REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis: Sunt foarte mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează criza. Măsurile luate - potrivite

Iohannis: Sunt foarte mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează criza. Măsurile luate - potrivite

Replica API 12 martie 2020 | 00:00 1007

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, miercuri, "foarte mulţumit" de felul în care Guvernul Orban gestionează criza generată de noul coronavirus, precizând că măsurile luate până acum i se par potrivite.

"Sunt foarte mulţumit de felul în care Guvernul Orban gestionează această criză, măsurile care au fost luate mi se par potrivite, au venit la timp şi vreau să-mi exprim toată aprecierea pentru premierul Orban şi toţi cei care sunt efectiv implicaţi în gestionarea acestei crize", a afirmat Iohannis, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
javra cu 6 dase,da pe din afara si asta e
0
0
cate mila,omenie,compasiune exprima fata lui,asta spune tot de wcj
1
0
Se eu sunt multumit de tine plavanule. Sper sa te viziteze coronavirusul si poate asa vom scapa de tine si de guvernul incompetent pe care il sustii.
1
0
o masura buna ar fi inchiderea granitelor cat mai repede, ca pe urma o sa ne intrebam como si dice
2
0
Pai ei trebuie sa-si faca firme sa produca ce spui tu acolo si apoi var incepe sa dea comenzi!!!
1
0
de care guvern esti multumit werner ca-n afara de arafat toti aerieni velea acum a descoperit netul iar la granita a fost nevoie sa-l scoata pe arafat din emisiune ca nu stiau ce sa facaca dar ce sa spui daca-i guvernul meu
1
0
Guvernul sa lase anticipatele si sa dispuna masuri urgente pentru ca industria romaniei sa fabrice urgent masti de protectie, medicamente si toate cele necesare depasirii crizei actuale, pentru asigurarea sanatatii populatiei.
2
0
greseala mare sunteti batuti in cap,daca nu opreati zborurile cei care coborau din avion erau usor de monitorizat.Din aeroport nu te poti strecura dar pe la granitele terestre da si chia usor. Masura corecta era tocmai sa nu permiteti intrarea decat cu avionul si nu altfel. Nu scapa nimeni.Dar daca nu va sfaraie mintea , acum vom avea epidemie.Boanghina si tu sunteti prostanaci.
3
1
Daca nu era Arafat erati morti ----n-aveti creier nici cit o gaina zapacita ---Stiti una si buna adica anticipate si sacul vastru cu bani --- nu dati nici 2 bani pe popor ----Poate umbla virusul si pe la cladirea guvernului
6
0
am vazut cum se gestioneaza;cazuri de imbolnaviri care cresc intruna.sunteti praf .
8
1
Vai de capul vostru ! Alaltaieri plantai un bat cu Organ si cu Cutu si aia de la ministerul muncii topaia de zor la ziua muierii , in loc sa inchideti granitele ! Or sa moara oameni nevinovati din cauza incompetentei voastre ! In afara de Anticipate si acaparatea totala a puterii nu va intereseaza nimic ! Poporul e pe planul 2 la voi !
9
2
Asta e dus rau cu pluta. Ce masuri mai papagalule daca nu era Arafat, Rafila, Cercel si cei din garda veche pe care ai vrut sa-i faci raspunzatori pentru colectiv si Sica Mandolina vroia sa-i dea afara eram praf si pulbere.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108