REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ionuţ Rusu de la Stargate, potenţialul candidat al PNL la Primăria Constanţa

Ionuţ Rusu de la Stargate, potenţialul candidat al PNL la Primăria Constanţa

Replica API 13 ianuarie 2020 | 09:27 3227

Ionuţ Rusu

De la „nu mai e membru PNL”, „e o glumă”... la potenţial candidat al PNL la Primăria Constanţa! Directorul CERONAV, Ovidiu Cupşa a reuşit, prin insistenţa sa să îşi convingă colegii să îl introducă în cercetarea partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanţa, alături de George Niculescu.

Ovidiu Cupşa

Surpiză, însă! Liberalii au mai hotărât vineri, în şedinţa de la judeţ, să mai includă în sondaj un nume: Ionuţ Rusu, managerul firmei de crewing Stargate.

Există persoane care consideră că Rusu şi-a anunţat intenţia de a candida doar pentru a câştiga notorietate, aşa încât, ulterior, să fie pus pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa ori pentru Parlament. Rusu a precizat, pentru „Replica” de Constanţa, că nu are un astfel de plan şi că doreşte să candideze la primărie pentru că „oraşul Constanţa este un oraş gri”.

Manager din 2004 la Stargate, Ionuţ Rusu nu are foarte mare vechime în PNL şi nici nu a apărut în prim-plan la vreuna din acţiunile partidului de la ultimele campanii electorale. El însă susţine că a fost activ şi că a muncit la ultimele campanii, alături de colegii liberali.

Discuţia cu Ionuţ Rusu, în legătură cu motivele intenţiei de candidatură a scos la iveală un lucru foarte interesant: discursul acestuia seamănă mai mult cu cel al liderilor USR şi poate atrage votanţi din rândul navigatorilor. Sau, cel puţin aşa îşi imaginează anumiţi liberali constănţeni.

