REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iohannis: Vom primi un număr semnificativ de doze. Îi îndemn pe români să se vaccineze

Iohannis: Vom primi un număr semnificativ de doze. Îi îndemn pe români să se vaccineze

Replica API 2 aprilie 2021 | 20:36 1321

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în perioada următoare România va primi un număr semnificativ de doze de vaccin anti-COVID-19, punctând că, în acest context, campania de vaccinare poate fi accelerată.

"Avem, iată, la îndemână, soluţia care ne va permite să stopăm pandemia şi să ne recăpătăm normalitatea care ne lipseşte atât de mult. Se numeşte vaccin! Virusul care ne-a afectat dramatic existenţa în ultimul an nu dispare prin violenţă şi manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze şi astfel campania de vaccinare poate fi accelerată", a spus şeful statului la ceremonia organizată cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Institutului "Cantacuzino".

El i-a îndemnat pe români să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare.

"Mulţi dintre noi au pierdut pe cineva drag, alţii au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale şi economice au fost şi continuă să fie uriaşe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii şi îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării şi să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare", a afirmat Iohannis, scrie Agerpres.

La eveniment a participat premierul Florin Cîţu şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plavanul asta ne spunea exact acum un an ca infectia Covid "este ca o raceala usoara" acum ne indeamna sa ne vaccinam. Nu mai vrei alegeri anticipate???
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212