REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

ÎPS Teodosie a pus verdictul la final de 2023: pandemia de COVID nu a existat în realitate

ÎPS Teodosie a pus verdictul la final de 2023: pandemia de COVID nu a existat în realitate

Victor ROTARU 23 decembrie 2023 | 00:00 1424

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, vine cu un nou mesaj controversat înainte de Crăciun.

iPS Teodosie a pus verdictul la final de 2023: pandemia de COVID nu a existat in realitateÎPS Teodosie

Înaltul prelat a spus că pandemia de COVID n-a existat.

Cunoscut pentru poziția sa anti-vaccin, pentru slujbele ținute în perioada restricțiilor sanitare și, mai recent, pentru ancheta DNA în care este suspectat de cumpărare de influență, Teodosie spune acum că a refuzat să se vaccineze pentru că de campania de imunizare "s-au ocupat politicienii, nu medicii".

"Lăsăm în urmă un an care a avut și bucurii, și greutăți și multă zvonistică și multe lucruri care se lămuresc. Așa-zisa pandemie (...) nici n-a fost. A fost doar presupusă.

Iată, nu mă așteptam așa de repede să se dezvăluie aceste forțări de pandemie, care au dus la niște privilegii pentru unii și la niște necazuri pentru alții

Mă refer la judecata care e acum. Se descoperă aceste lucruri, în toată lumea, nu numai în țara noastră", a spus el, în contextul în care fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă sunt anchetați de DNA în dosarul achiziției de vaccinuri de un miliard de euro.

Teodosie este, la rândul său, cercetat pentru cumpărare de influență, după ce ar fi promis drept comision suma de 160.000 lei unui pretins om de afaceri, după ce acesta s-a oferit să acceseze o finanțare de 800.000 lei pentru construcția, respectiv modernizare a bisericilor ce țin de arhiepiscopia Tomisului.

În acest caz, arhiepiscopul a ales să fie extrem de rezervat.

El a spus că "nu este nicio urmărire".

"Se fac niște verificări, nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu știu de așa ceva. Eu știu că nu am nicio problemă", a declarat Teodosie.

În paralel, Patriarhia Română a comunicat că rezolvarea acestui caz este "o datorie morală".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu a existat. Super. Cum explici atunci încasările care le a avut SC ul funerar al dumitale.Ma îngrijorezi maxim
1
0
Care datorie morală Acest element j***s nu are nimic in comun cu morala Doar si doar banul il conduce pe acest om Vb pt inocenți Credinta lui Asa zisa credință e doar o acoperire pt a face încasări multe multe Ii patron de sc funerar spăla morti im GARAJUL unei case Vecini fac sesizări el rezolva Șpagă politie Șpagă DSP Nu ma contraziceri posibil sa am sursa sigură. Omul ii bolnav dupa bani si ii înconjurat de inocenți Multi inocenți Asa prospera La final tot un hoit va ajunge k noi toti
1
0
Nu exista covid dar pupati oase in continuare. Cum e asta? Bah fotu-va-n gura de excroci!
0
0
Deoarece: sunt analfabet, nu mam vacinat. (oricum, nu le am` cu dastea de veata` reala)
1
0
Eu nu mam vacinat pentru că am citit pe grupurile de cretini de pe feisbuc că nu e bine să te vacinezi
3
0
saptamana trecuta au fost 11 morti covid si 42 la ati pe tara putem sa o numim oricum sau sa o negam complet oamenii vor continua sa moara si sa intre la ati intr-un ritm care nu a mai existat niciodata in istoria moderna a tarii ptr o boala infectioasa faptul ca majoritatea inclusiv multi doctori a ales sa ignore asta nu schimba nimic legile naturii isi urmeaza cursul
2
1
In schimb exista dumnezeu! hahaha!!! Internati personajul ca umbla liber ...
4
0
E un spagar nenorocit, dar la mascarada cu plandemia de covid are dreptate
3
3
Tu , mai Hotomanule spurcat la bani nu existi,esti un ciudat cu pareri ciudate si un Gica contra la tot !!Un spagar dedulcit la bani !!! La averi si la spaga,iei spaga de la toti, nu pui pe nimeni undeva fara sa-ti iei parandaratul !! Spagar nenorocit !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468