REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

IOHANNIS RESPINGE REMANIEREA PROPUSĂ DE PSD!

IOHANNIS RESPINGE REMANIEREA PROPUSĂ DE PSD!

Replica API 29 august 2019 | 00:34 269

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că respinge remanierea propusă de PSD.

"Resping propunerea pentru ministrul Justiţiei", a afirmat Iohannis în cadrul unei declaraţii de presă de la Palatul Cotroceni.

"În primul rând, nu accept nici o propunere de remaniere din partea acestui guvern, nu doar pentru că acest guvern şi-a schimbat componenţa politică, ci pentru că propunerile sunt pur şi simplu inacceptabile. Resping în integralitate remanierea propusă de premier", a spus spus Iohannis, care a mai declarat: "Resping propunerea pentru ministrul Justiţiei. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD şi ALDE de a destructura justiţia, de a opri lupta anticorupţie şi de a baroniza total România. PSD şi ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituţiilor şi nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor şi în care cred şi eu. Resping propunerea pentru Ministerul Educaţiei. Nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii cheie pentru România, precum educaţia - zona în care nu avem nevoie de soluţii ale trecutului, ci de asumarea unor proiecte largi, precum România Educată, care implică reforme la un nivel pe care PSD nu pare că le acceptă şi nici nu este în stare să le facă. Resping propunerea pentru funcţia de vicepremier pentru teme economice. De asemenea, există decizii asumate, în numele statului român, în baza parteneriatului strategic cu statele occidentale, pe care nu vreau să le periclitez cu numiri precum cea vehiculată de PSD. România are un drum european, un drum prin care îşi consolidează statul de drept şi valorile democratice, şi nu pot accepta propuneri contrare acestei direcţii".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...extras din Carticica Rosie a Postacului psd-ist:...postacul psd-ist, ca un caine turbat, are obligatia sa manjeasca cu noroi tot ce inseamna democratie, libertati cetatenesti, onestitate, cinste si bunastarea cetateanului! Toate acestea sunt dusmanii nostrii, ai pesedeilor, care ne impiedica sa v-o tragem voua, prostimea care posteaza in favoarea noastra!...ca sa devii postac psd-ist trebuie sa ai urmatoarele calitati: sa fii incult, agramat, analfabet, nascut inainte de 1960, sa ai inteligenta unui limbric si grave probleme penale...sa nu te gandesti nicio secunda la viitorul copiilor tai!
2
1
Somn usor in continuare d-le Klaus !
2
1
Forma asta de viata respinge orice nu-I convine personal. El nu are nici o treaba cu romanii,de altfel el e unul din cei ce sunt de accord ca tara sa nu mai aiba paduri si sa fie condusa de securisti,procurori corupti si interlopi. Singur a spus in legatura cu abuzatirii ca nu stie si nu-l intereseaza asta. Si eu l-am votat ca prostul si imi cer iertare sincer.Sa-l mai voteze ma-sa din Germania si Rares Bogdan,trompeta sparta.
5
3
Tu nu refuzi nimic vad ...esti aia care-l suge pe Murat cu elogieri las-o ca pan' la case s-au furat orase,si sa l dovedeasca ultimul tribunal competent ca e hot si sa plateasca pana atunci e CEL MAI BUN PRESEDINTE DE STAT PE CARE IL ARE SI IL VA AVEA IN CONTINUARE PT 5 ANI aceasta tara calcata de multi prea multi" MURAT,SUAT,ELAN,EVGHENI"
4
1
A refuzat-o pe Girbovan ca-i e frica cu casele din Sibiu !
5
3
Daca lui Iohanis i -sa dat flit de americani acuma cind a fost prin ziarul capital a inceput sa strige lozinci razboiul distrugerea europei rominia e prima vizata potolestete nene s-au te simti primul distrus ca nu te mai alege lumea numai ce ai facut cu procurorul general si cu doamna k nu iti spune nimic eu stiu voturi putine
4
4
