REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ion BOSCHET, SINGUR la CAFEA, părăsit de FEMEI

Ion BOSCHET, SINGUR la CAFEA, părăsit de FEMEI

Replica API 31 decembrie 2020 | 23:04 13175

Ionel Cojocea, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Ion Boschet, fost ,,sugar daddy” de capitală și amator de iubiri celebre, a intrat într-un con de umbră. A ajuns de nerecunoscut şi nu mai aduce deloc cu cel care era, în permanenţă, înconjurat de femei frumoase. Aceasta a fost surprins în timp ce își servea cafeaua singur, în celebra cafenea bucureșteană, Nuba, în cursul dimineții de miercuri, 30 decembrie ora 10:00. Pare că prietenii l-au uitat, iar femeile care, cândva, roiau în jurul lui, l-au părăsit.

Se pare că epoca uriașului Boschet a apus. După celebrele evenimente în care a fost implicat de-a lungul timpului, acesta a intrat într-un con de umbră uriaș din care, se pare că nu va ieși foarte curând.

Amintirile din trecut le retrăiește singur, în fața unei cești cu cafea, la cafeneaua de fițe din București, Nuba.

De-a lungul timpului, aceasta a fost implicat în numeroase scandaluri celebre.

A devenit cunoscut după o corecție aplicată fostei iubite, în plină stradă

Ion Boschet, devenit cunoscut în urmă cu aproximativ 13 ani, după un episod controversat în care o snopește cu bestialitate pe iubita de la momentul respectiv, fostul iepuraș playboy, Andreea Spătaru. Acesta a declarat la vremea respectivă că doar s-a apărat de unghiile fostei iubite și că orice bărbat, ar fi reacționat ca el.

Cuplul anului 2010: Mariana Moculescu și Boschet

În toamna anului 2010, veste șoc din lumea mondenă a venit din partea lui Ion Boschet. Acesta anunța că s-a cuplat cu Mariana Moculescu, fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu. Se pare că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, fiindcă din momentul în care s-au văzut, aceștia s-au simțit atrași unul de celălalt și au rămas de nedespărțit. Idila nu a durat mult, iar în vara anului următor, Ion Boschet deja era într-o altă relație de dragoste cu celebra asistentă de televiziune, Daniela Crudu.

Ion Boschet, găsit “lat” în fața blocului!

Cel mai recent episod în care a fost implicat Ion Boschet a fost în vara anului 2019. Aceasta a fost măcelărit în fața locuinței sale, aflată la acel moment în cartierul Tei din București.

Potrivit surselor de la acel moment, interlopul ar fi fost rupt cu bătaia pentru că nu ar fi înapoiat o sumă uriașă de bani pe care ar fi împrumutat-o.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bun de pula.
3
0
200 kg de kakat invelit cu piele de magraon
14
0
mama cata maldaru da cacat!
16
0
cum sa te indragostesti de gorila asta la prima vedere?
8
0
Poza cu pacientu bandajat este buna de pus pe masa de revelion pentru cei care aveti musafiri !
15
1
handicapatilor!pt asa ceva va dat bani pnl'u???
5
6
Acest specimen de rroman adica magraon seman putin cu mine dar parca sunt leit eu.
9
0
La sapun cu tiganul!
19
1
Nu mai promovati laturile sociale, nu sunt un exemplu de viata.
31
0
Daca arelovele ,nu conteaza cat de urat si de porc este! Acum s-a terminat!
5
1
Dece va luati ma autoarea articolului pentru ca i-a facut boschetului reclama,reclama ziceti voi eu ii spun reclama negativa,ceva de genul"ce nu ar da uni sa nu isi vada poza-n ziar",lasati ma sa stie toata tara cat de jos au ajuns vedetele din mondenul romanesc,nu am pus ghilimele la vedete pentru ca astea traiesc pe alta lume ele chiar se cred vedete.
5
2
Daca si scroafa asta e interlop si don juan..
18
0
Andreia frumuasa compunere
7
0
articol de pulitzer.
21
0
andreea, am vorbit cu mai multe ciori din Piata Chiliei, azi ies si ei la o cafea in oras. Asteapta emotionati articolele tale despre ei, au aceleasi supercalitati iar tu sigur iei vreun premiu pt jurnalism
22
0
Citeam infectia de articol si imi crestea tensiunea dar cand am ajuns la ultima poza si am vazut morsa zdrobita, pe pat de spital, am baut cafeaua zambind! Hai ca se poate!
23
0
peste el virusul il face boschetar , a ti umput pagina cu postarea lui , e si asta o ...realizare de ultima zi a anului!
12
0
Balena asta nici nu si-o vede de burta dar pentru curve nu conteaza daca portofelul e gros. I-o tin cu penseta si isi fac treaba... cu altii.
21
0
Tara e in faliment si voi ne intoxicati cu toti bosketii.
29
0
Voi cand scrieti asa ceva nu va e rusine? Serios. Cine e burtosu? Un fizician renmit, aata e ala care a contrazis teorema lui pitagora? Ba ordinarilor pe cine intereseaza ca morsa asta esuata bea cafeaua singur? Rusine. O adunatura de panglicari sunteti .
44
1
Hai inteleg ca fosta Moculeasca-i cwrva dar daca si Cruduta si-a tras-o cu tiganul butoi cu untura inseamna ca-i era foame tare.Pe urma asteapta un prost sa vina cu flori si inel la ele.La fabrica la banda cu voi caci dupa 40 sunteti ruine!
25
1
Sa mor daca am mai auzit de boschetarul asta !
47
0
Pt ce atata reclama la interlopi chiar nu aveti ce scrie?
72
1
Doamne, ce matahala dizgratioasa!
52
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108