REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iohannis: Unii politicieni mai mult fug după voturi decât după sănătatea românilor

Iohannis: Unii politicieni mai mult fug după voturi decât după sănătatea românilor

Replica API 12 iunie 2020 | 00:00 1097

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi că unii politicieni mai mult fug după voturi decât după sănătatea românilor, atunci când susţin că este nevoie ca specialiştii să vină cu dovezi privind necesitatea prelungirii stării de alertă.

Klaus Iohannis

"Sunt unii politicieni care, probabil, mai mult fug după voturi decât după sănătatea românilor, care spun că putem să ne relaxăm cu totul şi că nu este nevoie de aceste măsuri şi că să vină specialiştii cu dovezi. Ce fel de dovezi aşteaptă, altele decât cele care sunt comunicate zilnic? 237 de noi infectaţi (de coronavirus - n.r.) de ieri până astăzi, peste 150 de persoane la terapie intensivă acum, la momentul în care vorbim. Avem iarăşi, din păcate, noi şi noi decese. Epidemia este între noi. Virusul este în comunitate. Orice raţiune normală ne spune să fim precauţi. În faţa unei boli eşti precaut sau eşti prost, una din două", a declarat Iohannis, scrie Agerpres.

Şeful statului a făcut apel la luarea de măsuri care permit autorităţilor să acţioneze în contextul pandemiei de COVID-19.

"S-a constatat peste tot că, atunci când încep să intre în vigoare măsurile de relaxare, numărul de persoane infectate creşte un pic, de asta tot reiau apelul meu spre protecţie, atenţie şi luat măsuri care ne permit să acţionăm", a spus Klaus Iohannis.

Anterior, el a declarat că este nevoie ca starea de alertă să fie prelungită, punctând că există motive practice în acest sens.

Joi după-amiaza, preşedintele Klaus Iohannis a depus coroane de flori la Monumentul dedicat Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990 şi la Monumentul "Kilometrul zero al democraţiei", cu prilejul marcării a 30 de ani de la "Fenomenul Piaţa Universităţii" şi Mineriada din 1990.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate pensiile nesimtite date trantorilor.
0
0
Dedicatia mea catre politicienii romani - melodia Romaneste BUG MAFIA.
0
1
Ma idiotule..Pensii speciale taiate a fost un ...SLOGAN ELECTORAL..la care tu jigodie ai pus botul
1
2
A plecat bre Sandra Pralong dintre consilieri sau e tot acolo?Spune i sa ne suga pula si ea si seful ei G Soros care iti da ordine prin ea bineinteles !Elvetianca aia sa se duca in mortii ei unde era si inainte sa vina sa l consilieze pe Constantinescu,Tapul Irelevant al politicii balcanice!Vrea Sandra Pralong ca si seful ei G Soros haos de tip Seattle si in Romania???Sa isi puna "pofta in cui" ca NOI POPORUL nu mai inghitim vrajala voastra de Neomarxisti imputiti,nu mai inghitim vrajeli de Sorosisti Fomisti scoliti pe bursele voastre special pentru a destabiliza tara,economia,mediul social!
2
2
anularea pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei.
2
2
daca taceai mutule bine faceai
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272