Nu ar mai trebui lasati la vot cei care nu au nici macar bacul luat .
3
8
Numai asta stie sa faca
2
1
gasca de pesedei imputiti a lui nea florea cel cu pensie de 60.000 lei pe luna s-a intors de la bai si fac ce stiu ei mai bine adica sa manance kkt .pesedeaua voastra e in kkt si vor plati pt ce au facut tarii .va vine rindul sa dati socoteala si asta va face grobieni si disperati .mergeti in iad bolsevicilor
4
6
Dar va fi infinit mai rau cu PNL si USR. Din cate se vede, nu au nici spelialisti si nici interes sa faca ceva pentru cetatenii ROMANIEI
9
4
Le era frica ca vom avea o justitie corecta!!! Rusine celor ce au vandut tara si fraierilor care ii sustin! Pampalailor, lui johannis nu-i pasa de Romania, are casa la Miami, nu are copii, parintii lui s-au mutat in Germania! O mizerie de presedinte tradator!
18
8
Mai avati putitica rabdare P.S.Deilor ca acum vin alegerile prezidentiale si o luati din nou in barba,despre Viorica voatra stiti si voi ca nici nu trece de turul unu.
7
17
Can scapam de javra de iohanis frate ca este mai prost ca prostii !!
19
7
Acum sa va vedem javre psd-iste!!! Asta este sfarsitul vostru, cacatilor! Multa mooie sa va dau voua si sustinatorilor vostri trepanati!
9
20
sunteti in cacatul cel negru pesedeii mei !!! Postacii platiti simt cum le ajunge cacatul din veceul in care sunt la nas ca la gura e de mult !!! Luati si cacatul meu la lins !!!
11
17
Bravo limbistii mei iar a ti spalat la cur pesedeul si pe mine ASA VA VREAU SA MA SUGETI LA PULA MEREU EU VARA DORM EU IARNA DORM EU TOT TIMPUL DORM.MUIE PENTRU TOTI FRAIERII MEI VA ASTEPT LA VOT SA MA STERGETI LA CUR NON STOP
8
13
Dancila si-a dat singura in cap cu androneasca si cu birchall care era clar ca nu aveau de ce sa fie schimbate. Iar Iulian Iancu acum inteleg de ce nu ne explica de ce trebuie sa se retehnologizeze incalzirea din constanta prin fonduri europene. Pentru ca e filorus. Si nu e interesat de strategia energetica a unui oras aproape de Rusia cum e Constanta. Mai bine falimentul si hotia CET si RADET decat tehnologii competitive. Si a mai castigat si primul pe lista la deputati la c-ta. PSD partid care deziluzioneaza prin prostia sa. Dar noi suntem cei care platim. Si vom vota ce trebuie!!
11
10
@18:14, 18:26, 18:40, 18:43, 18:59, v-ati kkt in scaldatoare lingailor, psd-ul a luat-o ireversibil la vale, ramaneti fara obiectul muncii postaci imputiti ce sunteti! Iohannis s-a picurat cu bolta drept in gura voastra! Pesedei, sunteti ca limbricii, sunteti fericiti doar atunci cand mancati kkt.
11
21
Joianis face si el ce ii spun stapanii
22
9
cata blana pe melc: judecatoarea aia i-a cerut acordul pentru numire la justitie. In baza acordului lui -care dovedeste cata baza se poate pune pe cuvintele lui-, aia si-a dat demisia din magistratura. Ca apoi sa respinga numirea. JEG de om! Sa vii sa te mai votez, nenorocitule. Sa vii asa cum stii tu cu "pas cu pas", cu "drumul european", stii tu... cacaturi d-ale tale!
20
11
iohanis ia la cunostinta propunerea atit astai constitutia ca vrea ca nu vrea hai pa sa fie dat in judecata in strainatate sa vada ocidentul ce presedinte prost avem mai prost ca Dancila nu se face campanie pe circa poporului astai masonerie deja dealu Isarescu
14
10
A spus ce stie el mai bine ,---adica nimic !---de 5 ani tot asta face doar dezbina rominii
23
10
mars ma, mai bine cereai direct motiune de cenzura daca erai barnos !Esti o rusine pentru natia romana ,in afara de Gica contra ce ai fost? Ai distrus tara si pe vremea lui Ciolos si acum Mars la Sibiu dar sus in varful muntelui unde nu te mai vede nimeni!Uite .ula votul meu !Nici macar nu ai avut curajul sa fii in direct ti s-a rupt transmisia mai putoarea nr 1 a natiei !
24
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272