REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ÎPS Teodosie atacă Ministerul Sănătății, după ce oficialii au șters crucile de pe Catedrală. VIDEO

ÎPS Teodosie atacă Ministerul Sănătății, după ce oficialii au șters crucile de pe Catedrală. VIDEO

Replica API 12 martie 2021 | 09:03 3612

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se arată indignat de gestul Ministerului Sănătății de a șterge crucea dintr-un grafic în care era expusă Catedrala din Timișoara.

ÎPS Teodosie

„A fost o discriminare. Au atacat democrația și libertatea de religie și de conștiință a românilor. Este acolo un ghimpe, ce strică rostul din minister”, a spus ÎPS Teodosie într-un dialog cu preotul Eugen Tănăsescu, la Radio Dobrogea.

Arhiepiscopia Timişoarei şi-a exprimat regretul faţă de afişul promovat de Ministerul Sănătăţii, pentru campania pro-vaccinare, în care apare reprezentată Catedrala Mitropolitană, însă fără crucile din vârful turlelor. Reprezentanţii Arhiepiscopiei spun că lăcaşul de cult apare fără un acord, astfel că se solicită refacerea imaginii postate.

Iar Ministerul Sănătății a ascultat de cererea preoților. La scurt timp fotografia de pe Facebook a fost modificată cu una în care apar și crucile, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE TREBUIE SA FACEM CA NOI SEMINARISTI DE LA TEOLOGIE SA FIM LASATI.CARAM DECEDATI PT O SC CARE FACE RECLAMA PE GARDURILE BISERICILOR.UNDE OARE SA NE FIE INVATATURA.CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI.
1
0
DACA AU STERS CRUCILE DUPA CU FLATULEZI DUMNEATA NU II NICI O PROBLEMA.GARDURILE BISERICILOR SINT PLINE CU RECLAMELE SC ULUI DUMITALE LA INGROPACIUNI.
1
0
alupiguS incet prea smecherite la citi inocenti ai treaba nu joaca.Leeeepra
1
0
NU AU STERS CRUCILE DRAGA SPAGOVEANU. AU UITAT PUR SI SIMPLU. DAR CE SA II FACI TRE SA IESI TU SA HALESTI NISTE MARON. BINENTEL ACOMPANIAT DE SLUGA TANASESCU CARE STA PREEEES.REGURGITIE TOTALA. ACU DE INOCENTI IS BERECHET.
2
0
gelu,brrrr si nu numai, ce va mai place ca.. tul !mancat cu mana dereapta ,frustatilor!
0
1
Ips mai multe coaie decat 95 la suta din botnitarii constantei
1
2
Trage-i clopotul in dunga lui Voiculescu..
1
2
PIEI SATANA
6
2
cea mai mare pacaleala ,betie cu apa rece,
9
2
Mai du-te ma in ma-ta cu religia si crucile tale!
12
3
de ce nu ies suparati popii sa psuna raspicat ca vor sa plateasca taxe si impozite ca toti romanii! ca nu au nevoie de salarii de la stat, ca doar primesc sponsorizari zilnice de la toti analfabetii spalati pe creier!
18
3
can vad un articol cu spagoveanu, refuz sa mai cotinui sa citesc ziarul.
16
2
Sa ne rugam la Domnul oricare ar fi el Atotputernicul. Fara religie, fara biserica si mai ales fara popi. Credinta este in sufletul fiecaruia si atat. Nu avem nevoie de altceva sau altcineva !
9
9
Teodosie este exemplul elocvent al expresiei "sa faceti ce zice popa, nu ce face popa". Desi la asta nici macar ce zice nu trebuie sa facem.
12
3
Suparati-va si pentru ca sunteti discriminati la taxe si impozite si nu le platiti !
15
3
Alecule catedrala nu este ortodoxa este catolica ! Este prima oara cind aud asa ceva,si mai ales de unde ai tu asemanea informatii !
3
4
Draga Tanasescu daca consideri ca esti moderatorul inpartial exprimate asa.Este adevarat ca in acea casa in garajul ei se spalau decedati.Este adevarat ca in acea casa se faceau asamblau sicrie si diverse.Asta doar si doar daca esti inpartial.Nu ma gidesc ca ai fi un lingau si atiit.Nuuu ma gindesc asa.Cunosc un fost lucrator care facea diverse acolo in garajul cu pricina.
6
4
Iar cu asta
6
2
Catedrala din Timisoara.....pe treptele ei au murit impuscati , in decembrie 1989 ,o multime de tineri. Usile catedralei fusesera ferecate .. Preotii au primit ordin si au scos pana si sigurantele de la tabloul electric....ca sa nu poata fi trase clopotele. Asa ca , tocmai ei ,preotii, au inchis usile catedralei si au lasat moartea sa ii umple treptele de sange. Nu stiu daca atunci cand isi fac semnul crucii simt cat de tare au pacatuit...dar vad ca au uitat si se fac ca uita ....intretinand ura si aratand cu degetul in alta parte.
21
3
Prefer zz top
10
3
Teodosie ataca Ministerul Sanatatii. Si fix d-aia n-o sa poata dormi Voiculescu.
9
7
pe lingaul tanasescul si pe hotul spagoveanu. Pentru ca nu sunt la parnaie. De aceea cacatul la lins justitiei !!! Si popilor !!!
17
9
Pai cand ati votat usr nu stiati ca sunt marxisti adica asa zisi progresisti? Ei au castigat alegerile pentru ca erau contra coruptilor din PSD. Am scapat de dracu din PSD si am dat de varu-sau. Ei sunt contra religiei crestine care e veche si "indoctrineaza". Nu conteaza discriminarea pe teme religioase la ei. Sunt ocupati cu alte categorii de cetateni ai lumii mai libertini asa.
15
13
USR sunt antiromanii si anticrestinii din politica romaneasca, sclavii lui Macron si ai multinationalelor, care cu jalnicul scor de 15 la suta au ajuns sa conduca Romania!!!
31
19
Pai cu ce se putea ocupa USR.ul? Politica nu, initiative economice nu, hai sa iesim un pic in evidenta cu atacarea bisericii, exact ce stiu ei mai bine..
36
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272