Vom deveni cu detalii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa 30 de ani de mizerie ma intreb daca mai exista vreo speranta ca un om corect sa acceada intr-o functie atat de importanta ... eu unul, pentru VIITORUL copiiilor mei, VOTEZ IONUT RUSU
1
1
ba "judecatorul" ce ai zice daca am da o pe mata cu curul de pamant , doamne ce rau esti tu intre 4 pereti
0
0
Un chinez sigur va face treaba buna !
1
0
Nu lua seama la rautatea unora , ci bucura- te de respectul si simpatia altora Votez Ionut Rusu
12
2
Dae daca e extraterestru conteaza? Daca nu are probleme penale e bun si ala, nu?
2
0
Va asteptam pe toti cei si pe toate cele ce il sustineti sau nu-l sustineti pe RUSU, pe cei ce-l votati sau nu-l veti vota pe RUSU, in ziua alegerilor ,cu bratele deschise, cu catel, pisic, purcel ,sot si sotie , amant si amanta , prieten si dusman,si cu ce mai doriti voi sa salvati din Constanta noastra iubita,pe ARCA LUI RUSU IONUT in ziua alegerilor .Asta ,daca vreti sa va salvati. Sunt locuri pentru toata lumea! Votez IONUT RUSU. Votez salvarea Constantei.
13
3
Mai prieteni PNL-listi, sunteti de rasul plansului ! Nu conteaza cine este candidatul, ca este roman, tatar, machedon, evreu, lipovean, etc. Conteaza sa nu aiba probleme penale, sa aiba studii si in domeniul administratiei, experienta de viata, experienta profesionala, familist si sa fie un om corect. Asta este reteta succesului la Constanta pentru PNL si nu toti parvenitii, inapti si combinatori.
6
4
Hutuca demisia.Sta pe scaunul ala de presedinte cu gandul la urmatorul mandat de parlamentar.Asa presedinte las are PNL?
4
0
Rusu o sa ia max 15% iar Cupsa e iepure pentru Fagadau, asa ca terminati cu tampeniile. Puteti sa ii sustineti pentru presedinte de asociatie desi nu stiu cate sanse ar avea
2
2
Prostii trag la partid si apoi partidul aduce candidati din afara..o echipa de fraieri
6
1
Daca vine un navigator si zice ca i s-a cerut spaga la Stargate vreodata eu il mananc! Rusu a dat afara din firma orice angajat care a sugerat vreodata sa i se dea spaga. Un om mai mult decat corect. Intrebati orice navigator ce bani i s-au cerut la Ceronavul lui Cupsa. O sa auziti doar "Muistul ala?"
15
4
Chitac a facut blat in 2006 ca sa iasa Fagabou, de aia a zburat toata conducerea PNL de atunci. Cupsa e din gasca Mazare-Strutinschi-Nicusor. Votati Ionut Rusu ca sa nu mai plangeti 4v ani ca arata orasul ca un kkt.
10
4
Ce Fagadau ati inebunit am ajuns pe locul 18 pe tara ca oras uitativa la Cluj , Oradea , Timisoara ,nea depasit Iasi numai zic de Sibiu ,Brasov ,
7
5
Votez Ionut Rusu, un afacerist de succes pe barba lui, nu pe pile si machedoneala!
14
6
Sustinem Decebal Fagadau, este singurul care a demosnstrat ca schimbarea a inceput si se vede, restul la ciolan
7
22
Ionut il pisa pe Stelian Ipocrit Ion. ar fii magic sa reuseasca. Un om de nota 100!
13
8
Se ia spaga la Stargate ? Daca da , dati nume , detalii !
12
4
Ionut Rusu asta e cam fitos, pozeaza cu cibucu in mana la fel ca Mazare, oare isi pune si basca rosie??
11
7
Cu curvele cum sta nea Ionut? Am vazut ca are multe. Incepe in curad sa iasa fetele sa ne spuna cine e baiatul. Sa vezi cand apar fetele la antena stars sa se paruiasca hahaha
11
13
Decorul din spatele foto cu Rusu e o plantatie de canabis? Daca asa e, il votam pe Rusu Ionutz - zis si Fundutz la primarie !
11
9
Ce au toti astia in comun? Toti sunt corupti!!! Votati cu incredere si fredonati Desteapta-te Romane...
6
2
Cupsa colegul lui Mazare si Nicusor de facultate, un jeg de om, cum a reusit sa linga totate partidele si sa se mentina 10 ani la CERONAV? A reusit ca e un limbist desavarsit!
10
3
Ionut Rusu candideaza la primarie dar escrocheaza oamenii la stargate neplatindu si salariile!!
6
8
De ce nu aflati voi ce spagi primeste asta daca vrei sa pleci pe mare prin firma lui? si voi vreti un hot la primarie ?
