REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

IPS Teodosie îndeamnă credincioșii să nu se teamă să meargă să doneze sânge pentru viața aproapelui, aflat în suferință.

IPS Teodosie îndeamnă credincioșii să nu se teamă să meargă să doneze sânge pentru viața aproapelui, aflat în suferință.

Replica API 18 martie 2020 | 00:00 905

IPS Teodosie îndeamnă credincioșii să doneze sânge

IPS Teodosie îndeamnă credincioșii să doneze sânge

„Vă chem la o misiune importantă pentru viața semenilor noștri. Iată, suntem frământați în aceste zile, frică și cutremur au căzut asupra noastră cum spune Psalmistul. Bolile ne amenință, dar să nu ne înspăimântăm peste măsură. Prudența nu trebuie să fie confundată cu frica (. . . ) Legea creștină rămâne aceeași în orice împrejurare. Să ne apropiem de semenii noștri cu prudență, dar și cu acțiuni de dragoste. Semenii noștri au nevoie să trăiască! Dăruind sânge semenilor noștri, întreținem viața lor, ne arătăm dragostea și arătăm și dragostea față de Dumnezeu.

Toți câți aveți posibilitatea și sunteți apți pentru donarea de sânge, să o faceți fără rezerve! Centrul de recoltare este dezinfectat, să mergeți cu încredere! Să dăruim ca să dobândim de la Dumnezeu răsplată. Este o mare bucurie dacă putem ajuta pe semenii noștri. Și ce bucurie poate fi mai mare decât a dărui semenilor viață din viața noastră, viața fiind cel mai prețios dar de la Dumnezeu?! ”

Mesajul Arhiepiscopului Tomisului vine in contextul în care, din cauza epidemiei de coronavirus și a declarării stării de urgență în România, numărul donatorilor de sânge în cadrul CRTS Constanța a scăzut dramatic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tEODOSIE ESCROCU SA DONEZE EL ARE CURAJ? NU II E RUSINE CAT A FURAT SI ACUM VINE CU SFATURI , LA PSUCARIE CU TINE ESCROCULE ...
2
0
Popa asta nu stie ce vorbeste !---au spus medicii asa cava ?----Dar lingurita cum s-o foloseasca ?---toti una singura ?
2
2
Javre ordinare burdusite cu rahat si in creier fac campanie ! :La zid cu voi acusic veti fi luati cu " izoterma " Porcilor!
3
2
daca donezi tu din prima 5l de sange e ok
3
1
Dupa ce va vad ca dati din voi fiecare cite 5 litri,atunci dau si eu unul.Escrocilor ce sunteti!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212