REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ÎPS Teodosie oficiează SLUJBE şi pentru ALUNGAREA COVID-ului. VIDEO!

ÎPS Teodosie oficiează SLUJBE şi pentru ALUNGAREA COVID-ului. VIDEO!

Replica API 11 noiembrie 2020 | 00:39 8285

Dacă în luna aprilie Înalt Prea Sfințitul Teodosie îi îndemna pe preoţi să iasă pe câmp pentru a oficia slujbe speciale pentru chemarea ploii, iată că acum a venit rândul coronavirusului să fie luat în vizor de către reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului. ÎPS a decis că acum este momentul să oficieze o slujbă de alungare a temutului virus. Preaînalţii Bisericii Ortodoxe constănţene au plecat la pas prin judeţ, cu boxele în spate, pentru a desfăşura procesiuni de alungare coronavirusului, mai exact, la Cogealac. Primarul Cati Hristu a cerut, ÎPS a executat.

Covid-ul, alungat cu rugăciuni în grup

Dacă încă mai sunt dubii cu privire la siguranţa pe care o oferă purtatul măştii de proctecţie, speculându-se că aceasta nu ar fi eficientă, iată că reprezentanţii Arhipeisciopiei Tomisului au decis să vină în ajutorul credincioşilor cu slujbe care să alunge necazul ce s-a abătut asupra lor. Serile trecute, ÎPS Teodosie, însoţit de un sobor de preoţi, a pornit pe uliţele din Cogealac, oficiind o slujbă pentru vindecare şi pentru alungarea virusului.

Mai mulţi locuitori li s-au alăturat, fiind conduşi de la urmă de o dubă încărcată cu boxe prin care răsuna slujba. Cu siguranţă nu a rămas nicio casă în localitate în care să nu se fi auzit rugăciunile făcute de preafericiţii Arhiepiscopiei. Spunem că este o situaţie de râsul-plânsul pentru că, deşi autorităţile recomandă să se păstreze distanţarea socială, se pare că nici de data aceasta preoţii nu s-au conformat, formând un grup de peste 20 de persoane care nu păstrau distanţa minimă de 2 metri între ele.

Nu e singura situaţie de acest fel

Amintim că nu este prima dată când reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au plecat „la plimbare” prin oraş, oficiind slujbe.