10
15
Nicu Soldatu, cel mai potrivit. De ce nu il promovati, va e frica?
4
12
Pe Florin Mitroi de la Valu lui Traian!
8
5
Normal ar fi sa dati in presa o lista cu posibili candidati si sa faceti un sondaj.
9
0
PNL Constanta are o singura varianta castgatoare: Chitac. restul sunt doar iepurasi pentru Fagadau
15
14
Radu Cristian de la Mangalia este foarte bun pentru Constanta.Eu locuiesc in Mangalia de o viata si omul asta Radu Cristian a schimbat total fata Mangaliei.Au disparut spagile in primarie si orasul arata foarte bine
4
20
Vorbeste lumea, o expresie potrivita acestei situatii. Nu il cunoasteti personal pe dnul Rusu, dar printr-un search rapid pe google ati aflat 2-3 informatii si le-ati transformat in defecte. Din pacate Constanta nu va fi probabil niciodata ce trebuie din cauza rautatii dintre oameni care se pare ca si in 2020 nu s-a sfarsit. Vreti sa aveti un oras minunat? Invatati sa fiti mai intai OAMENI si apoi doriti-va sa aveti orasul perfect. Mult succes domnului Rusu!
14
11
Citind comentariile de mai sus,nu am putut intelege decat faptul ca ne.am inrait.Comentarii privind etnia candidatilor!Care este problema de fapt???Indiferent de etnie,sunt constanteni.Viitorul ales ar trebui "judecat" dupa cv.As alege cu draga inima un candidat ce vine din privat,care s.a confruntat cu greutatile sistemului si care a avut succes,nicidecum un bugetar.
14
4
Amice Claudiu Muie sa-i zici Ciumei Galbene ai prostilor PNL-isti Ca merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar Bai Maimutoi Tolomac si blegoman
5
7
CRED D-NUL CUPSA ESTE CEL MAI NIMERIT !
7
22
Alooo , Pnl-ul, pune-ti pe o lista mai multe nume si face-ti un sondaj sa vedeti daca constantenii au auzit de respectivii. Cel cu cel mai bun punctaj trebuie promovat , nu cei care sunt impinsi in fata de cercurile de influenta de care nici voi nu duce-ti lipsa. Sondajul sa fie pe bune, adica vreo 2 - 300 de studenti sa bata din usa in usa, nu apelati la escroci sau pupincuristi careo trimit 2-3 speriati in intresectii si gata, sondajul. Asta daca vreti sa incercati sa castigati, daca nu, Fagadau nu te ostenii prea mult, vei castiga inca un mandat
11
4
Eu il votez pe cel caruia ii pasa de oameni, de orasul in care s-a nascut si de tara..Votati Ionut Rusu!
12
19
Sa ma pis pe Rusu! De ce ar culege martafoiul asta votul marinarilor?
15
12
Poza cu trabucul in mina ii face un mare "serviciu "...
18
7
Mai omule, nu poti de la un srl care plaseaza marinari in functie de criteriile stiute de multi sa sari in primarie! Trebuie sa ai habar de ceva administratie! Te mananca cainii in primarie, iar tu ai vechime mica intr o functie publica, cateva luni de cand te a fus Felix si PSD ul la ACN! Nu este suficient! Mai mult de atat, ai reusit sa amesteci sortuletele cu viata politica, ai Vb de rau, oameni, competitori prin postacii tai, te ai uitat in oglinda, degeaba, esti slab moral si bine ca am vazut! Toate la timpul lor!
29
4
Nu am auzit de asta deloc frate. Parca se cautau oameni cu imagine care sa aiba o sansa sa castige. Ovidiu merita sa candideze. Succes Cupsa! Apropo doar prost sa fi ca sa crezi ca Ovidou Cupsa e machidon. ARDELEAN!! seara buna postacilor PSD!!
11
11
Dar unul care ar aduce investitori ca in Cluj Sibiu Timisoara nu ar fi bun de ce nu se vorbeste exact ce trebuie Constantei
7
1
cine il cunoaste pe Rusu ....stie ca e o caricatura meschina a cuvantului INTELIGENTA....
25
8
eu il prefer pe DL. Ovidiu Cupsa la Primaria Constantei
12
26
Asistentul personal al Marelui Maestru, cel mai de frunte mason al zonei X merita votat. Va aduce bani in Constanta de la fratiorii sai.
21
14
Avem nevoie de cineva care sa aduca valoare plus functiei de primar si acesta , dupa parerea mea, este OVIDIU CUPSA!
11
22
