REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ipoteză: Monica Macovei vorbea la telefon când s-a produs accidentul de la Mangalia

Ipoteză: Monica Macovei vorbea la telefon când s-a produs accidentul de la Mangalia

Victor ROTARU 2 noiembrie 2022 | 00:00 3111

O nouă ipoteză iese la iveală în cazul accidentului în care a fost implicată fostul ministru, Monica Macovei. Potrivit informațiilor noastre, fostul ministru ar fi vorbit la telefon în timpul accidentului rutier petrecut sâmbătă, 8 octombrie, pe DN 39, în zona localității Mangalia.

Între timp, tot mai multe probe ajung la dosarul aflat la Parchetul Curții de Apel Constanța. Bărbatul accidentat necesită nu mai puţin de 90 de zile de îngrijiri medicale. Vestea bună este că starea lui s-a ameliorat şi a fost mutat de la Terapia Intensivă pe secţie.

Când se va reface complet, bărbatul va merge să depună plângere pe numele Monicăi Macovei. Tot din cauza stării precare de sănătate nu a fost nici audiat până în acest moment.

Între timp, la locul accidentului zac abandonate mai multe probe, care ar fi trebuit ridicate de anchetatori: un adidas, bucăţi de motocicletă.

Probele ar arăta vinovăția fostului ministru al Justiției. De exemplu, baia de ulei și radiatorul mașinii conduse de Monica Macovei s-au spart în momentul impactului, iar lichidul din interior s-a scurs pe asfalt. Acestea au fost găsite pe sensul de mers al motociclistului, adică pe contrasens. Sunt martori care spun că fostul ministru a intrat cu viteză în curbă și a intrat pe contrasens, moment în care s-a izbit de motociclist.

Ce spun polițiștii

Polițiștii rutieri au fost sesizați sâmbătă, 8 octombrie a.c., în jurul orei 13.05, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Surse din poliție spun că Monica Macovei a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Martorii spun că vina accidentului îi aparține Monicăi Macovei - fostul europarlamentar ar fi intrat pe contrasens într-o curbă.

Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a fost implicată

Monica Macovei  a explicat că mergea pe banda potrivită, nu pe contrasens, iar motociclisul a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care au fost declanşate airbag-urile, iar cauciucul din stânga, faţă, s-a spart.

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbagurile s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, sâmbătă pe Facebook.

Conform primelor cercetări, într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula din sens opus, potrivit surselor din cadrul anchetei.

Monica Macovei a îndeplinit funcția de ministru al justiției între 2004 și 2007. Din 2009 deține funcția de europarlamentar din partea României, fiind realeasă în 2014. În august 2014 și-a anunțat candidatura pentru președinția României la alegerile din 2014.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa infunde puscaria hoasca dracului. dumnezeu nu doarme, asa ca vaca procuroare plateste ptr vietile si familiile pe care le-a distrus
4
0
Cu soros mafiotul vorbea baba zdreanta, intaia distrugatoare a Romaniei.
3
0
Justiția română anunță schimbarea numelui din procuror în PARADITOR !!!
7
3
Daca acest dosar va fi intrumentat tot de Nita Teodor, tanti Monica poate sa stea linistita. Prietenii stiu de ce!
6
3
Nu pateste absolut nimic! E doar prietena seniorului Soros. Tabloul l-a completat procuroarea europeana Korvessi, deja e spalata, scobita, pretata, albita. Ieri l-a scapat de paradeala pe Portocala.Statul paralel a revenit in forta. Daca era vreun pesedist suveranist era incatusat a doua zi.
9
2
Specifica de doua ori, nu am intrat pe contrasens, deci acolo era !
8
3
Puneti strigoiul asta de baba la racoare ,ca sperie lumea pe strada.
9
5
ipoteza: drogalaul pe motor a intrat cu 200 km la ora in curba.nu ar fi prima oara.
4
10
Ce ipoteza in 5 minute se verifica convorbirile ora minut secunda si se compara cu minutul accidentului. In baza unui mandat de la ministerul justitiei dar ce treaba are ea cu ministerul ala
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614