În luna iulie, o procesiune cu moaştele Sfântului Pantelimon (medic, tămăduitor, ocrotitor în molime) și ale Sfinților Epictet și Astion a avut loc pe străzile Constanței. Procesiunea a fost condusă de Înalt Prea Sfințitul Teodosie alături de alți doi preoți. Cei trei au străbătut arterele principale ale orașului de la malul mării într-o autoutilitară.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@unul tind sa cred ca erai in strada si alungai covidu prin rugaciuni . Data viitoare cand esti bolnav nu te duce la spital , mergi la biserica si roaga-te ca sigur te vindeci .
3
0
TEODOSNICUL- SPAGOVEANU-SPAGADOSIE arzatear foku!!!!
3
0
............
0
0
Pentru - 11 noi 10:45. Mai pune mana pe o carte de antropologie, citeste istoria religiilor de Eliade si apoi avem ce discuta. Esti dovada ca prostia e infinita. Universul nu e.
0
0
Prostia si universul sunt infinite.
5
2
Doamna doctor Corni Pindichi l-a adus pe Preainaltul Teodosie si bine a facut ! Avem o doamna doctor care merita sa fie viceprimar al comunei Cogealac, care se ocupa de toate, care este foarte preocupata de bunul mers al comunei. Doamna doctor Pindichi Cornelia merita sa fie primarul comunei Cogealac pentru ca este desteapta si are studii dar lumea l-a ales pe adventistul Cati Hristu fara scoala dar cu scoala vietii si cu relatii mari pana la presedintele Basescu ! Cum au ajuns timpurile, oamenii fara carte sa conduca oamenii doxa de carte ! Asta este secolu' 21 ! Doamna dr. Corni viceprimar !
3
10
Daca este nevoie oficiez inmormantarea lui klaus seven home CIORDITE,orban betivanul si alte zdrente din guvernul de cacat al Ro.
8
6
oare cati bani a incasat Spagoveanu pt circul facut ? Mizerie prea inalta e acest individ. Cica fugea Corona pe strazi si Teo alerga cu biciul dupa el ,asa la facut disparut din localitate iar primarul ia pus plicul gros in buzunar.
7
7
Locuitor nu cred ca intelegi cum sta treaba , Biserica si credinta sunt 2 lucruri total diferite . Religia a fost creata de oameni ptr oameni , fiecare civilizatie avea temple , biserici la care se duceau toti idiotii si faceau ce le zicea preotu , o totala idiotienie mai mare nu exista pe planeta asta . Pe de alta parta sa crezi in ceva superior tie e perfect de inteles si de respectat . Dar nici un d-zeu oricare ar fi el n-ar fi de acord cu prostiile pe care le indruga bibilia , coranu etc . Vin si te intreb tu in ce crezi in D-zeu sau in Biserica ?
5
8
Unde am ajuns!
7
6
Ahhahahaha exact. Lipsa educatiei duce la comportamente de epoca de bronz.
13
4
Imagini din Age Of Empire date-n spanac, am trait sa o vad si pe asta
14
5
Cand lumea se zguduie de durere,cand multe familii isi plang mortii si altele isi frang manile ca nu isi pot ajuta bolnavii,cand medicina si stiinta au capitulat, cand singura certitudine este clipa asta, este grosolan, Replica, ce scrii! In vremea asta poti sa ramai ateu convins dar nu judeca pe altul pentru credinta. Credinta si rugaciunea sunt stari umane la care fiecare adera liber consimtit. Actiunile religioase sunt recunoscute ca si beneficii spirituale in tratarea bolnavilor. Daca atacati pe omul Teodosie si pe ai lui, sunteti la fel de oameni dar voi ati pierdut esenta. Omu e pamant!
12
12
TEO, MA FACI SA MA SIMT FERICIT!
13
4
Nu mai e Covid si acum cumparati lumanari de la BOR si mergeti, cu tot neamul vostru, sa le depuneti la sediul PSD
19
3
Cat o fi costat acest tratament anti-covid ? Ca am auzit ca fara elicopter nu vine nea frauda cu fonduri europene
17
3
prea spagarul nu este decat un idiot patentat!
21
4
Mihai,Mircea,Vlad,Decebal si alti eroi nestiuti nu puneau si mana pe sabie pe langa rugaciuni,eram presul de sters picioare pentru altii cam cum am ajuns acum.Rugaciunea te ajuta sa faci alegeri bune dar uneori mai trebuie pusa si mana pe ciomag.Cand toti neavenitii isi bat joc de Romania noi stam si ne lamentam sau facem live pe feisbuc.Dumnezeu recomanda pe hotz si talhar sa-l iei la ciomageala daca nu merge cu vorba buna,de asemenea nu recomanda ca mod de viata prostia lenea si delasarea.Unde e sat fara caini te jefuiesc toti.Sa auzim de bine!
