REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

ÎPS Teodosie, despre acuzațiile călugărului denunțător

ÎPS Teodosie, despre acuzațiile călugărului denunțător

Virgil STOIAN 7 octombrie 2022 | 00:00 1517

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodisie, a declarat joi, la Antena 3, că „nu are preocupările” despre care a vorbit Cristi Călin, presupusul călugăr-amant al deputatului Aurel Bălășoiu și care a spus că are „poze, video ,mesaje textual și audio” cu mai multe înalte fețe bisericești „într-o postură intimă și sexuală”, printre cei nominalizați fiind Teodosie. Reamintim că Arhiepiscopia Tomisului l-a acuzat pe Cristi Călin de calomnie.

„Eu nu mă simt atacat. Oricine poate să vorbească ce vrea, dar nu are temei”, a reacționat arhiepiscopul Tomisului. Acesta a adăugat că îl știe pe Cristi Călin. „L-am văzut, cum să nu, la cerșit, în Mamaia, la slujbe. Oi fi vorbit cu el, dar am vorbit scurt, în treacăt. Le dau mesaje credincioșilor să nu fie îngrijorați”, a spus ÎPS Teodosie.

Întrebat dacă Cristi Călin s-a spovedit la el, arhiepiscopul a răspuns că nu își aduce aminte.

„Pe credinciosi vreau sa ii linistesc ca acest scandal este artificial. Eu nu ma simt incrinimat cu nimic, nu am preocuparile despre care vorbeste el”, a adăugat acesta.

El a adăugat că are un mesaj pentru presupusul călugăr: „Sa ii dea Dumnezeu minte, sa sa căiască”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astept cu nerabdare momentul in care vei crapa bai satana imputita!
1
0
Las-o moarta ca nici tu nu crezi ce spui,stie toata lumea ca esi bulangiu nu e nici o noutate,nu te mai scuza ca te acuzi Hoooo
3
0
iar a aparut sarsaila?
2
1
Toti zapacitii pot iesi la tv sa spuna ce le taie capul in ziua de azi ? Chiar nu mai exista probe, dovezi doar vorbe? Asa poate merge oricine sa spuna orice ...
2
1
numai la asta viseaza Teodos
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212