REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ionuț Larie, căpitanul FC Farul: A fost greu de digerat ultimul eșec!

Ionuț Larie, căpitanul FC Farul: A fost greu de digerat ultimul eșec!

Mirela PASCAL 15 decembrie 2022 | 00:00 608

FC Farul Constanța a organizat miercuri, 14 decembrie, o conferință de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, ultimul din acest an.

Ionuț Larie și Denis Alibec

Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă foarte bună. Sper sa demonstrăm de ce suntem pe primul loc. Ne dorim să uităm ultimul meci. Sperăm sa terminăm cu o victorie.A fost greu de digerat ultimul eșec. Dacă vom câștiga, vom rămâne pe primul loc.
Sper ca Argentina să câștige cupa Mondială. Pentru Messi. Nu ne interesează rezultatul dintre CFR si FCSB
”,a  spus căpitanul.

Și Alibec spune că va fi un meci greu. ”O să fie un meci greu. Voluntari vine după o victorie. Nu am o explicație de ce am pierdut cu Hermanstadt. Nu am reușit să ne impunem jocul, am primit gol repede. Vrem sa arătam altfel. Știm ca cei de la Voluntari joacă in funcție de starea de la echipă. Nu mă gândesc la un transfer, dacă domnul Hagi nu mă mai vrea, vedem. Aș vrea să câștige Argentina cupa mondială, pentru Messi”.

 

Hagi:

La rândul său, Gheorghe Hagi a declarat, referitor la echipele de la CM: ”Toate echipele sunt foarte bune la CM. Sunt echipe foarte bune, acolo e cea mai înaltă scenă. Messi e în formă, Franța are o echipa bună.ultimul meci din acest an. Important din multe puncte de vedere, fiind ultima impresie”. Legat de meciul cu Voluntari... ”Trebuie să facem un meci mare, cu un adversar care are experiență în prima liga. Sper să terminăm așa cum trebuie anul, și să venim cu toate cele 3 puncte Trebuie să trecem repede peste acel eșec. În fotbal totul durează o zi, și eșecul și victorie. Succesul nostru este al grupului, am jucat colectiv. Echipa are calitate, interpretarea a fost foarte bună, ne-am adaptat foarte bine în funcție de adversar. Vrem să menținem linia. Trebuie să facem punctele necesare să fim în play off. Noi suntem acolo sus pe meritul nostru, ne interesează fiecare meci

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272