REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ÎPS Teodosie anunță un nou REFERENDUM pentru familie

ÎPS Teodosie anunță un nou REFERENDUM pentru familie

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:16 1715

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a anunțat, în premieră, că Biserica va organiza un nou referendum pentru familie, după eșecul celui din 2018, în care PNL și PSD au primis că se vor implica, dar au refuzat, în cele din urmă, să o mai facă, iar USR a militat împotriva lui, spunând că se urmărește grațierea lui Liviu Dragnea!

ÎPS Teodosie

Ierarhul a precizat, joi seara, în emisiunea ”Cuvântul ierarhului” de la Radio Dobrogea, că s-a dorit ca referendumul din 2018 să nu treacă și s-a creat confuzie intenționat, legând referendumul de politic.

”Oricum, trebuie să facem referendum pentru familie, că nu a trecut timpul.

Sigur, a fost o confuzie totală. S-a dorit să nu se înțeleagă, au fost discuții politice, s-a dat în derizoriu. Că nu organizăm noi, nici politicienii, nici Biserica... Dacă va mai fi o oportunitate, și va fi! pentru familie, noi ne vom implica, Biserica, pentru că familia ține de biserică. Biserica este cea care apără familia și drepturile familiei și cele ce sunt morale în societatea noastră”, a spus ÎPS Teodosie, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te iubesc gurita
1
0
sa se remarce la inmormantarea hotului moisoiu !!! Sa le dau la toti participantilor cacatul la lins !!!
1
0
Cand incalca legile anticovid din interes financiar cum spunea Mache:"eu ma supun doar legilor lui Dumnezeu nu celor laice"si acum ce face securistul?,vrea sa ca parlamentul sa dea legi laice dupa vointa lui cica in interesul familiei;nu vrei ma Theo sa te limitezi pe mai departe la indobitocirea prostilor care se uita in gura ta si sa nu iti mai bagi tu coada in politica.
1
0
Respect!Cei ce nu respecta poruncile lui lui Dumnezeu nu sint ai lui Dumnezeu ci indivizi ce pregatesc calea antihristului!
3
9
Sa se faca referendum local sa ne scape de popoiul asta!
10
4
Sa faca taica ca si poponarii sunt oameni chiar daca au sutane caftane straie monahale.
7
7
termina bai cu prostiile de ev mediu Gata
8
6
Ati vazut la rusi ? Cand a spus Putin, familie barbat cu femeia, nimeni n-a mai cracnit in marea Rusie, la noi sunt multi poponari care vor sa fie sot si sotie, la spanzuratoare cu molomanii.
6
10
bai idiotule nu ati vazut ca nati facut la primul referendum sau cei de la partidul de buzunar aur nau pe ce da bani
7
7
V-ati pierdut credibilitatea ma hotilor,ma.Chiar daca nu va judeca tribunalele,nu va iarta lumea,puteti face 100 de referendum-uri.Sunteti prea multi,lumea nu va mai vrea.LA MUNCAAAAA HOTILOR CE SUNTETI
9
5
e foarte bine ca biserica sa se inplice in acest referendum are o datorie morala iar poponari sa plece in olanda sau daca nu in iad sa gandeasca inainte sa devina gay ca sa nascut tot dintr o mama si un tata
7
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108