REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

IPS Teodosie spune că va depune plângere pentru denunț calomnios! Video

IPS Teodosie spune că va depune plângere pentru denunț calomnios! Video

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:09 2576

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a vorbit despre noul dosar penal în care este vizat. Acesta a anunțat că va depune plângere pentru denunț calomnios.

IPS Teodosie

„Astăzi am constatat că este real ceea ce se pregătește, nu era martor deloc, era o șicană pusă la cale în mod ilicit de o persoană care în mod oficial a formulat denunțul calomnios ca o plângere penală. De aceea l-am angajat deja pe avocatul Cuculis, care, imediat după ce se va închide dosarul acesta, la care am fost citat ca martor, unde am făcut deja dovada că acuzele sunt mincinoase, vom depune în numele meu o plângere penală pentru denunț calomnios și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Este clar că acțiunea acestui cetățean este una ilicită și se vor face toate demersurile și va fi tras la răspundere cel ce se ține de asemene a demersuri și calomnii la adresa mea“ a transmis IPS Teodosie.

Menționăm că IPS Teodosie este urmărit penal pentru fals în înscrisuri. Cercetarea penală ar fi cooronată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. În cursul zilei de joi, 7 aprilie, acesta a fost condus la audieri, de către polițiștii municipiului Constanța, însă, potrivit informațiilor noastre, nu a vrut să dea declarații.

Ar fi vorba despre Ordinul Național Steaua României!

Lui IPS Tepdosie i-a fost conferit, încă din noiembrie 2002, când președinte al României era Ion Iliescu, Ordinul Național Steaua României, fiind trecut în grad de Cavaler, ”pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”. Se pare că aici ar fi vorba de fals în înscrisuri. Adică Arhiepiscopul Tomisului s-ar fi folosit de falsuri pentru a obține Ordinul.

Video:

L.I. A.F.

Citește și: BOMBĂ! IPS Teodosie este urmărit penal pentru fals în înscrisuri!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pecindpubliccontractulptreclamele depegardurilebisericilor.
0
0
piei Satana pungasul dracului
0
0
voi DE CE NU PLATITI TAXE SI IMPOZITE, CA PRETENTII LA BANI DE LA BUGETUL STATULUI AVETI !
0
0
Pus la zid si tras i glont!
1
0
Nu am mai vazut alt om care sa produca mai multa repulsie ca acesta.
1
0
Hai sictir, de primitivul dracului! ar fi spus Vadim.
0
0
Talharul pitic, purtator de rochie, minte cu o dezinvoltura fenomenala.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102