul PNL, la Biblioteca Centrală Universitară, dacă aceasta va veni acolo.

"Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie", a afirmat, luni, Iohannis.

Klaus Iohannis participă, la Ploieşti, la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii dam lui giosan muie la ciolan!
1
2
Indemnizatiile speciale si pensiile speciale la magistrate, si la toti specialii, cand le anulati cum ati promis domnilor de la PNL?Platim la CEDO din vina lor, comisia de la Venetia spune ca justitia este varza...toti sunt putrezi de bogati...Specialii astia au tinut si tin tara-n loc! Fara pensii speciale si alte specialitati, pentru nimeni! TOTI suntem egali in fata legii, asa spune CONSTITUTIA!! Nu mai faceti voi, politicienii, legi speciale ca sa ne furati! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, nu doar pentru voi, o mana de HOTI. Nu ne mai furati cu o lege facuta de HOTI! Stop.
3
2
Vuvulica Zapacila este prea proasta ca sa se discute cu ea!!!
5
2
Un plavan caruia ii este frica de confruntarea cu Viorica, proasta satului in conceptia lui. El saracul nu stie sa scoata doua vorbe fara casca in ureche si nu are ce vorbi cu contracandidata la alegeri. Sa dea dumnezeu sa o ia in freza si sa piarda imunitatea sa poate da cu subsemnatul in toate dosarele penale pe care le are. un jeg de om, arogant si plin de basini. Muie KWI
3
5
Votati si cereti anularea pensiilor speciale. Este o hotie iesita din comun. Suntem furati noi cei care muncim cinstit si iesim la pensie cu o suma derizorie.
4
3
Ultima saptamana a Vioricai Dancila
6
2
Mi-o si imaginez pe vasilica la intrevederi cu Merkell vorbind fluent in germana, sau in engleza cu Trump ! Bravo, romanilor!
8
3
nu scapam de blestem niciodata!
4
0
decat un bou mai bine o proasta care de bine de rau a dat cate ceva, neamtu daca iese o sa ia.
8
8
Dancila, in prostia ei, de fapt a papusarilor care tin in sfori marioneta Vasilica Viorica, stie, stiu ca ar mai obtine cateva voturi daca pozeaza alaturi de Iohanis. Si atunci, de proasta ce este, va rula placa ca ea e femeie, ca nu-i frumos sa jign3sti o femeie , ca ea poate gresi la nesfarsit dar fiind femeie , nu trebuie sa o critice cineva. Si tot asa! Bai toapo, invata naibii sa vor esti corect, sa potiformula macar o propozitie , daca nu o fraza, zi si tu yes si no, spune-i lu fiitu si fiita, dar si lui barbat'tu sa plece de la stat. Face-ti ceva pe cont propriu, daca va duce capu'
9
8
De ce sa nu o primesti este biblioteca ta adusa din Germania?
12
7
Eu il primesc la dezbatere doar pe Edard Wirths coleg cu mine la Auscwirz Birkenau.
10
5
Buna seara, eu ii sug cariciul lu hanis
4
3
ce o sai faca decat o romanie orala
4
0
Face greseli gramaticale !
13
3
"nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva" si continua "jurnalisti, formatori de opinie pe care eu i-am invitat". Vai, mama... si e profesor de meserie...
18
1
este intradevar o alegere grea cu cine sa votezi,cu iohanus mama,mare malai mare bun de excursii in strainatate cu alai cu girofar si inca bun sa dea in gioale,in momentul in care a recunoscut ca iedul ca romanica a participat la holocaust,este vorba de timpul scurt in care jidanii au muncit,bibi netaniahu l-a cadorisit cu pretinul jidovilor si a trecut romanica intre hulubele jugului in locul germanicii,polonozii le-au dat cu praf de mers,nici veorica nu a stiut de ea cand a vrut sa mute ambasada in ierusalim,grea alegere
12
0
Pe cine sa votezi frate ? intre o analfabeta si un infractor dovedit ???
11
10
Sa mearga proasta la Pristina, Podgorita, Sarajevo,Zagreb,Liubliana, Skopje,Belgrad
12
24

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468