REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ÎPS Teodosie îi răspunde lui Palaz, după ce acesta a cerut ca şefii preoţilor din Constanţa să cumpere teste COVID-19

ÎPS Teodosie îi răspunde lui Palaz, după ce acesta a cerut ca şefii preoţilor din Constanţa să cumpere teste COVID-19

Replica API 21 martie 2020 | 00:02 5387

„Dacă a încetat să creadă, să se abțină”,

„Dacă a încetat să creadă, să se abțină”,

După ce Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a comunicat credincioşilor, joi, 19 martie că „această boală contagioasă este o bătaie a lui Dumnezeu..pentru păcatele noastre” și că doar prin credință și rugăciune, putem înlătura această boală, răspunsul la aceste vorbe ale Arhiepiscopului Tomisului nu au încetat să apară. Vicepreședintele Consiliului Județean și liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz a răspuns destul de furios la acest comunicat și a cerut mai în glumă, mai în serios, ca șefii preoților să se ocupe și de enoriașii lor și numai. „Credeți că cer mult oare să ne rugăm la Cel de Sus să-i convingă pe șefii preoților din județe să cumpere 10.000 de teste COVID-19 pentru județele lor?! Întreb așa ca un credincios sincer! Oare e prea mult?! Dacă am supărat pe cineva să-mi spună! Oricum eu cred că trebuie să facă asta”, a spus Palaz.

ÎPS Teodosie: Palaz dacă a încetat să creadă, să se abțină

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a declarat, pentru Replica, că este surprins de reacția liderului PMP Constanța, Claudiu Palaz, și l-a îndemnat să se abțină de la comentarii, dacă nu mai are credință. „Mă surprinde ce a declarat domnul Palaz, deoarece știu că este un om credincios. Chiar el știu că m-a chemat să sfințesc niște troițe în comuna Deleni, de asta sunt surprins de ce face acum. Consider că de rugăciune este nevoie mereu, mai ales că rugăciunea a oprit mereu boala de-a lungul timpului. Dacă a încetat să creadă, să se abțină”, a declarat ÎPS Teodosie.