Numai imbecili! Mai oameni buni, nu exista duel intre unul si altul. Va injurati ca la usa cortului, sa moara capra vecinului ca ala e mai tare, mai Mare , mai bogat sau mai sarac. Ca e machedon , turc sau tatar. Indiferent ce esti trebuie sa fi mandru ca esti dobrogean. Celor carora le ies cuvinte jicnitoare sunt niste cimpanzei cu creierul cat o aluna! Toti sunt buni sau mai putini buni! Unul a demonstrat in privat cum e Rusu, Cupsa intr o instotutie si pe afara pe unde a fost , Chitac ca si rector, etc. Din pacate ati pierdut si ultima bruma de bun simt. Postaci rai, frstrati ,depresivi!
24
3
Cupsa nu e machidon, da vreti voi sa-l faceti neaparat. Poate poate se prinde. Va cacati pe voi de frica ca v-am stricat cooperativa si nu stiti cum sa scapati de el. Ati face orice sa iasa iar combina PSD PNL din 2016. Bagati tot felul de iepuri pen Cupsa nu pune botu la combinatiile voastre.Si la a CERONAV, adus experti noi, iar aia cativa spagari securisti care,au ramas pe acolo sunt disperati. Dar n-ati avut ce-i face ca era singurul care apara Romania la IMO. Vorbiti in aceleasi sabloane, dar lumea nu e proasta. Zic sa va luati repede banii negri si sa intrati in legalitate.
13
9
Va mancati de cur unii pe altii! Ba de finsu lui Cupsa ba de Rusu, ba de Chitac, Hutuca, etc! Giboni ratati, care stau in spatele unui calculator si saliveaza cand scriu un comentariu jignitor. Pt toti frustratii sa stiti ca prin faptul ca mancati rahat ii ridicati in slavi si le dati importanta! Indiferent cata ura si cate vene vi se sparg, tot ceea ce trebuie se va intampla! Tot sclavi in spatele monitorului ramaneti! Mai bine va luati si tensiunea intre timp
20
4
Ma uit la comentariile voastre si ma minunez.Trebuie sa intelegem cu totii ca daca vream sa scapam de fagadau trebuie sa ne axam pe un singur candidat. Cu cat mai multi candidati cu atat mai multe sanse ca actualul primar sa doarma linistit si sa rada de noi cei care vrem un oras normal - nimic mai mult. Asa ca haideti sa lasam ura,invidia,mandria,rautatea si sa sutinem un candidat comun care are cel mai bun procentaj in sondaje, si aici ma refer la: Chitac,Rusu,Cupsa,Stelian.
18
6
Nu stiu cine a zis-o pe asta dar a zis-o perfect: Mai duceti-va dracu cu machedonii vostri gen Cupsa care nu se mai satura de cascaval. S-au terminat romanii si au ramas doar farsilotii ,mucanii, Cogealacul si Babadagul???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
15
15
Se vede treaba ca PNL nu doreste sa castige Primaria!!! Singurul care poate s o faca este CHITAC si Hutuca stie asta! In voturile lor secrete, AMIRALUL este de departe pe primul loc in preferintele electoratului, iar PNL istii mor de ciuda!!! Las ca vine ea ziua votului mhai Hutuca...stii cum vei pleca din Constanta? Cu un sut trimis direct in fundul tau mare din partea constantenilor CARE DORESC O SCHIMBARE IN CETATEA LOR!!!
20
11
Si uite asa,pe mana liberalilor,mai castiga Fagadau un mandat.Bai tampitilor,rupti de realitate, voi chiar nu pricepeti ca,in afara de cativa membrii de-ai vostrii, nimeni nu stie de Cupsa,Rusu sau cine mai stie ce alt personaj!? Voi credeti ca-i ilustru numele unuia sau al altuia, dar constantenii habar n-au de muhaielele astea.Bai PNL, habar n-ai de politica, de ce inseamna notorietate, de faptul ca un potential candidat se hotoreste si se lucreaza la mediatizarea lui cu in an inainte de alegeri.Sunteti obsedati de bani, de mangle, cu nimic mai buni decat psdistii!Ignorantilor, veti pierde!
23
4
Mi am luat o punga cu popcorn si un pahar cu cola, m am asezat confortabil in fotoliu si urmaresc cu mare atentie aceste comentarii
22
1
Un spagar si Rusu asta stiu aia care pleaca prin stargay-ul lui
19
9
Poate cineva sa imi spuna cum fostul sef al Corp Control primarie pe vremea lui Mazare ajunge sa candideze din partea PNL la alegeri???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? II intreb pe fanii Cupsa, vad ca sunt multi pe aici...Multi si prostani
