REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ionuţ Barbu se reinventează: Seaview Advertising contruieşte un club NUBA în Mamaia

Ionuţ Barbu se reinventează: Seaview Advertising contruieşte un club NUBA în Mamaia

Replica API 10 martie 2018 | 00:00 1175

Concurenţă pentru Le Gaga

Concurenţă pentru Le Gaga

De afișajul stradal prin panouri publicitare se ocupă Seaview Advertising. Însă nu este singura afacere controlată de Seaview, firma cunoscutului Ionuţ Barbu. Pe 7 martie a.c., a obținut autorizația de construcție de la Primăria Constanța pentru un imobil P+1E cu funcțiunea de alimentație publică și piscină, în zona de nord a stațiunii Mamaia. Afaceristul Barbu va deschide aici un club din lanţul NUBA.

Clubul Nuba va fi amplasat între Le Gaga și El Capo, din zona Mamaia Nord, zonă cu o activitatea noapte intensă, cunoscută pentru multitudinea de cluburi de noapte, unde vedetele și oamenii cu bani se distrează până în zori. Însă, potrivit lui Ionuț Barbu, pe numele căruia s-a emis autorizația, clubul se dorește a fi un „altceva” în zona respectivă, ziua fiind restaurant/terasă, iar seara se transformă în club, însă publicul țintă, după cum se știe va fi unul select. De asemenea, potrivit acestuia, piscina ar putea fi una decorativă, însă decizia va fi luată de reprezentanții clubului, care vor decide acest aspect. Deschiderea clubului va fi, cel mai probabil, pe 1 mai 2018.

Potrivit unui document depus la Agenţia pentru Protecția Mediului, parterul va include activități comerciale și de alimentație publică, împărțit astfel: 73 mp va fi destinat ca hol de acces, 108 mp ca și bucătărie, 22 mp o să aibă barul, două spații comerciale, unul de 28 mp și altul de 15 mp, zone vestiae și dușuri – 2 x 10,48 mp, grupuri sanitare. În zona terasei, care va avea și piscină, se propune funcțiunea de Club și Restaurant cu un spațiu de servire de 650 mp, cu 150 de locuri la masă. Etajul va fi folosit exclusiv de personal, fiind zonă de birouri.

Societatea care a obținut autorizația este administrată de Ionuț Barbu, acționar majoritar Seaview Advertising și a fost înființată în anul 2000. Afacerile acestuia nu se rezumă doar la panouri publicitare, ci este cunoscut faptul că acesta a investit activ și în imobiliare. În noiembrie 2017, a inițiat un PUZ delimitat de bulevardul Tomis, bulevardul Aurel Vlaicu și aleea Hortensiei, pentru ridicarea unui bloc de 10 etaje în zona menționată.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doctor, sigur, el si doctor Costi, tot stomatolog.
1
0
Esti un dobitoc. Pana una alta, Ionut Barbu este medic stomatolog, mai fraierule!
0
3
Niciodata in club,am auzit ca prosti dau pe o apa 50 lei
4
0
pe baiatu asta l am cunoscut prin 1996 era mare mancator de caca la taranisti pe atunci
10
2
Oamenii normali asteapta luni sau ani o autorizatie de constructie si maimutoiul asta repede isi ridica constructia sa prinda furaciunile de vara!!!!
19
1
big like, de cand asteptam un club numa pentru homalai.
17
2
Din banii care -i platesc firmele PENTRU RECLAME IN C-TA DOAR 1% AJUNG LA CONSTANTENI,RESTUL DE 99% LA "seaview".Actionarii sunt toti din gasca lui viermele Mazare.Chiar si mihaela radulescu si excrocul de elan schwartzenberg.Deci nu Prim Cta taie chitanta pentru bani ci gasca de hoti.Alti bani care ne sunt furati noua constantenilor. Iar prostalaii de la pol locala au grija ca banii platiti de noi constantenii sa intre in conturile hotilor ,altfel ne amendeaza .
17
2
Club de curve si depravati
19
3
PE Care 7 martie ce an? ei sunt aproape gata cu constructia pe schelet metalic !!!??!
17
0
De ce nu muta clubu in mamaia nord ca acolo e mort
12
2
Exista un club in satu nou pe nume red , un fel de Nuba. Aici se intalnesc majoritatea poponarilor din Medgidia
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218