REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iohannis: România e ţara în care hoţii stau în puşcărie, nu la butoanele politice

Iohannis: România e ţara în care hoţii stau în puşcărie, nu la butoanele politice

Replica API 4 noiembrie 2019 | 03:01 389

Preşedintele Klaus Iohannis le-a vorbit, duminică, femeilor liberale, în cadrul unei gale unde a primit şi un premiu, despre România normală, România în care ”politicienii doresc să ocupe funcţii pentru a rezolva problemele societăţii, nu pentru a-şi rezolva problemele, multe dintre ele penale”.

În cadrul Galei ”Femeile liberale premiază excelenţa” la care au participat aproximativ 400 de femei liberale şi care a avut loc la Sibiu, preşedintele Klaus Iohannis a primit premiul ”Victoria normalităţii”, un premiu simbolic.

”Vorbim foarte mult despre normalitate şi asta nu numai de când am introdus sloganul pe afişele mele. Vorbim, cred că de la Revoluţie, despre normalitate. În aproape toate discuţiile pe care le avem, auzim cuvântul normal. Lumea zice vrem o administraţie normalaă, o şcoală normală, un oraş normal, o Românie normală. Dar ce este această Românie normală? În ce constă acestă normalitate? Cred că putem să începem de la capătul de sus al normalităţii şi cu această ocazie îmi permit să le felicit pe doamnele premiate la aceasta gală, ele arată ce înseamnă excelanţa. Felicitări”, a spus Iohannis.

Şeful statului a vorbit şi despre faptul că cetăţeanul trebuie să fie în centrul preocupării statului.

”Ne dorim o Românie normală. Eu cred că aici avem câteva domenii pe care putem să le definim. O Românie normală însemană ca cetăţeanul să fie în centrul preocupării statului şi nu invers, cum au încercat cei din ultimii 3 ani să definească statul. O Românie normală e cea în care şcolile sunt dotate, în care elevii şi profesorii se simt în siguranţă. (...) O Românie normală e o Românie în care cel în suferinţă găseşte uşor un spital modern, dotat, cu personal calificat, cu oameni deidicaţi meseriei. România normală este acea ţară în care romanii se întorc, în care locurile de muncă se crează aici la noi cum fac foarte mulţi antreprenori şi nu mai este nimeni obligat să plece din România. România normală e cea în care legea-i lege pentru toţi, e ţara în care hoţii stau în puşcărie nu la butoanele politice. România normală este ţara în care politicenienii încurajează independenţa judecătorului, nu încearcă să pună acest sistem sub control politic. România normală e acea Românie în care politicienii doresc să ocupe funcţii pentru a rezolva problemele societăţii, nu pentru a-şi rezolva problemele, multe dintre ele penale”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele ţării a afirmat că de vină pentru toate acestea este PSD, partidul care a guvernat în ultimii trei ani.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu tot sarac ramai ! eu din pensia imi permit sa beau cat sa ma pis pe tine si s-o platesc pe nevasta-ta ! muie amaratule !
2
2
Prapadul vine peste voi pzd-eii nenorociti care ati aruncat cu lopata banii stransi la bugetul tarii, din impozite si taxe platite de cei mai necajiti oamenii iar voi le-ati umplut burtile, si asa umflate ,la toti godacii vostrii si la toate cozile de topor! Cum ma sa dai tu , guvern asa zis socialist, pensie de 20 de mii de euro pe luna!!! salarii de peste 25 de mii de euro pe luna!!! Voi sunteti sanatosi la cap!! Nici fostul presedinte SUA, Obama, nu are decat 8 mii de euro pe luna. Mama voastra de hoti si de talhari care cu niste tv penale si canale media ati prostit poporul si-ati furat pa
3
3
traficantul de copiii, sta la Cotroceni !
3
3
In romanica hotii stau la primarie. Vezi cazul mazare. din pacate vin alti hoti mai vechi. sa vedem ce au invatat intre timp.
0
2
hai ca m-am udat toata.adio base
3
0
mai boule spalat pe creier, imprumuturile s-au facut pentru pensii speciale, pentru subventii date aiurea, pentru bani dati la partide in campania electorala, mai vrei??? iohanis e atat de prost ca e in stare sa o voteze pe veorica, noroc cu serviciile si cu astia ca tine!!!
9
1
iar ai facut sex cu ma-ta , iar ai copiat postarea ! ce pula mea iti atarna in gura de te-ai iritat ?
5
4
corect spus dar casele cu ce le-ai facut cu meditati ? oare dc nu ai rs niciodata la intrebarea asta ? toti niste hoti
6
3
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
6
6
Din contra mai ficusule. Din cauza ta Romania a ajuns o puscarie
10
4
Si el a praduit copii si furat case.Are blatuite 47 dosare penale.Deci si el trebuie sa ajunga in puscarie nu la boootoooane.Mai ales ca are de dat si vre-o 300 de mii de euro din chirii frauduloase.Sau Johannis ajungand la butoane si devenind catelul securitatii striga hotii ...prindeti hotii.
11
5
Corect! Aveti dreptate d-le presedinte! La puscarie cu hotii, mincinosii si penalii! Au distrus tara, economia, s-au imprumutat pentru pomeni electorale, fura si mint. Mint si fura, ciumatii astia!
6
11
Intr-o Romanie normala presedinte trebuie sa fie un roman iar multinationalele nu ar trebui sa faca scalavi din romani pt salariul minim pe economie si fara sa plateasca un leu impozite pe profit in tara asta
9
6
Esti o zdreanta internationala.Escrocul striga hotii !!!.
14
7
Pai si el ar putea fi ... Cine stie... Pe la puscarie. Da e presedinte si e guru, e imun. Si o sa mai fie votat. Asta e...
12
5
Romaniei vorbeste din nou. Ce fel de popor suntem daca mai permitem unui astfel de personaj sa ajunga in cea mai inalta functie din stat? Daca legea-i lege pentru toti, avea poprire pe conturi si era si in puscarie dl prezident in ironia tuturor romanilor.
21
6
Chelu-si pune primu man-n cap
18
8
Iohannis sa dai putere DNA-ului sa bage in puscarie infractorii corupti si care au facut abuz de putere
9
12
doamne cum sa-l mai votezi pe asta inca un mandat?
26
8
Tocmai ce s-a incriminat
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212