REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ÎPS Teodosie: 'NU aș intra în POLITICĂ nici dacă mi-ar cere Dumnezeu'

ÎPS Teodosie: 'NU aș intra în POLITICĂ nici dacă mi-ar cere Dumnezeu'

Replica API 4 mai 2021 | 14:16 1764

ÎPS Teodosie a declarat luni, la Antena 3, că este „imposibil” ca el să intre vreodată în politică, întrebat fiind ce crede despre o candidatură la prezidențiale pe fondul sondajelor de opinie care pun Biserica pe primul loc, scrie stiripesuse.ro.

„Este imposibil. Eu sunt slujitor al lui Dumnezeu. Nu m-as amesteca in politica chiar daca mi-ar spune Dumnezeu. Eu asta vreau sa raman, ce sunt acum, slujitorul lui Dumnezeu. Acesta ipoteza (de a candida la prezidentiale) este ori gluma, ori ceva neserios. Nu se poate gandi asa ceva”, a declarat ÎPS Teodosie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare cine a cerut scaldatul .ortilor in garaj
1
0
Pai daca ti-ar cere Dumnzeu mai Teodosie, cum sa mai spui ca esti credincios si robul lui Dumnezeu, pai faci ce vrei tu sau ceea ce-ti cere Dumnezeu fara sa-i ceri socoteala ? Mai gandeste-te Theodosie daca esti robul lui Dumnezeu sau nu esti !
3
0
adevaratul stapan al lumii asteia.lume omeneasca adica,diavolul ,cred ca ai fi primul
3
0
Cel mai neinspirat raspuns. Asa de destept esti?
3
0
Pai daca esti slujitorul lui Dumnezeu si iti spune sa intri in politica atunci faci ce-ti spune Domnul ca daca nu inseman ca nu mai esti slujitorul Lui sau nu stii sensul cuvintelor "slujitor" si "a sluji"?
9
1
cel mai bine ai intra la Poarta Alba..... sau la Palazu
13
1
Daca ar cere Dumnezeu zici pai Dumnezeu a cerut sa faci nefacute cu spalatul mortilor in garaj oare.Regurgitie maximaaaa
7
1
Dupa sondaje tu sigur ai intra ,dar nu in politica ci la Poarta Alba Mai citeste comentariile pe care le fac cititorii esti foarte iubit hahahaaaa
14
1
ce iti trebuie tie politica cand orice partid care vine la putere isi ia paraindaratul inapoi prin voi, prin biserica. Banii care se dau de la bugetul de stat chipurile pentru culte, se dau 25% paraindarat catre politicieni. Sunt singurii bani neimpozabili si necontrolabili !!!
9
3
.... parohie, te cred si eu ca nu ai intra in politica! Unde naiba mai iei tu asemenea spagi?!
17
2
Normal ca n-ai intra. Ca popa te deghizezi mai usor.
16
2
Spagovene te poti duce la Poarta Alba si ai mancare si sapun gratis
15
4
Cum sa intre in politica la vedere,B.O.R. profita de pe urma tuturor politicienilor;Theo si restul sunt oameni domnului care sug bani de la bugetul de stat.
24
5
nui nimica de necrezut,doar nu Dumnezeu e seful lui spagoveanu,se stie ca Dracul il birjareste si-l are sub contract
15
5
Esti o JAVRA ordinare. Piei satana! Oricum, esti in partidul AUR, se vede , se simte..
23
5
De ce nu sunteti oameni seriosi? In ce univers ar avea biserica castig de cauza in politica? Stau si ma intreb cum de a putut avea cineva o astfel de idee.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108