REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ÎPS Teodosie, în vizită la Radu Mazăre. Iată ce-i va spune!

ÎPS Teodosie, în vizită la Radu Mazăre. Iată ce-i va spune!

Replica API 4 iunie 2019 | 01:21 840

Înaltpreasfințitul Teodosie are în plan să-l viziteze pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, în Penitenciarul Rahova. Nu ştie când va ajunge, întrucât este foarte ocupat, însă promite că în viitorul apropiat va merge să-l vadă. "O să-l vizitez în viitorul apropiat. Nu ştiu când voi ajunge, că sunt foarte ocupat", a spus, pentru Replica, ÎPS Teodosie. Acesta a promis să-i va duce şi cărţi de rugăciuni. Însă, ce-l va sfătui atunci când va ajunge la el? "Să aibă credinţă", a conchis IPS Teodosie.

Reamintim că Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani cu executare în dosarul retrocedărilor. Se află încarcerat în Peniteniciarul Rahova, mai are de ispășit 9 zile de carantină. După trecerea perioadei de carantină, autoritățile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre pedeapsa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au furat impreuna !--acum fac schimb de experienta in domeniul religios
3
0
Ce de nenorociti aici! Se vede nivelul educatiei din Constanta. Mazare e la bulau, dar a ajutat foarte multi oameni. IPS e ierarhul nostru, al ortodocsilor. Voi, care nu calcati in biserica dar stiti totul de la teve, mars!
0
5
Doi talhari prieteni ai lui Satan se intalnesc pentru schimb de pareri. Si "exagerat de preasfintitul" Teodosie ar avea un loc de merit linga talharul Mazare. Dar nimeni nu se atinge de SRL-ul scutit de impozite numit BOR.
4
1
Il va sfatui sa-si lase barba!
3
1
prietene ti o meriti din plin!
4
1
luati-l si pe cioclul Draghici, ca parchetul l-a uitat se pare, cu toate matrapazlacurile ce le face, taxa ilegala intrare in cimitir cu masina, contract prestari servicii cimitir central pe durata nedeterminata, teren din dosarul retrocedarilor, o panoplie de case de la RAEDPP etc
5
0
Dupa comentariile de mai jos realizam cat de mult este pretuita biserica datorita acestui individ cu privirea de diavol care in loc sa se ocupe de cele sfinte se baga in afaceri necurate. Comportamentul preotilor din ziua de azi ii indeparteaza pe multi enoriasi de biserica. Mare pacat.
10
1
Nu trebuie sa-i lase nici un tub de vaselina. Astia doi sunt impreuna de cand mazare era stapanul Constantei. Si mai mult, ca puscarias are dreptul la vizite conjugale. Hramul celor doi de mai sus este deja stiut de cei apropiati.
14
3
Sa inteleg ca daca faci opere de caritate atunci ai liber la furaciuni? Stai linistit, caritatea nu au facut-o din banii lor, ci din banii luati de la tine, de la mine, de la noi toti, fraiere! Dar creierul tau, ala mic cat un gainat de gaina este afectat iremediabil de ciuma rosie pesedracnista!
14
3
Sa i lase un tub de vaselina .
13
3
O sa-i lase si in camera intima !
16
3
Ma duc la el in vizita sa vad cum il conving sa nu ma dea pe binga. Ca daca se apuca satana sa vorbeasca ma leaga astia.de aia ma duc.in cartile cu rugaciuni o sa i las si un bilet.defapt mai multe.dar unul de la mine. De abia astept sa mi revad tovarasul cu care am furat cot la cot ani de zile din banii vostri slugile noastre.acum si pururea si in veci vecilor AMIN. P.s. hoti ca noi mai rar o sa intalniti.am praduit tot. Ce e acum e doar pt ca noi am fost destoinici.si avem sageti infiltrate peste tot fraierilor.tot ce votati sau schimbati tot de ai nostri sunt. Hai la revedere ca am treaba
