REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței: La mulți ani tuturor nouă celor care facem din a fi român o carte de vizită

Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței: La mulți ani tuturor nouă celor care facem din a fi român o carte de vizită

Replica API 2 decembrie 2020 | 22:57 1551

Viceprimarul muncipiului Constanța, din partea Partidului Național Liberal, Ionuț Rusu, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României.

,,La mulți ani, nouă tuturor celor care facem din a fi român o carte de vizită. La mulți ani tuturor românilor care au făcut din ambiție și creativitate un crez pe care îl poartă în suflet indiferent de locul în care se află. Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că m-am născut în această țară. Sunt mândru de toți ai mei care nu au lăsat greutățile să îi doboare. Sunt mândru de românii care ne reprezintă peste hotare. Sunt mândru că avem atât de mult potențial și sunt mândru că am onoarea să îmi dedic toată forța pentru binele românilor. Această zi națională are o însemnătate deosebită pentru mine. E prima oară când serbez ziua națională în postura de om în serviciul public și e cea mai mare bucurie și responsabilitate pe care am avut-o de-a lungul vieții.”, a transmis acesta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si-a pus o pizda vede ca mingeak simonei halep pa mecla
0
0
Jeg si asta!
2
0
Viceprimarul asta fractureaza grav lb romana - La multi ani noua - ??? De unde l-ati scos si pe papagalul asta? A facut lb romana cu maistrul de atelier la lic Poarta Alba ?!?
3
0
Asta este mai bun decat tine si familia ta de analfabeti. Comentator sef ce esti. Sa.ti dau un chil m...uie dupa statuie. Te.n pula mea de aici, ordinarule!!!!
2
2
de FB la puricat, constati ca e un semianalfabet cu ifose. Mars, ba!
2
0
In afara ca esti analfabet ,stai acasa si da-le la muie la toti incepand cu tiganu Ciolacu , Orban mandolina obosita si toate jegurile care azi se dau patrioti.
2
1
Cine mai este si cretinul asta de este asa mandru?
3
0
ti-au murit bre laudatorii! Pentru noi inca nu ai carte de vizita!
4
0
Catre Postacii de Amici de mai Jos care Injura ca Taranii prosti de la Vaci :Nu vin la votul de Duminica de Sf Nicolae de Myra ca sa de la 0 Voturi cu Fuck catre Ciuma Galbena de PNL-isti PDL-ista de aceea de acasa sustin Partidul lui Dnul Marcel Ciolacul Psd.Cu un Vot in plus si Multa Muie si Fuck you lui Partidul lui Porcul Ludovic Orban Ciuma Galbena de PNL-isti PDL-ista Nu ii Sustin atat cat eu si familia mea va primi o palma cu un Fuck you Ciuma Galbena de PNL-isti Fostul PDL
6
1
Frate Rusu, la cacat
9
1
Va da Pnl ul bani de nu aveti ce face cu ei, Nu vad nicio stire negativa, sunteti numai lapte si miere cu ei
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614