REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis: Politicienii nu se mai pot preface că nu înţeleg semnalele repetate din partea românilor

Iohannis: Politicienii nu se mai pot preface că nu înţeleg semnalele repetate din partea românilor

Replica API 8 noiembrie 2018 | 00:53 380

Politicienii nu se mai pot preface că nu înţeleg semnalele repetate din partea românilor, iar faptul că oamenii de afaceri percep că, în ultimul an, corupţia a crescut trebuie să fie un semnal de alarmă, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis la Gala Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XXV-a, conform agerpres.ro.

"Trebuie să fie un semnal de alarmă şi faptul că oamenii de afaceri percep că, în ultimul an, corupţia a crescut. Acest lucru, percepţia - a fost măsurată de instituţii de specialitate. Politicienii nu se mai pot preface că nu înţeleg semnalele repetate din partea românilor, care pur şi simplu nu mai tolerează lipsa de integritate şi de corectitudine în viaţa publică.

Avem nevoie de schimbări profunde, care să restabilească încrederea cetăţenilor în cei care îi reprezintă. Statul de drept trebuie să devină ancora esenţială de stabilitate şi predictibilitate în economie şi în viaţa socială. Cred că sunt în asentimentul mediului de afaceri când spun că existenţa unui stat de drept cu instituţii puternice şi politici predictibile este vitală pentru dezvoltarea unei economii competitive şi prospere, aşa cum ne-o dorim cu toţii", a afirmat şeful statului.

El a adăugat că urmează un an 2019 intens la nivel european, marcat de provocări, dar şi de importante oportunităţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
1
0
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure si sa traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc.
3
1
Sa nu uitati ca johann a aparut presedinte la ceas de seara cand ponta manca popcorn si se pregatea sa devina presedinte.Va placea ponta presedinte si valiza psd ca program de guvernare
3
3
Nu ne-ar fi mai bine in uniunea Ruso-belarus, fara stat de drept, doar dai dreptul dupa ce furi din banul public. Ce lupta impotriva coruptei, libertate sa furi cat vrei . da todorel, tontonel, slugarel o lege croita pe masura lu dracnea si-a hotilor din jurul lui si, gata! Spalati, parfumati si cu bani luati! Prostii platesc furaciunile lor ca datorie publica!
3
3
De serviciu!
4
3
Pula asta nu a dat examen de admitere pentru presedinte,este si el tot politician. Nu este presedinte pe bune,ci doar ca pozitie ierarhica si stat de plata. Omul este lider al tortionarilor comunistoizi si papusa securistilor,un ins ce face de ras Romania,etnia din care provine si care chiar ca e scandalizata . NU e sas,nu e roman,e un om fara pic de apartenenta la ce tine de umanitate. E un zar fara numere pe el,dai cu el oricum si iese nimic.Bai,chiar asa stim noi sa alegem presedintii? De ce in istorie inca nu am ales bine? Grav!
4
5
dale la toti pensii special si nu mai exista patriotism ! te poti pisha pe ea de tzara
7
2
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
5
5
publicati fisa postului sa vada retarzii ce face presedintele... Dumnezeu sa va lumineze mintile orbite de incultura.
6
3
hai sa inceapa alegerile sa vedem citi te mai vteaza ca deaia faci asa sa nu se prinda lumea ce vindeti voi adio gaze si ultima aprobare e de la tine ar trebui sa fie dela CCRca deaia ii platim ca cu poporul nu mai tine nimeni
5
6
Acum i am dat dispozitie la statul paralel sa il faca pe tariceanu sa fie si el penal si infractor sa nu mai participe la alegerile parlamentare.asa se face ciochia si muia pe fata.o sa sug grav impreuna cu pretenii mei codruta,lazar,si sri.
6
9
Mai idiotule tu chiar esti retardat? Repeti aceeasi placa de ne-ai capiat, ceva constructiv si bun pentru tara asta cand o sa faci?!
9
9
tu chiar crezi ca ne prostesti.
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614