REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ÎPS Teodosie, apel către Guvern: „Închiderea bisericilor aduce tristețe și tristețea este început de boală“

ÎPS Teodosie, apel către Guvern: „Închiderea bisericilor aduce tristețe și tristețea este început de boală“

Replica API 30 noiembrie 2020 | 22:36 1124

ÎPS Teodosie a făcut luni la Antena 3 un apel către Guvern să nu restricționeze activitățile religioase în numele pandemiei.

ÎPS Teodosie

„Închiderea Bisericii aduce tristețe, tristețea este început de boală. Omul care este vesel este și sănătos. Putem păstra regulile sanitare în Biserici. Ne-a fost încălcată autonomia față de stat, dreptul la religiozitate. Fac un apel, nu cu revoltă, ci cu sinceritate și obiectivitate. Vorbesc în numele credincioșilor, eu nu caut binele meu, caut binele tuturor și binele tuturor este a ne manifestă înaintea lui Dumnezeu pentru că sufletul este mai important decât trupul. Îmbolnăvești sufletul, îmbolnăvești și trupul. Toată Evanghelia abundă în asemenea exemple”, a declarat ÎPS Teodosie, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marslepratrista
1
0
Dacanumordecovidmordetristeteainchideribisericilormaaarslepra
2
0
Sa va trag la muie de retardati cu 2 clase mai mult ca trenul si pupatori de oase.Inca mai credeti in basme spuse de batmani.
3
0
ce va mai place saorma cu c...t!
2
2
Theodosie este un nebun care traieste in lumea lui cica:"Ne-a fost incalcata autonomia fata de stat"adica toate cultele din Romania recunosc legile anticovid date de stat numai el mai al dracu Nu,tocmai BOR este persecutata de stat,stat care le plateste toate salariile popilor,stat care a scutit de impozit afacerile Soc.Com.B.O.R,stat care a dat peste 100.000.000 euro pentru constructia unei catedrale ortoxe.Urat mi-a fost in viata de omul tupeist si nesimtit.
5
2
nu vin prostanii,nu curg banii! spalati.le creierii de mici,ca sa va cotizeze,popii ulii,parca sintem in evul mediu. ptr popi,fraieri si aia care cred in astrologie:mai uutati.va boyarilir pe discoveri,sa vedeti cum arata planetele,cerul,si sa vedeti xa mercur retrograd e o ymbecilitate,ca voi!
4
2
I-ati dat apa la moara acestui talhar in rochie, care se pisa cu bolta pe lege. Acum suportati delirul piticaniei barboase, politicieni de cacat.
6
3
aia din parlament cum sunt ma? sunt corecti? pisamas pe tine si pe neamul tau de cretin imbecil
3
4
alt subiect nu aveti decat spagarul asta lacom!
3
12
BRAVO un comentariu inteligent . nu sunt cu religia dar teodosie e un om cu cohones frate care incearca sa trezeasca tampitii din somn si se pisa pe oculta curului si pe soros si pe prosti si legile pizdii facute de orban un betiv de tataru care numelei i spune tot de robotul de iohanis si de jegul de arafat libanezu pulii care la colectiv cara oamenii cu paleti, si acum cand au murit arsi la neamt nu a mai macanit nimeni nimic .astia vb de vaccin si nus in stare sa puna un cablu sa nu ia foc...prima data cand apreciez acest individ teodosie.singurul om public care are coaie
13
6
Eu Teodosie IPS sunt jupin in RO si ma pis pe multi cu bolta mai ales pe cei doi Sica si KWJ
5
5
Lachele asta lacom si homosexual incepe sa cam enerveze lumea.
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108