28
7
Mai duceti-va dracu cu machedonii vostri gen Cupsa care nu se mai satura de cascaval. S-au terminat romanii si au ramas doar farsilotii ,mucanii, Cogealacul si Babadagul??? Votez Ionut Rusu! Muie postacilor platiti de machedon. Vad ca aveti ceva treaba, sclavilor!
11
13
De ce trebuie sa injuri un OM ? De ce este permis acestor pitecantropi sa comenteze despre un OM ? Imi doresc ca , Constanta sa fie un oras de talie Europena! Doar Ovidiu Cupsa poate face asa ceva ! Sa nu uitam ca acest OM este singurul dintre cei trei care a gestionat un buget de talia orasului Constanta .
14
15
Ovidiu Cupsa este cea mai potrivita alegere. Sa incetam cu promovarea unora cu nasucul murdar de alb....pentru cine intelege.
9
24
Ma, Ionut Rusu asta e homosexual?? Are fata de poponar proaspat venit de la parada gay, cum sa fie asta primarul orasului?!!! Sau il vedeti voi pe androginu de Stelian Ion primar??? Oparitu asta primar la noi???
17
14
Cati bani a incasat Ceronav-ul de pe urma noastra, cand ne puneau sa refacem cursuri care erau valabile...au uitat ce bataie de joc a fost acum 5-6ani. Iar spaga la Stargate...hahaha, altceva mai interesat?! Dar sa spuna Cupsa de atentiile pe care le primeste. bv Rusu pt curajul de a intra in mocirla politica!
22
8
SA NE POVESTEASCA SFANTUL CUPSA CUM ERA LA SPRITURI CU CRISTINEL DRAGOMIR. CUPSA, UN MACHEDON PENTRU CONSTANTA.FI-MI-AR SCARBA!!! TE-AS VOTA DOAR CA SA STIU CA NU MAI IMI CERE NIMENI SPAGA LA CERONAV DUPA CE PLECI DE ACOLO.
22
8
Pacat de Cupsa. Mare om, mare caracter dar are numai ciorditori in jurul sau. In frunte cu spagarul ala de fiinsu- pisica. Priveste declaratia sa de avere. Dna ul nu se uita la fustangii?
7
17
citesc comentariile si sunt cativa imbecili care tot zic cum ne-a scos cupsa din Blacklist-ul navigatiei. Romania nu a fost niciodata in pericol sa ajunga acolo. Nu suntem nici pakistanezi nici ucrainieni betivi. Mai da-va-n pula mea cu Cupsa asta al vostru fost sef corp control la Primaria lui Mazare!
29
10
Votez Ionut Rusu pentru ca la firma lui nu mi s-a cerut sau sugerat niciodata sa vin cu vreo atentie cand m-am dus sa caut o plecare intr-un voiaj. Dar a trebuit sa cotizez mereu ceva la Ceronavul lui Cupsa unde toti navigatorii stiu cum si cat e darul. Asa ca lasati-ma cu acest Cupsa al carui fin, Pisica, e un PSD jegos care lucreaza tot la ceronav si care abia asteapta sa ii ia locul de director
17
8
Muie Fagadau, Muie PSD Muie Cupsa si muie Cupsa pentru toti anii de luat spaga de la navigatorii care sunt obligati sa faca cursuri la Ceronav. De unde plm a ajuns Cupsa asta un candidat, nimeni nu stie. A plans pe la usile PNL sa fie luat in seama. Muie si lui Chitac ca a facut blat cu PSD la ultimele alegeri. I-a dat fagadau cu politica in cap.
16
12
Un om, un politician care merita si cu siguranta POATE SA FACA MULT MAI MULT DECAT NISTE LOCURI DE JOACA SI NISTE DUNGI PE STRADA CU CARE SA TE SI LAUZI!
3
13
bun primar pt Constanta este tot Fagadau !
5
32
Succes Domnule Cupsa!
10
18
Marian Iordache, fostul primar de Medgidia , nu ar fi bun?
6
14
Au un singur candidat viabil si vor cu orice pret sa il distruga datorita faptului ca nu il pot controla.Amatorism mai mare nu cred ca am vazut. Expertiza si experienta d-lui rusu il recomanda, probabil la condusul unei lotci. Succes domnule Cupsa
11
16
Nu am sa votez cu Rusu, nici de mi-ar da cele mai bune nave din flotele pentru care face crewing. Cand se cereau spagi doar ca sa te poti apropia de sediul lor nu stie nimeni sau nu zice nimeni. PNL-ule, trezirea!! Lasati orgoliile de doi lei si pastrati solutia Ovidiu Cupsa, nu va mai invartiti in jurul parului, ca o sa reusiti sa atingeti culmea vitezei. Ovidiu Cupsa chiar e singura solutie pentru a castiga alegerile locale in vara. Dar voi nu vreti oameni integri, vreti maimute normal, cand strigati "sari" ei sa intrebe "cat de sus".
