REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ion Popa, propus de ALDE pentru șefia Senatului

Ion Popa, propus de ALDE pentru șefia Senatului

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:00 381

Reuniți într-o ședință de urgență, liderii ALDE au venit cu o propunere nouă pentru șefia Senatului: Ion Popa. Acesta a fost lider de grup al sentorilor.

Popa se va lupta cu Teodor Meleșcanu și cu Alina Gorghiu pentru ocuparea locului lăsat liber, prin demisie, de Călin Popescu Tăriceanu.

La finalul ședinței ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că s-a decis ca propunerea PSD să nu fie acceptată. "Meleșcanu și-a cerut scuze colegilor pentru situația pe care într-un fel a generat-o. Colegii au fost foarte clari că nu putem accepta o astfel de propunere a PSD-ului. Ceea ce observ este un atac furibund al PSD la adresa ALDE. Îi previn pe cei din PSD că nu suntem în postura să întoarcem și celălalt obraz", a declarat Tăriceanu.

sursa: Realitatea Tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PROponta si ALDEtariceanu, cea mai penibila coalitie! Mai ieri se scuipau si-si aruncau zoaie-n cap mai rau ca aia de la HAZNAUA 3 a turnatorului voiculescu, acum se pupa si se ling in kur de zici ca-s in luna de miere...Dragoste mare..intre doua capre raioase!
2
0
Cea mai penibila coalitie! Mercenarii lui MU1Eponta si tradatorii lui ALDEtariceanu. Mai ieri se scuipau si-si aruncau zoaie-n cap mai rau ca aia de la HAZNAUA 3 a turnatorului voiculescu, acum se pupa si se ling in kur de zici ca-s in luna de miere...Dragoste mare..intre doua capre raioase!
6
0
In politica trebuie sa ai tupeu. Nu faci nimic. Nimic bun dar plangi. ALDE nu cred ca asa va mai supravietui. Baietii astia din politica isi imagineaza ca electoratul e prost. De aia au 4% si ailalti 6. E posibil sa nu mai aiba nimic la anu . Zbateri inutile ale unor tradatori care nu au facut nimic la guvernare. Nimic bun.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272