23
3
Sunt oameni care il apreciaza pe Mazare pentru ca a facut ceva pentru ei nu pentru Constanta sau constanteni .In cazul lui Snagoveanu chiar mai sunt prosti care il considera pe asta un om sfant cand el da cu subsemnatul la tribunal in calitate de acuzat.
16
7
diavolul spagoveanu il viziteaza pe satana mazare !!! Muie cu cacat la amandoi !!!
25
3
Credeti ca il va aduce pe calea cea dreapta ?!.....
7
4
Sa-i anestieze limba lui TEO in timpul vizitei. Acesta ii va aduce noi nazbitii de la Fratele crestin ortodox pus pe rele SORIN LUCIAN IONESCU cel care ia regizat paradele cu pitipoance in mamaia si i-a facut campanie la TV neptun in ziua votari. Tartarul tot tartar ramane.
11
3
Semn ca nu a avut deloc credinta
12
1
voi sunteti constienti ca sunt persoane care cred pe bune ca mazare a facut foarte multe pentru constanta si care cred pe bune si in teodosie deci nu-mi vine sa cred
20
5
Piei satana
21
2
Solidaritatea dintre doi talhari, ambii cu gusturi vestimentare dubiose, este induiosetoare.
23
2
se-ntilnesc doi ordinari.
24
2
Transmite-i si din partea noastra: LA MULTI ANI!!!
24
1
La cate terenuri a primit arhiepiscopia este normal sa mearga in vizita...
22
3
Mazare avandut tot terenu liber din ct nu a facut parcari a facut blocuri intre blocuri a vandut tot pamantu din ct drogat si afemeiat
21
1
Doi partzari care vor imparti celula, hop hop s- o luam in cwur cu toti.
19
2
Nu mai uza mertanu pana acolo! Ai putina rabdare ca te duce statul! Sa vezi preafericire dupa aia!
32
2
Dl. CORECTITUDINE cristian cu C de CACA ai ajutat tu vreun copil abandonat ,i-ai oferit educatie si mancare asa cum sunt ajutati de biserica la manastire SUTE de COPII abandonati .E greu sa cresti doi copii dar sute .Tu cred ca ti-ai facut uitat si propriul tau copil de gandesti in plan si cu minte ingusts
4
25
Merg si eu parinte
16
1
sa-i pastreze mazare un loc la geam
26
2
luati-l si pe cioclul Draghici, ca parchetul l-a uitat se pare, cu toate matrapazlacurile ce le face, taxa ilegala intrare in cimitir cu masina, contract prestari servicii cimitir central pe durata nedeterminata, teren din dosarul retrocedarilor, o panoplie de case de la RAEDPP etc
24
1
Sa te uiti atent la camere, ca ai si tu un loc acolo
32
3
Teodosie asta este la fel de vinovat ca Mazare...au facut impreuna afaceri si acum vrea sa afle cum poate sa scape de puscarie. Un escroc si un parvenit ca toti din gasca lui...bani si iar bani altceva nu stiu. Au averi toti popii din Constanta ca asa trebuie. Cei din poarta 6 in fiecare duminica stropesc cu aghiasma masini ca sa mai faca un "ban cinstit" desi bor-ul le interzice asta. Foame de bani sunt toti...o adunatura de pezevenghi pusi pe imbogatire...vede-ti ce apartamente si case au si ce masini...niste "slujitori ai Domnului". Viermi viermi si iarasi viermi!
35
3
Astea sunt Hoti de Hoti au multe ramificati impreuna,numai DNA poate mai gasi ceva.
30
6
Hot la hot trage!
31
6
Sa aibe credinta si sa nu il toarne ca IPS e prea firav pentru Poarta Alba
38
5
Raspuns: doua jeguri umanoide care merita sa infunde puscaria pentru minim 20 de ani fiecare!
41
6
La parnaie si cu jegul asta.
40
5
In curand vei fi vecin de celula.Nu mai este nevoie sa-l vizitezi.
48
5
Cine se aseamana se aduna, cine intra cu porcii se porceste. Asa si cu javrele astea
46
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272