22
15
AIci nu suntem in Star Treck. Pe bune, nu mai insistati cu oameni care nu au habar de administratie. Nu e simplu, de aceea s-a bagat Cupsa, ca nu este nimeni capabil sa scoata orasul asta la lumina. Daca nu era Cupsa sa scoata Romania din black list, ce mai facea Star Treck ? Cupsa primar.
15
18
ce-i asta..arvputea! credeti ca navigatorii sunt prosti? bai nene..o sa castige cupsa cursa cu astia doi cu la pas. eu ma uit pe cv-uri..nu pe articole de can-can
12
16
Pa pa ,fagabou Ti se apropie sfarsitull ha ha
16
7
Ovidiu Cupsa nu a reusit sa ii convinga prin insistentele sale, si-au dat seama ca ar fi o varianta buna pt partid, chiar daca nu o sa il iubeasca niciodata. Un motiv in plus sa il votez pe Cupsa, a aratat ca nu joaca el cum vrea partidul ceea ce inseamna ca nici la primaria nu o sa faca ce vrea mafia partidului.
11
17
Ionut Rusu este iepure. Ca sa iasa Cupsa mai slab in sondaj. Sa le mearga treaba cu alianta de dreapta. Astia nu vor primaria. Doar ovidiu Cupsa poate castiga primaria. Cui ii este frica?
22
10
Parerea mea este ca cei din conducerea PNL isi doresc sa il puna pe Niculescu candidat sau sa faca alianta cu USR. De aici miscare de al introduce pe Ionut Rusu in schema, sa ii mai ia din voturi lui Cupsa. Jucati gresit. In ritmul asta pierdeti si anul 2020, asteptati 2024, poate,poate. Succes, Ovidiu Cupsa, noi avem incredere in fortele tale.
14
12
Ovidiu Cupsa este sansa PNL-ului pt primarie.
13
14
Am si eu o intrebare, pt Rusu asta cine este de tot este pupat in dos, si sa raspunda aici: de cati ani esti tu ma in PNL CONSTANTA??? Ca cel putin din 2007 de cand sunt eu nu ti-am vazut fata nici la PNL Municipiu si nici la PNL Judet, in vreo actiune sau campanie electorala???? Cand ai vizitat ultima oara PNL??? Chiar, nu am nimic cu nimeni dar, cand vad atata mizerie si propaganda pt tine si face rau, greata! Doar un now name esti, spagagiu! VOTEZ CUPSA OVIDIU!
17
11
Singurul care are sanse reale pentrua schimba actuala administratie este Ovidiu Cupsa. Are suficienta experienta si suficiente realizari, in asa fel incat sa poata face fata increngaturii rosii de la Cta pentru a fi castigator.
10
20
Nu-l cunosc personal, da' prin studentie umbla o poveste despre cum a ajuns de si-a facut Stargate-ul... Nu am sa il votez pentru ca nu mi-a placut povestea aia de am auzit-o acum vreo 15 ani.
16
7
dar niste poze cu dl Ionut Rusu lingand tigaile pe la Dl. Felix Stroe nu punem si noi pe aici ?
20
9
Fagabou noi tineri iesim la vot iar tu pleci sa iti e8 blocurile dupa tine si stalpu si mozaicu
8
6
eeeeee cam boschetar ,daaa poporu va vota,,ca nu putem dormi ,,poporu ne vrea .
5
3
PNL Constanta, chiar ar putea da lovitura la Primarie cu dl Ionut Rusu, om serios, cu reale calitati de lider, a reusit atat in familie, plan social si profesional. Frustrarea unor personaje, ce se ascund sub comenturii anonime, se regaseste in rautatile scrise despre acest OM Cunosc personal pe omul Ionut Rusu, un exemplu de seriozitate, perseverenta, loialitate si bun simt. Constanta merita un astfel de Primar Succes Ionut, stiu, ca atunci cand iti propui ceva nu precupetesti nici un efort in a realizat obiectivul . Imi pare rau ca nu sunt constantean, ai fi avut votul meu neconditionat.
11
17
Rusu asta este constantean? Sau ca alde mazare, pripasit pe meleaguri straine
11
7
Cupsa Ovidiu, sansa reala!
6
17
Cupsa, ca isi vopseste parul si se crede nobil!
19
4
Ce imi plac mie cocalarii astia ca Ionut, care fac tot posibilul sa le iasa ceasul in poze! Cine te-a pus, frumosule, la ACN? PNL, ma?
18
4
Da, ar mai putea culege si votul amantilor nevestelor de navigatori..haha
21
3
Pe premiza asta... hai sa aducem voturile din piata chiliei. Votez Ion Stelian cu 2 maini!
4
21

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272