REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

IPS Teodosie, despre posibila închidere a Bisericii: 'Noi ne vom ține rânduiala!'

IPS Teodosie, despre posibila închidere a Bisericii: 'Noi ne vom ține rânduiala!'

Replica API 9 martie 2021 | 22:44 2555

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, susține că autoritățile nu vor închide bisericile din Constanța din cauza epidemiei de Covid 19. Nu se vor închide la noi, să luptăm împreună și să ne mărturisim credința, este mesajul lui Teodosie, relatează Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

ÎPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a făcut declarațiile după ce în spațiul public au apărut discuții despre posibilitatea instituirii unor noi măsuri de restricție din cauza înmulțirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2.

ÎPS Teodosie susține că bisericile nu se vor închide deoarece autoritățile statului nu au drept de proprietate asupra acestora.

„Iată și noi suntem amenințați în aceste zile căci, cine știe, poate trebuie să se închidă și bisericile. Nu se vor închide la noi, să luptăm împreună și să ne mărturisim credința. Biserica nu-i a celor care sunt autorități vremelnice, biserica aparține lui Dumnezeu și ne aparține și nouă celor ce ne rugăm. Cei care nu pot și nu știu să se roage pot să spună orice, dar noi ne vom ține rânduiala”, a anunțat ÎPS Teodosie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu vreau da da sa i mi tin rinduiala toata in tine si binenteles in slugile tale oparite la rect
1
1
sa o .uuuugi tu si cei ca tine slugoi tai
1
1
DA DA DAAAA MA FANEL ALUPEGUS EL SI SLEAFTA DE SLUGOI CARE IL SUSTIN.II VB DE CEI CU NEURONUL SINGURATEC.SANATATEA II CEA MAI INPORTANTA OAMENI SE POT RUGA SI IN PROPRIILE CASE SI PE CIMP.
2
0
Spagovene eu zic asa tati ALUPIGUS tu mama ta si tooooate slugile tale pirlite
1
1
cum sa inchidem pusculita lui spagoveanu,a lui daniel, prim pidosnici si securisti ai rsr,nu putem decat sa intoarcem si celalalt geb catre sugatori,primul are necazuri cu dorna arini pe cand cel de-al doilea cu cazemata neamului,numai are jidanescu aur cat ii trebuie bastanului peste popandai
4
2
Toata stima pentru preainaltul ! Omul are coaie fata de alte slugi !
6
6
Mai bine ai invata mai intai sa scrii spurcaciune analfabeta, dupa care sa indraznesti sa ataci oamenii aiurea cu comentarii prostesti...vai de capul tau!
5
4
Tapule nu poti sa-ti randuiala la......... Poarta Alba ?
8
3
Daca Theodosie nu are treaba cu legile statului Roman atunci sa actioneze ca independent,sa isi plateasca lui si tuturor subornatilor lui salariile din buzunarul propriu si sa plateasca impozit la stat ca toti romani,nu tu primesti o gramada de bani si scutiri de taxe de la stat dupa care spui ca tu nu ai treaba cu statul;cum a spus Isus"daca spuneti da,da sa fie,daca nu,nu sa fie,caci cand spuneti despre acelasi lucru si da si nu de la satana este".
10
1
Chiar nu poate fi amendat, sau bagat la puscaroe mascariciul acesta ce distruge rolul bisericii?
9
4
Theo nebunule, stai linistit sa nu te anihileze astia. Daca ti se intampla ceva eu pe cine mai fut in cur ?
6
5
randuiala ,stau la rand sa ti dau mwie cu lopata
5
5
Nu mai pot cu asta
14
3
Construind biserici fara autorizatii au facut ca multi sa ia in calcul aceasta optiune .Acum , vine cu acest mesaj .care bulverseaza oamenii..Daca omul simplu n ajunge in spital sa vada dimensiunea acestei pandemii, preotii ajung .Ce vad?este sau nu este ceva?
15
1
Teo presedinte, teo primar! Jos arahat si neamu lui de masca rici care ne mint cu raceala
5
19
Nea Teo are cohones. El face pipi pe toate umpluturile de politicieni de la nivel local si central. Nu-l placeam, dar incep sa-mi schimb parerea despre el. Cat despre cei carora le este frica de COVID ul bisericesc datorat imbulzelii de la slujbe, le doresc spor la cumparaturi in mall uri si supermarket uri. Retarzilor frumosi.
11
17
m-ai bine te duci tu pe varianta cordaciune spurcata
7
11
In sali de spectacole, cinematografe, ne imbolnavim , dar in biserici nu? Teodosie esti intreg la cap?
19
8
Mai bine mergeti sa ii sugeti pula lui Johannis decat sa mergeti la slujba de inviere.Klaus va asteapta sa ii sugeti pula
4
12
Adica cum biserica nu e a autoritatii ?----ei de unde -si iau salariile de 20000 de lei de la ma-sa de-acasa ?----sa se supuna statului si sa respecte regulile ,
23
6
Satana !!!!
10
8
Celor care o sug la acest articol
6
13
satana seful din iad e kkat tot pe el...cica teoDOSie o sa ii ia locul...vai de bietii draci,imi este mila deja de ei.
12
8
normal ca sa vfaceti bani de la prosti
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369