10
6
si de la cogealac unde anume a fost alungat covidul asta sau poate l-a ciordit spagoveanu si pe asta caci le are
15
9
Diano de ce ai inchis comentariile la articolul cu somerul de Tutuianu? Lasa oamenii sa isi spuna parerea despre acest mare politician ajuns acolo prin fortele lui, nu prin casatoria cu fata unui PSDist cu grade. L-ati protejat prea mult pe fripturistul asta inutil.
14
0
Este fix alegerea ta de spalat pe creier din secolul 13 sa crezi in toate prostiile! De fapt tu esti cel care traieste in cea mai mare minciuna a omenirii numita credinta si religie!
19
13
Multumim doamnei doctor Pindichi Cornelia consilier local PSD si viitor viceprimar PSD care a reusit prin rugaciune si smerenie sa-l convinga pe sfintia sa Preainaltul Teodosie sa vina sa ne onoreze cu prezenta si sa ne faca o slujba minunata prin care acest rau care s-a abatut asupra noastra si inclusiv a comunei Cogealac, acest Covid sa dispara ! Multumim si domnului primar Cati Hristu care prin actiunile sale incearca sa ne apere de acest virus numit Covid - 19
9
29
Ba! Am murit! Diana, esti ceva campioanca intergalatica. Tu si Virgin ala, de a descoperit Tuzla, faceti cuplul perfect. Si morsa tatuata sa va fie nasa.
13
2
Daca dispare el in mod sigur dispare si covid-ul!
21
6
Cand il pomeniti il scrieti DUMNEZEU ,ok? Parintele Nicolae Steinhard ,un evreu convertit la crestinism a spus : DUMNEZEU ne vrea Buni si nicidecum PROSTI!
18
8
ipsu pulii mele ar trebui bagat la puscarie pisamas pe slujbele lui. Asta pur si simplu e batut in cap. Aduna toti mosii si babele la un loc de parca n-ar fi covid
26
9
Un singur om la 01:02. Restul sunteti deja morti, dar inca nu stiti acest lucru. Stati acasa si purtati masca, presedintele, guvernul si ceilalti au grija de voi! Fac totul pentru sanatatea voastra! Totul va fi bine! Nu pentru voi, dar nu va osteniti neuronul cu asta! Pace va doresc si sanatate. Intelegeti ca fara Dumnezeu suntem nimic. In toate sensurile.
10
25
nu prea ai inteles ce vor sa zica postacii. Ei il fut in gat pe spagoveanu cu sleahta lui de hoti in fuste !!! N-are nimeni nimic cu religia. Si eu cred in Dumnezeu dar spagoveanului ii dau cacatul la lins !!! A aflat curvoiul ca au inventat nemtii vaccinul. Si hop si el in frunte !!!
18
7
Fereasca-ne de prosti! In anul de gratir 2020, inca mai credeti in Mosh Craciun? A inceput teodositul sa faca teren? Inseamna ca grava situatia in visterie!
24
10
Panarama asta de popa nu mai are limite si bun simt ,isi bate joc de toata lumea si nu ia nimeni atitudine.Prin atitudinea lui or sa plece toti enuriasii ortodocsi la secte ca sunt mai seriosi si mai si ajuta ,nu ca asta ii jecmaneste
28
7
Satana se roaga la satana!Cum vine asta ? maaa sunteti cretini ! Ce rugaciuni mai poate sa faca escrocul si porvcul asta in fata lui Dumnezeu ???
26
8
PIEI SATANA
23
7
se roaga si pentru ploaie si nu ploua de 2 ani, rugaciunea satanei nu se urca la cer. Decand se roaga el avem peste 500 infectari pe zi.
31
9
Parca am fi in secolul XIX...face Teo ce face iar iese in evidenta...
29
8
Ba, dzeu spune sa fii credincios dar nu si prost!!!!
39
7
Asta e deja vrajitorie.
34
11
Slujbe cu popi poponari, specialitatea lui Teo, zis si " ghiveci spart"
38
12
Ura fata de credinta celorlalti nu ii ajuta cu nimic, ba chiar le dauneaza, celor care ii ataca pe credinciosi. De altfel, Biserica s-a cladit prin Jertfa Mantuitorului Hristos si pe sangele mucenicilor, martirizati de unii care isi inchipuiau ca ei detin adevarul... Dumnezeu sa ne ierte si sa ne aiba in paza Sa pe toti!
24
32
au si aura
6
10
Imagini demne de Africa Coloniala..secolele 17-18..
49
12
Rugati-va la prietenii vostri imaginari.. o sa va ajute ei! Totusi, Respect pt razboinicii din fata care si-au aprins aura sabiei!
17
17
Attacks lvl 100
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369