REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

IPS Teodosie rămâne cu conturile sub sechestru!

IPS Teodosie rămâne cu conturile sub sechestru!

Replica API 5 aprilie 2019 | 00:00 424

Decizie la Curtea de Apel Constanţa:

Decizie la Curtea de Apel Constanţa:

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins contestaţia lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împotriva măsurii sechestrului asigurător. „Respinge cererea de ridicare a măsurilor asiguratorii dispuse în timpul urmăririi penale, formulata de Arhiepiscopia Tomisului şi inculpatul Petrescu Teodosie, prin apărătorul ales, ca inadmisibilă. În baza art.370 Cod procedură penală rap. la art.47 alin.1 Cod procedură penală şi art. 281 lit. b Cod procedură penală; Respinge ca nefondata cererea formulată de inculpatul Beca Stere, referitoare la excepţia nulităţii absolute a urmăririi penale, efectuate în cauză”, potrivit minutei. Următorul termen în dosar a fost stabilit pentru 17 aprilie.

Acesta este cercetat de procurorii DNA Constanţa pentru luare de mită şi folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. Alături de el sunt anchetaţi şi Stere Beca, Bogdan Petrişor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu şi Ciprian Ioan Cojocaru, mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului la data faptelor, cu privire la săvârşirea infracţiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, dar şi Aurelia Ştefan, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
preacorditul din tigan lingurar de suceava dupa ce l-a avut pe daniel securistul a fost ridicat la functia de mafiot sef al constantei de unde a furat si fura pe toate caile,basca s-a dedulcit la bucaleala ,soferul care la imbucat a ajuns arhimandrit iar dupa ce a otanjit un calugar l-a facut decan la teologie,asa da popartac
1
0
Decat sa da iama hotii in avutia bunilor pastori ai natiei romane acestia au pus la punct un serviciu gratuit de protejare a acestor bunuri, chiar daca ele au fost obtinute ilicit. Cand va fi declarat amnistiat va fi liber sa puna botul la mierea astfel pastrata. I-a deranjat cineva in prezent sa nu-si continue apucaturile
1
0
vine ea codruta la judecarea hotilor de fonduri europene. Sa vedeti cati ani ia necuratu spagoveanu ! Muie tie spanovene in canon cu purtatorul tau de vorbe tanasescul cel smierit ! Muie cu cacat teodosie spagoveanu necuratul !!!
4
0
Pacat ca Biserica Ortodoxa nu se leapada imediat de preoti infractori indiferent de cat de nume ba mai mult ii apara spunand ca este vorba despre denigrarea unor oameni sfinti ai BOR deci si a biserici implicit.In cazul asta nu a semnat Petrescu Teodosie actele care il fac vinovat ci satana i-a imitat semnatura.
5
0
Numai imputitul ala de Nicusor i-a dar apa la moara ragaitului. Sa le dau la muie la amandoi !
4
0
E inalt prea prea, de a ajuns la FUNDURI europene. Cert e ca ferma de la Nazarcea e pirloaga monahala, cu porti episcoputze, iar constanteni se aghuazmeaza cu produse agricole de la mahomedanii turci Aferim
3
0
asta-i sefu satanei
4
0
nu iti mai ajunge IPS, imparte cu saracii bai saracule
5
0
acel buhai se numeste marin paroh la cernavoda la biserica mare
7
0
acu tr sa scoata rectu la bataie pt ceva ceva malai.binenteles leafa nu cred sa ii ajunga k deh.. are necesitati sarmanul.
3
0
asta e homosexual, stie toata Romania, lu un preot din Constanta i-a dat parohie numai dupa ce acela a acceptat sa se incurce cu el, acel preot s-a oferit de buhai la acest preasfintit ca altfel nu mai pupa parohie.
4
1
Daca un preot indiferent de nivelul ierarhic comite fapte de genul inselatorie,furt sau altele,este firesc sa nu mai fie preot,sa se faca sculer-matriter ceva unde greselile de serviciu pot trece la rebuturi si nu afecteaza asa de mult pe restul. Preotii,medicii,militarii,magistratii,au in mainile lor vietile sau mintile,sufletele altora. Este de netolerat trecerea cu vederea pentru porcariile facute cu intentie de acesti indivizi.
5
0
De cand va stiu popilor care mi ati fost colegi ,toti o coada de topor ,fara glas coloana si pusi pe interes banesc ! Pana acum era suprimat daca erati uniti ! Meritati ce aveti POPILOR !Preotii s au retras din mocirla precurvitului poponar !
4
0
Piei satana
12
1
Teodosie fii blestemat de mine , la cata spaga ti am dat m ai mutat disciplinar in mahalaua de la Seimeni!
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272