REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Iohannis: Mulţumesc românilor pentru că au respectat măsurile şi bisericilor pentru organizarea ceremoniilor fără expunerea românilor

Iohannis: Mulţumesc românilor pentru că au respectat măsurile şi bisericilor pentru organizarea ceremoniilor fără expunerea românilor

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 833

Klaus Iohannis

Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit, marţi, românilor pentru respectarea măsurilor impuse de autorităţi, cât şi bisericilor, autorităţilor şi cadrelor medicale.

"Dragi români, în primul rând vreau să vă mulţumesc pentru că aţi respectat măsurile impuse de autorităţi în aceste zile de sărbătoare. Sunt foarte bucuros să constat că am reuşit cu toţii, împreună, să facem ce ne-am propus, în speţă fiecare să stea acasă şi să sărbătorim Învierea Domnului aşa cum am putut mai bine în această perioadă de pandemie. Vreau în acest moment să mulţumesc şi bisericilor, preoţilor care au avut o contribuţie semnificativă în a organiza ceremoniile religioase în aşa fel încât românii să nu se expună pericolului de contaminare", a spus Iohannis într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, după şedinţa de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu membri ai Guvernului.

El a mulţumit şi autorităţilor care "au fost prezente şi au ştiut să intervină atunci când a fost cazul şi să vină în ajutorul oamenilor acolo unde a fost nevoie".

"Mulţumiri speciale medicilor şi personalului medical care, în timp ce majoritatea au stat acasă şi au sărbătorit în linişte Paştele, au fost la serviciu şi au avut grijă de cei bolnavi şi s-au implicat foarte, foarte bine", a mai spus Iohannis.

Şeful statului a arătat că în acest context au existat şi "câteva chestiuni cu un iz clar negativ" şi a condamnat manifestările violente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BAI HANDICAPATULE NENOROCIT! CU TAIEREA PENSIILOR SPECIALE SI ALE REVOLUTIONARILOR SUNT SI EU DE ACORD DAR CU INDEMNIZATIILE AMARATILOR DE DEPORTATI CARE AU DORMIT PE STRAZI IN FRIG, UNII COPII MICI FIIND, CE AI? CEI MAI MULTI S-AU IMBOLNAVIT GRAV ATUNCI SI AU RAMAS CU SECHELE TOATA VIATA DIN CAUZA CRIMINALILOR DE COMUNISTI. ACUM SUNT VAI DE EI. ESTE A NU STIU CATA OARA CAND POSTEZI IDIOTENIA ASTA DE COMENTARIU. NU-TI DORESC ALTCEVA DECAT SA FII SI TU IMPREUNA CU FAMILIA TA IN SITUATIA ASTA CA SA SIMTI PE PIELEA TA SI SA TE TREZESTI LA CRUDA REALITATE. VAI DE CAPUL TAU CAT CREIER ITI LIPSESTE!
3
1
@ IOHANIS multa muie frustatului de mai jos si familiei lui de curve care plange ca nu are pensie speciala !
1
2
Podul este plin de multumiri ! pt. iohanis : au uitat sa mentionezi si dorinta ta ca cei care au peste 65 ani sa nu mai poata beneficia de serviciu medical , pensie .... si asa nu mai produc nimic , aceasta deoarece tu plafonezi tot ." Faceti ce va cer alegatorii" , care alegatori !!!!!!!
1
1
Ai uitat ceva: parca sunteti surzi si orbi, nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
2
4
Avem un presedinte implicat, caruia ii pasa de noi. Multumim d-le presedinte! Bravo, tot respectul si aprecierea maxima! Ce ne-am fi facut cu dancila si gasca ei de incompetenti, hoti si mincinosi ??
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272