REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iohannis vine la Constanţa, la deschiderea anului universitar

Iohannis vine la Constanţa, la deschiderea anului universitar

Replica API 26 septembrie 2017 | 00:22 375

Deschiderea noului an universitar a avut loc, anul trecut, în Piaţa Ovidius din Constanţa, pentru studenţii de la “Ovidius”. Alături de profesori şi studenţi s-au aflat oficialităţile locale, în condiţiile în care evenimentul s-a desfăşurat sub egida Primăriei Municipiului Constanţa.

Potrivit informaţiilor noastre, ceremonia de deschidere a anului universitar 2017-2018 va avea loc luni, 2 octombrie 2016, tot în Piaţa Ovidiu, şi tot sub egida Primăriei Constanţa, la iniţiativa primarului Decebal Făgădău. Vor participa de această dată şi studenţii de la Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC), dar şi cei de la Universitatea Maritimă din Constanţa (UMC), cât şi cei de la Academia Navală. Invitat de onoare al evenimentului este preşedintele României, Klaus Iohannis. Conform surselor noastre, şeful statului a confirmat participarea. Vor fi prezenţi şi consilierii locali municipali ai Constanţei, cât şi oficialităţi locale şi judeţene.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da sa nu il primiti pe tomitanul linga dumneavoastra domnule presedinte ca va strica imaginea fara sobor de preoti
0
0
De ce apare salamul sasesc acum? Pentru ca acum Constanta este primul judet din tara condus integral de securisti si de oameni compromisi controlati suta la suta de securisti. De la securistul Stroe Felix, la colaboratorii informatori Fagadau Decebal si Tutuianu Horia, la mai imbatranitii in informari securiste si delatiuni, Palaz Iorga Claudiu si Learciul, dar si noii intrati machidonii Babu si Rasauteanu, gayul de serviciu.
5
1
Si cine sfinteste, Spagaru Teodosie, ca trebuie si popa! Asa e obiceiul la Constanta
4
2
Reparatie pentru ca au uitat sa-l invite vara trecuta! Dar unde? In Piata Ovidiu! Poate se mai "finiseaza" o fatada, doua! Un oras in ruina!
4
1
O da! La asa universitati, asa invitati! Cum e presedintele, la fel si conducerea de la Ovidius: niste nulitati!
8
8
Si sa vada si refugiati cum vin pe mare cu boli pe ei cu boli grave si vir ajutoare gratis. Sa stea in tara lor si le dam ajutoare in tara lor nu aici ca aici nu e loc pe pamant
6
5
Doamne ce as vrea sa vina niste carute cu cai ,sau accident cu drogati,sau sa latre cainii sau lupte intre interlopi in acel moment. Nu ascundeti mizeria !!!! Las-o libera sa vada si tovaras presedinte cum traim noi aicea la henri coanda la Satele Unite tiganesti of Constanta
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272