REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Iohannis: Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României

Iohannis: Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României

Replica API 28 octombrie 2019 | 00:31 431

Klaus Iohannis

Românii se pot "elibera" numai prin vot de "rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României", a spus preşedintele Klaus Iohannis sâmbătă, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal de la Sala Polivalentă.

"PSD-ul este un partid imens, PSD-ul este adânc înşurubat în toate structurile statului, iar resetarea statului român, deschiderea căii spre România normală se poate face într-ul singur fel - prin vot. Numai printr-un vot românii pot alege o conducere democratică în adevăratul sens al cuvântului. Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României", a afirmat şeful statului.

El a vorbit de un "război" împotriva PSD.

"Suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice. PSD-ul nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor şi asta am făcut eu, împreună cu voi", a spus Iohannis.

În opinia sa, social-democraţii sunt o forţă politică ce a "inhibat în perioade importante dezvoltarea României".

"Fără PSD nu ar fi fost nevoie să spună Emil (Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca - n.r.) că dorim aceleaşi condiţii cum au oamenii la Paris, la Munchen, la Roma. Le-am fi avut", le-a mai spus Iohannis liberalilor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
3
1
boule , la amandoua se spune corect , adica le dam muie la amandoua , nevestei si lui fiica-ta ! esti obsesiv cu cacatul pe care il lingi de foame ! de ce nu vii sa te cunoastem , bagati-ai pula in ma-ta de las ?
3
1
Treci la coada mai jigodie daca vrei sa fi votat... ce te bagi in fata?! O sa facem o revolutie, sa schimbam toata clasa politica: presedinte, parlament, justitie, politie, armata, biserica, constitutie... tot sistemul. Cine sa imbogatit cu cel putin sase case in astia 30 de ani o sa fie ghilotinat. O sa iesim din ue pe motivul ca ne vor doar de slugi. O sa-i aruncam afara pe straini. O sa exploatam resursele tarii doar pentru noi si copii nostrii. Aditivii din mancare interzise. O sa ne pisam pe ce vrea Putin si Trump. Romania o sa se numeasca iar Dacia si o sa fie paradisul europei.
7
1
Din pacate acum se va vota cealalta parte de corupti si incompetenti care zic ei k sunt de dreapta. Dar vanduti intereselor din afara. Ne mai trebuiesc cateva lectii 4-10 ani ca sa intelegem ca astia care vin sunt chiar mai rai. Dar nu-i asa? Prin vot mai luam o teapa si de la astia. Cand ne vom trezi tara risca sa fie mai mica iar coruptii din toate partidele nu vor mai fi de gasit. Pentru ca suntem ocupati de minciunile politicienilor imbogatiti de multe ori necinstit.
5
1
Nu vei mai fi presedinte...
6
1
nu-l mai injurati pe ala care si-a pus supa pe frac prin Japonia, de crapa facebookul de ras SIMPLU iesiti la vot masiv! oricare al candidat, numai iohannis nu !
9
2
Nu ti.e rusine sa vorbesti ma jigodie nazista?
9
4
Mah prostanacule, tu esti mai nenorocit decat toti.
9
4
cacatul la lins jighimelelor pesediste !!!
5
10
Cu 6 case furate.
13
6
Mai du-te dracu de hot
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272