REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ion Țiriac, surprins împreună cu o membră Pussycat Dolls

Ion Țiriac, surprins împreună cu o membră Pussycat Dolls

Valentina CAMARA 2 martie 2023 | 00:00 748

Ion Țiriac s-a învârtit de-a lungul vieții sale doar pe lângă femei frumoase. Acesta a fost surprins chiar și lângă una dintre cele mai frumoase femei din lume, o membră a trupei Pussycat Dolls, însă nu a știut cine este ea de fapt.

Ion tiriac, surprins impreuna cu o membra Pussycat Dolls

În urmă cu mai mulți ani, Ion Țiriac a fost fotografiat în timp ce se afla într-o barcă, alături de Nicole Scherzinger. Numai că, miliardarul român nu a știut cine este și nu a fost deloc impresionat de prezența cântăreței.

După ce a fost surprins alături de fosta membră a trupei Pussycat Dolls, Ion Țiriac a dezvăluit ce au vorbit cei doi și a admis că frumoasa brunetă arăta bine și atât.

Ion Țiriac, alături de Nicole Scherzinger

„Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l vad pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieși de-acolo decât cu o bărcuță.

Era foarte multă presă cu o domnișoară bine făcută. Când a venit barca, am sărit toți în barcă. Domnișoara m-a întrebat „Domnule Țiriac, nu rămai la Formula?”. I-am spus că nu, că am avion. Zice: „Aaa, ce păcat”.

Habar nu am cine e. Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arăta bine pe dinafară”, a spus în urmă cu mai mulți ani miliardarul.

Miliardarului i-a fost mereu frică de iubire

Lui Ion Țiriac nu i-a plăcut niciodată să își expună viața privată. A ajuns la altar o singură dată, cu fostă handbalistă  Erika Braedt, în 1963, urmând ca apoi să mai aibă câteva relații trecătoare.

Ţiriac are trei copii: Ion-Alexandru, Mihai-Karim și Ioana. Mama lui Ion Alexandru este Mikette von Issenberg, un fost top model american cu care magnatul a avut o relaţie, iar mama celorlalți doi este o ziaristă egipteancă. Printre vedetele de la noi care au fost catalogate ca fiind iubitele lui Ion Ţiriac se numără Andreea Marin, Ana Maria Ferenţ sau Camelia Potec.

„Mie mi-a fost frică dintotdeauna de iubire. Eu zic că mai bine să fii respectat decât iubit. Respectul durează, trebuie să-ţi faci lucrurile cum trebuie. Iubirea vine şi trece”, a scris mai demult miliardarul român, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
awwww....mamica mea
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468