REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Iohannis: Vom petrece sărbătorile pascale departe de cei dragi; haideţi să facem împreună acest efort

Iohannis: Vom petrece sărbătorile pascale departe de cei dragi; haideţi să facem împreună acest efort

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:00 1151

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că sărbătorile pascale vor fi petrecute în "condiţii atipice", departe de cei dragi şi a făcut apel la români să facă acest efort.

"Suntem în prag de sărbători pascale pe care anul acesta le vom petrece în condiţii atipice, cei mai mulţi dintre noi departe de cei dragi. Haideţi să facem împreună acest efort pentru ca să putem fi din nou cât mai repede aproape de părinţii, copiii şi bunicii noştri", a spus şeful statului într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a afirmat că foarte mulţi români au dat un exemplu extraordinar de civism în această perioadă extrem de dificilă.

"Cei mai mulţi respectă distanţarea socială, stau acasă, nu ies mai mult decât este nevoie şi dau un examen al maturităţii lor şi al capacităţii de a fi solidari cu restul ţării. Le mulţumesc tuturor românilor care în aceste zile respectă regulile, fac sacrificii personale şi, astfel, se protejează pe ei şi îi protejează şi pe ceilalţi. Cu cât sunt ei mai mulţi, cu atât avem o putere mai mare în a limita şi, în cele din urmă, a depăşi epidemia", a mai afirmat preşedintele Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-mi lingeti cacatul cu mult spor !!! Toti patru muisti, va pricepeti doar sunteti pesedisti !!!
1
2
Daca bugetul pt sanatate are acum nevoie de mai multi bani, atunci de ce Pastele Ma-tii de sas idiot ce esti!-scuze, e doar o urare de sezon-ai dat 4 Miliarde de dolari pe niste rahaturi de rachete total nenecesare?!
3
1
sa petreci pastele in Iad otreapa Dracului impreuna cu carmen rapandula,tu hot al hotilor sluga al jidovilor sa fii blestemat pana la sfarsitul lumii si dincolo de ea,blestemati sa fiti,amin
3
1
Si daca nu vrem, pe noi ne-ai intrebat?????Am uitat...nu contam...conteaza diaspora, vom vedea care va fi votul ep acum!
3
1
Eu asi vrea sa il petrec departe de tine hotule. Poate pleci intre timp la mititica plavane
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272