REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iorgulescu: FC Viitorul se va numi Farul Constanţa în momentul în care va depune documentele oficiale

Iorgulescu: FC Viitorul se va numi Farul Constanţa în momentul în care va depune documentele oficiale

Replica API 30 iunie 2021 | 00:21 1311

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la finalul Adunării Generale a LPF, că FC Viitorul se va numi Farul Constanţa din momentul în care gruparea va depune documentele oficiale care să ateste fuziunea dintre cele două cluburi.

Marţi, la tragerea la sorţi a programului ediţiei 2021-2022 a Ligii I, clubul patronat de Gheorghe Hagi a fost denumit tot FC Viitorul.

"FC Viitorul se va numi Farul Constanţa în momentul în care vor depune documentele oficiale. Pentru că ei trebuie să facă un dosar cu care să meargă la Federaţia Română de Fotbal şi după aceea la alte foruri care să le aprobe această fuziune pentru a se numi Farul Constanţa. De aceea astăzi pe tabel noi am pus tot FC Viitorul, pentru că nu avem încă un document definitiv că ei se numesc Farul Constanţa", a afirmat Iorgulescu.

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a explicat la rândul său: "Din ce am înţeles de la reprezentanţii clubului, vineri urmează să se analizeze cererea lor la Registrul Comerţului. După ce se va analiza acea cerere, se va merge la Federaţia Română de Fotbal, iar Comitetul Executiv va lua o decizie definitivă privind schimbarea numelui clubului din Liga I".

Gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon urmând să se numească Farul Constanţa şi să fie condusă de antrenorul Gheorghe Hagi.

Oficializată la 21 iunie, fuziunea celor două cluburi s-a realizat sub sloganul "O singură echipă, Un singur brand, O singură iubire, Farul Constanţa".

În noua organigramă, postul de preşedintele al clubului Farul Constanţa este ocupat de Gheorghe Popescu, iar cel de vicepreşedinte de Tiberiu Curt. Clubul Farul are trei acţionari: Gheorghe Hagi, Ciprian Marica şi Zoltan Iasko, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Criminalu de fitub cand vine in tara sa fie judecat ???
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212