Dumitrașcu: BOR să își întoarcă ajutorul primit de-a lungul timpului

Claudiu Palaz a fost susținut și de colegul lui de partid și candidatul PMP la Primăria Năvodari, Aurelian Dumitrașcu, care a punctat faptul că BOR trebuie să dovedească că este aproape de oameni în aceste momente și că Biserica este datoare pentru ajutorul primit de-a lungul timpului. „Acum, mai mult ca niciodată, BOR poate să dovedească că este alături de oameni. Atât Statul cât și enoriașii au contribuit de fiecare dată când lăcașurile de cult au avut nevoie. Este o perioadă dificilă pentru poporul român iar acum este momentul ca BOR să își întoarcă ajutorul primit de-a lungul timpului!”, a declarat Dumitrașcu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rahatul cu barba sa taca
0
0
Biserica Ortodoxa din Cipru isi pune averea la dispozitia statului, pentru iesirea din criza
0
0
sunt bine cunoscute interesele dumneavoastra asa ca va rog fiti barbat asa cum va stie multi prieteni si lasati jocurile marsave!sincer nu va reprezinta si chiar nu va fac cinste.daca aveti alte probleme mai bine o rezolvati barbateste fara a tara biserica si ierarhul in aceste jocuri meschine.sper ca respectul meu sa nu se transforme in antipatie si dispret.semnat un cetatean oarecare
4
2
Chiar nu ai pic de rusine? La Colectiv ai spus ca meritau copiii aceia sa arda, pentru ca sunt satanisti. Acum, spui ca este mana lui Dumnezeu. In loc sa imparti adevaruri si judecati tampite, oare nu ar trebui sa scoti toata floarea popilor sa ajute lumea? Asa se propavaduieste cuvantul lui Dumnezeu? Asa se apleaca BOR asupra problemelor? Tot cu rugaciuni v-ati tamaduit si rozetele rupte in altar? Ati spurcat biserica si va bateti joc de traditii. Dar din dar se face raiul. Dati inapoi la oamenii cu nevoi ce ati furat din fondurile europene
3
3
Mai Claudiule Teodosie e mai Hoz de Hoz ca voi cu toate partidele la un loc.Omul in numele lui D-zeu ii himnotizeaza pe toti si scot ce au in buzunare,nui fura ii dau de pomana si ei se igrase,metoda si sistemul credintei ortodocse de trimisi lui D-zeu pe raiul pamntesc ca sa traiasca si sai minta mai mult ca voi politicieni.Ca toti mari politicieni Hozzi ai Ro sau dat cu ei si pupa mostele innainte sa se incoloneze enoriasi si sa arunce bani in cutia mile.Sefu vostru a devenit si el omul lui D-zeu.
6
1
Totul pana la bani! Banul e ochiul lui IPS, al de l sterge su servetele parfumate. A nu se confunda BOR cu acei preoti ce se implica din propria lor convingere. Tot respectul pt acestia.
4
1
Bai PALAZ tu pe ce lume traiesti,cum sa le ceri popilor sa scoata un ban din buzunar doar asa din dragostele pentru aproapele lor,pai tu nu ai auzit de lozinca"sa nu faci ce face popa"?,adica Dumnezeu si poruncile Lui sunt doar pentru credinciosi,pai piara oameni cu toti ca ei popi,tot nu se abat de la regula care le calauzeste viata si care inseamna sa adune mult cat mai mult chiar daca incalca legile tari,iar daca le spune cineva ca au incalcat legea ei le raspund ca sunt tristi nu pentru ei ci pentru Biserica pentru ca cine acuza popimea acuza Biserica.
6
1
are dreptate claudiu in loc sa faca catedrala neamului mai bine facea 2 spitale ,,,,,,oare erau bune acum in criza asta ......sau mergem la jigodia asta de popa sa ne rugam sa murim ca mustele ....stiu ca la popi cu cit mai multi morti mai mule venituri
4
3
Rusine replica .nu va mai scriu
3
2
Are mare dreptate PALAZ, oare sfintia sa a dat un leu ptr spitale!? lor la place numai sa primeasca. Vezi ce se intampla la parohia din Eforie Sud unde preotul NOVAC FACE POMENI IN LACASUL BISERICII, si nu au verificate starea de sanatate a celor care fac mancarea,nu sunt angajate se lucreaza la negru. Atentie ITM si DSP.
7
2
Nu inteleg care i problema voastra? Daca nu sunteti credinciosi de ce va intereseaza, doar pentru ca mai aveti motive sa injurati, sa huliti?
1
2
NERUSINATUL ASTA LACOM SI PARSIV TREBUIE SA NE LASE IN PACE SI SA SE DUCA IN ALTA PARTE.
6
2
hraparetu asta vorbeste de pacate?n are pic de rusine.fmm de hot si lepra la smoala cu tine pidosnicule
7
3
Preotii sunt cei mai pacatosi, au spurcat biserica,nu mai vorbesc de teodosie. De ce nu se roaga ei? De ce chinuie credinciosii afara in frig si vant? Ca sa le ia banii celor amarati. De ce au murit preoti in Italia desi s- au rugat? Pt ca sunt mai pacatosi ca noi. Oare cat se vor mai lasa pacaliti enoriasii?
11
3
ECSCROCUL ASTA DE TEODOSIE TREBUIE GONIT IMEDIAT DE LA ARHIPISCOPIA TOMISULUI,GATA SA PLECE !!!
14
2
cum se zice, daca de la un mort mai vezi o basina de la un popa ca sa mai vorbim de spagoveanu nu o sa vezi vreun ban,tiganu asta pidosnic s-a inventat ca sa fure nicidecum sa dea ceva,a furat donatii,terenuri,vandut parohii,diplome false de popandau,furat si bani europeni,furat si distrus ferme,pe scurt un vierme nesatul
19
3
Domnul Palaz are dreptate!Trebuie ca biserica sa se implice si material nu numai spiritual!Si nu stiu de ce lumea improsca atat cu noroi !!Gunoiul sa ti-l vezi intai la usa ta si apoi la ceilalti!!Domnule Palaz,vedeti-va mai departe de treaba si lasati cainii sa latre,caaa,in opinia mea ,latra degeaba!!
14
3
Poate deschid ochii cei care pupa sutana barbosului. Vedeti cum va intoarce spatele? Auzi ce debiteaza, aceasta boala este o bataie a lui D-zeu!!! Doamne fereste ce prostii debiteaza. Asadar, antivirusul, este la bor. Inseamna ca teodositul are antidotul dar nu vrea sa o impartaseasca cu noi, pacatosii. Vedeti daca il pupati in poala, omul o sa vrea sa fie sfant!
14
4
Ne am cam saturat si de teodosie afaceristul si de politicienii de doi bani iorga si altii ca el. Mai lasa ti ne , nesimtitilor
17
4
drogurile , curvasaria, golania ,minciuna si inselatoriile sunt revelatiile , la ele trebue s a aderam , ca dasta o ducem cum o ducem cu ,morala, civilizatia , bunul simt si munca cinstita!
8
4
De abia ne ducem zilele,daca aveam bani,credeti ca nu cumparam? Vine vara,trebuie sa cumparam cauciucuri la masini,sunt scumpe la suv uri...
9
5
Da. Tapul cu barba un nemernic. Dar nici cu cretinoidul si balega de Palas nu mi-a rusine. Pai Palas are de 10 ori mai multe terenuri ca tapul. Cat despre Dumitrascu te apuca si rasul cand vezi o flegma vorbind
15
6
cea mai mare escrocherie inventata de mintea omului
11
8
n-ai sa vezi un leu de la hienele astea!
22
4
Iorga sa ne spuna de ce si a trecut numele pe masinile prefecturii mai intai
15
0
Nu poate un ordinar sa vb in numele lui D-zeu.Sa doneze si preotii ceva banuti spitalelor.
27
6
IPS sa te re duci iad prapaditule doar nu crezi ca oamenii se vor vindeca numai rugandu se la dzeu. fariseu nenorocit.In una din zilele astea ai sa contactezi virusul si atunci sa speram xa doctorii iti vor spune: parinte la mata nu venim ca are cel de sus grija de tine .Ti ar mata a dracului de cretin.
31
8
Alooo replicaaaa , de ce se sterggg comentarile de la unchiu kkitac care a facut si el platica pt articole ? Erau numai negative a ?
23
4
Cumperi sau nu teste pentru enoriasi?
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108