REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Iohannis: O ordonanţă privind amnistia şi graţierea ar declanşa o criză politică fără precedent

Iohannis: O ordonanţă privind amnistia şi graţierea ar declanşa o criză politică fără precedent

Replica API 1 decembrie 2018 | 01:05 359

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că o ordonanţă privind amnistia şi graţierea ar fi "o catastrofă pentru România" şi ar declanşa o criză politică fără precedent.

"O astfel de ordonanţă, care priveşte amnistia şi graţierea unor politicieni până la urmă, ar fi o catastrofă pentru România. (...) Adoptarea unei astfel de ordonanţe ar declanşa o criză politică fără precedent în România", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie terminat cu cineva. Sper sa vina ziua in care jigodiile PSD-iste cu al lor govern DOCIL care faulteaza Romania ceas de ceas, care fac legi speciale care sa-i protejeze pe HOTI, sa-i scape de LEGE si de puscarie, sa mearga frumos incolonati spre puscariile lagare lagarele de munca. Bineinteles,condamnarile sa fie de la 25 de ani de munca silnica in sus.Iar jigodiile care fug in ,,exil politic,, sa primeasca pe viata. ASA LEGI TREBE SA FACEM SA SALVAM TARA SI PE NOI TOTI.
1
0
Asta nu a inteles ca il va ajuta si pe el si pe nevasta-sa ,in viitor. Daca nu are viziune!Pricepe foarte greu.
2
1
ai o nevasta minunata , botoxata , energica , cu falci de scrofita . Suge cate doua puli deodata si nu oboseste . Ne - a facut fericiti de ziua nationala , sa-ti traiasca !....ai grija de fiica-ta , sa nu faca ce vede , e pacat ...
1
1
multa mute cu cacat postacilor pesedei !!! Azi nu mai scriu nimic ca e liber iar ei numai de la servici posteaza. Servici pesedist ! Muie dragnea, muie pesede !!!
2
3
pt boul de sub mine ,cretinule devin obligatorii pt viitor nu pt trecut , avortatule
5
3
Dupa decizia CCR care scoate in afara legii toate sentintele ICCJ din ultimii patru ani, ordonanta devine obligatorie indiferent de ce vor Saptecase si complicii lui. Chiar ambasada SUA ne-a invatat ca deciziile CCR trebuie respectate cu sfintenie.
6
6
sa trezit somnorosul ca sa spuna numai prosti nu fac nici doi bani vorbele lui vrea sa mai cucereasca niste votanti un om obositor si fara credibilitate .
4
7
in devenire ofteaza dupa gratiere.nah,fiecare cu prioritatile lui.
5
1
sugi pula dosarele tale blatuite de mafia din justitie.SUGI PULA IOHANNIS ACEASTA TARA ARE NEVOIE DE O GRATIERE SI AMNISTIE.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272