REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

IPS Teodosie, despre PREOȚII care au MURIT de COVID: Nu au slujit zi de zi!

IPS Teodosie, despre PREOȚII care au MURIT de COVID: Nu au slujit zi de zi!

Replica API 18 noiembrie 2021 | 22:24 4589

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat că în Sfântul Altar e cel mai bun vaccin – Sfânta Împărtășanie. Acesta a mai susținut că nu înțelege de ce este impus certificatul verde și oamenii sunt practic obligați să se vaccineze anti-COVID-19, când oricum și cei vaccinați transmit virusul, se pot îmbolnăvi și muri. Cât despre preoții care au murit de COVID, Teodosie a spus că aceștia nu au slujit în biserică zi de zi, așa cum ar fi trebuit.

IPS Teodosie

„Noi avem o anumită autonomie, noi avem în Sfântul Altar cel mai bun vaccin, Sfânta Împărtășanie, care s-a dovedit de-a lungul veacurilor. Hristos este doctorul fără cusur! Singurul doctor care vindecă orice boală, care învie din morți! Ce doctor a mai înviat din morți? De aceea avem niște argumente obiective și foarte solide”, a declarat IPS Teodosie, miercuri, la Antena 3, citează stiripesurse.ro.

Despre preoții care au murit de COVID, acesta a afirmat: „Preoții nu sunt scutiți! Orice om are păcate, și eu am păcate! Dar, în momentul în care ne spovedim și ne împărtășim, îl avem pe Hristos în noi! Hristos nu ne lasă să ne îmbolnăvim, împărtășindu-ne zilnic și de aceea am recomandat preoților să facă liturghie zilnic și călugărilor mai ales. Și acesta este argumentul. La noi, în fiecare zi este Sfânta Liturghie la toate bisericile și la toate mănăstirile”.

De altfel, Arhiepiscopul Tomisului va merge la înmormântarea unui preot care a decedat la 50 de ani din cauza COVID-19.

„Nu slujea zilnic. Cine slujește zilnic are un mare ajutor. Și în această perioadă de trei săptămâni, chiar dacă a început postul de trei zile, eu am dat o circulară și la mine în arhiepiscopie se slujește zilnic la fiecare biserică și mănăstire. La mine nu a murit decât un singur preot, în eparhia mea”, a mai spus IPS Teodosie.

„Și vaccinații și nevaccinații se infectează. Atunci care e rostul pașaportului sau al certificatului verde, sau cum se numește? Nu găsim nicio logică! Se plâng atâția oameni că le-au murit cei ce s-au vaccinat. De aceea, dacă și vaccinații se infectează, cred că nu trebuie să fie impus, pentru că nu trebuie să fie o măsură obiectivă și fiecare are probleme de conștiință!”, a mai declarat preotul.

Acesta a mai afirmat că el nu a oprit pe nimeni să se vaccineze, dar nici nu sfătuiește pe nimeni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Concluzie.Daca slujeau zi de zi nu mureau.Lepra umana ce esti.Spune asta familiilor acestora regurgitie umana ce esti.
1
0
AM! .........
1
0
ai coaiiie ca sa te duci la spitalul de boli infectioase,fara combinezon si masca ca sa vizitezi bolnavii de la ATI?? Hai sa te vad spagoveanule !!!! Mars mai javra de om !!!! Tu nu esti Crestin ma !!! Esti o javra !
6
2
Ai marfa acum
10
0
nu au cotizat suficient
15
1
platiti taxe si impozite !
19
3
Te a fatat mata de la etaj! Lovit in dibla !
20
6
meriti o camasa de forta, impostorule
26
4
sa ne slobozim pe baba ta de mos infect.
26
6
religie, biserica si popi. Toate un kkt. Credinta este in sufletul fiecaruia. Si asta dk vrei !
35
8
Toate bolile grave, molipsitoare, au fost eradicate cu ajutorul vaccinurilor. Teodosie, daca te musca vreun caine, sa refuzi ferm vaccinul antirabic! Trece cu impartasanie!
39
8
Derapaje mari chiar de la scripturi. Numai Iisus era imun. Singurul vindecator. Shpago deja are pila la cel de sus crede el.
24
5
da ma teo au fost in concediu si i-a rapu7s boala ..Esti un mare fariseu.
28
6
Vad ca te iubeste poporul...hotule!
42
4
O jigodie criminala....asta e inalt preacriminalul...... A trait toata viatza in lux si huzur.....cu ochii dupa bani....ochiul dracului. Ptiu drace !....ascuns sub sutana....
41
8
Un talhar in rochie neagra.
42
6
Mancator de rahat
38
6
Hai sictir de primitivul dracului!
44
8
Cei care ati comentat aici sunteti catelusii lui klaus si nu stiti in ce cacat va bagat tara.De lingaii ca voi are nevoie el si gasca lui.Vaccinati va urgent !!!
13
49
Popa asta e platit de contribuabili in fiecare luna cu 65% din salariul de ministru
41
8
Omu e cealapaliu fara doar si poate. Tot cealapalii sunt si aia de-l ling in anus zi si noapte. Slujitori si subalterni. Religia prinde la idioti vaiii mamaaa.. Stiinta pare ca nu. Acolo tre sa iti folosesti capul.
35
10
Asta a ramas ancorat in evul mediu,atunci rugaciunile erau singurul medicament,vaccin sau medic pentru bolnavi.
43
10
Mare cretin , mare escroc , mare nesimtit !
41
9
te-ai dus draqu si tu homosexualule
33
10
Cel mai bun lucru pe care poate sa-l faca mass media este sa-l lase pe prea fericitu sa stea fericit in uitare. Fara stiri cu el, singura stire pe care o asteptam este aceea cu ducerea lui pe ultimul drum.
40
8
Theodosie, vezi ce a facut fratele tau de la Timisoara, nu o mai lalai cu sfantul altar ca nu mai tine in vremurile astea, baga si tu niste bani in ceva concret pentru turma ta nu numai in buzunare si biserici !
43
10
teodosie este o jigodie ordinara
47
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272