REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ÎPS Teodosie: Nu mă voi grăbi să mă vaccinez!

ÎPS Teodosie: Nu mă voi grăbi să mă vaccinez!

Replica API 31 decembrie 2020 | 22:41 2160

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a declarat că nu se va grăbi se se vaccineze pentru că este alergic. Acesta îi îndeamnă pe constănțeni să nu se vaccineze deocamdată.

„Vaccinul nu a fost experimentat. Am discutat cu medici. El poate produce anumite reacții. Cum să recomandăm dacă nu e de recomandat? Deocamdată, noi așteptăm să se studieze. Nu s-au studiat reacțiile. Eu sunt alergic. Nu mă voi grăbi să mă vaccinez și nu pot să îndemn pe alții să facă ceea ce nu fac eu” a declarat ÎPS Teodosie.

Sursa foto: captură Punctul culminant

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaccinate ar moartea maimuta belita dupa bani si cordeala cu homalai! Mai face maimuta o manastire la Mircea Voda la sosea pentru saltimbanci idioti!
4
0
primul vaccin pentru mata trebe de jigodie...
3
0
La bani si spagi nu are alergie? Un dobitoc, face de rusine biserica ortodoxa romana
8
1
as rade foarte tare daca as vedea ca vaccinul ala este un mare fail, producand diverse schimbari genetice in organism. As rade pentru ca vad peste tot ardoare asta a imaculatilor, corporatistilor si useristilor de a se vaccina. As rade foarte tare daca anti vaxerii au avut dreptate! ca prea va dati voi mari ca le stiti pe toate si asta in gura mare!extrem de mare! lectii de democratie, lectii de americanism, acum sunteti si experti in medicina.
3
9
IPSTeodosie te rugam macar acum taci! aplica canoanele bisericesti sau cele lumesti...inveti 6 ani sa vorbesti si toata viata cand trebuie sa taci!Te asteptam cu bratele deschise la Spitalul de Boli Infectioase, sa vii sa ne impartasesti din pildele bisercesti! Te rugam sa nu porti masca sau combinezon exact cum procedezi si tu in timpul slujbelor! La sfarsit poti face o milostire si renunta la Mercedesul S500 de 200.000 euro si fa o donatie ptr tratamentul bolnavilor, comporta-te ca pastorul sufletelor noastre, iesi din castelele construite ptr imaginea si Gloria ta!vila de la Lazu doneaz-o!
15
2
Are lingurita lui. Lingurita unica de impartasanie. Care s-a imunizat din gura in gura.
7
2
Bine belimi ai piticu sa faci ca inamicu
2
7
ca hotul spagoveanu sa nu se vaccineze ventru a avea puterea necesara sa-mi linga mie cacatul !!! Sosoiu diavole !!!
10
8
Cu dragoste.
5
0
Nu se vaccineaza Theo,foarte bine, treaba lui fiecare face ce vrea,sper ca romani gandesc cu propriul cap nu sunt ca oameni din evul mediu cand tot satul sau orasul facea ce spunea popa ca este bine.
18
4
Chestia este ca daca mureai de inima si aveai covid ziceau ca ai murit de covid. Acum daca mori dupa ce te vaccinezi zic ca ai murit de batranete. Niste escroci.
8
11
Mai documentati va si veti vedea ca in lume mor oameni dupa ce s au vaccinat. Acum urmeaza lupta autoritatilor cu oamenii pentru ascunderea adevarului. Nici eu nu stiu si nu spun ca vaccinul este bun sau rau, dar in elvetia a murit prima persoana vacvinata de covid, in israel la fel a murit o persoana dupa vaccinare. Nornal ca autoritatile vor spune ca moartea nu a fost cauzata de vaccin. Mai cititi..nu judecati
11
16
Cu ce medic ai vorbit tu??? Sputnik??? Vaccinul asta nu e bun toti aia de s-au vaccinat deja sunt prosti.. Doar tu si medicul tau gemeti de inteligenta.. Spagoveanu trebuie vaccinat pe creier..
22
8
si te mai rog ceva daca esti dispus sa imi frigi cateva limbi ca capaul pulii ca esti destept de ma speli mereu la coaie si rozeta.
7
13
Foarte bine nu te grabi dar fuuga sa vi sa o .ugi far sa o uzi.Merge afacerea cu funerare merge spala mori la canal lasa garajul pt masini lepra
5
13
Pe undeva are dreptate si el. Vorbeam cu un medic care spunea , astia nu au fost in stare sa scoata un medicament pt covid si pretind ca au gasit vaccinul potrivit..
17
10
poate crapa
14
14
...perfect...asta si vrem !
23
0
Este pentru prima data cand sunt de acord cu dansul !
17
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108