REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ionel Arsene s-a predat autorităților din Italia

Ionel Arsene s-a predat autorităților din Italia

Ana Maria LIPAN 27 martie 2023 | 11:47 2976

Potrivit ultimelor informații, fostul baron PSD de Neamț Ionel Arsene s-a predat autorităților din Bari, Italia, unde se ascundea.

Ionel Arsene s-a predat autoritatilor din Italia

Președintele Consiliului Județean Neamț a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare într-un dosar de corupție și era dat în urmărire prin Interpol de autoritățile române.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai asha se cred politicieni mai Steliene persecutati politic daca sunt condamnati pentru furaciunile lor,pentru ca ei fura totzi in haita ca shacali si cei care ajung sa fie condamnati cu executare se simt nedreptatiti caci daca ei tozi au furat dece sa mearga la puscarie doar uni dintre ei,nu ai vazut ce a declarat Ad.Nastase,L.Dragnea sau E.Urdea astia totzi se considerau niste victime ale statului paralel,caci pentru politicieni romani normali din tara asta nu conteaza cine conteaza sunt doar ei,politicieni,militari,primari si judecatori din cauza asta le-au si dat astora o gramada de drepturi nemeritate pentru ca atunci cand au nevoie de ei astia sa nu comenteze cand li se ordona sa faca ceva dupa modelul:"cine ti-a dat tie salariul asta gras,plus alte drepturi si pensie speciala mai nesimtzitule",sau in cazul militarilor cum spunea Basescu despre Coldea:"tu erai un maiorash ma,ia spune tu cine te-a facut pe tine general mai Coldea".
1
0
Cum plmea sa mergi in coteț in sec XXI sa fii bătaia de joc a funcționarilor din penetrnciare ???.
8
1
După ce fura de rup, devin disidenți !!!!
16
1
O sa raman acolo refugiat politic, o sa fie bine
18
1
ca nu va fi niciodata exulzat in rromanika. Judecatorii mafioti si spagari broscari stabilesc ca parnaia din rromanika nu-i face bine hotului. Mwie cu kkt justitiei !!!
16
1
In italia judecatori sunt mai corupti k in romania bananiera
14
1
Vand scroafe si porci, pentru mai multe detalii sunati la sediul Replica!
6
2
un talhar corupt, s-a facut dreptate
15
1
Baron de carton de oo, păstorit de kronkanis dulapul de carne stricată sub atenta supraveghere a sistemului ticălosit ce suge la statul eșuat! Halal! Cu moyanu ista de baronet cu wc in fundul c*rții maxim plimba oile pe dig la Bari. Hai siktir zdrențelor
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614