REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ÎPS Teodosie se ține tare: a chemat, din nou, la bară Universitatea Ovidius

ÎPS Teodosie se ține tare: a chemat, din nou, la bară Universitatea Ovidius

Replica API 19 mai 2022 | 14:19 3640

ÎPS Teodosie a contestat decizia Tribunalului din martie a.c., de respingere a acțiunii privind prin care a solicitat menținerea, de către Universitatea Ovidius Constanța, a calității de titular a cadrelor didactice care au împlinit vârsta pensionării, respectiv 65 de ani. Acțiunea lui Teodosie a fost depusă la Curtea de Apel Constanța pe 17 mai și însă nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Reamintim că ÎPS Teodosie a fost ales decanul Facultății de Teologie în septembrie 2002. Dacă va pierdem definitiv, în instanță, ÎPS Teodosie nu va mai putea deține nicio funcție în Universitatea Ovidius Constanța, ca titular.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALUPIGUS maestre daaa
1
0
Poate-i sune cineva ca-i asteptat la dreapta tatalui. A invatat destul oamenii prostii. Rusii au distrus 105 de spitale din Ucraina, in urma bombardamentelor si au cauzat daune serioase altor 522 de unitati medicale. Aceste cifre se adauga celor 59 de biserici distruse prin bombardament, celor 396 de farmacii distruse si celor 200 de ambulante distruse sau confiscate. Rusia sustine in continuare ca operatiunea speciala din Ucraina tinteste doar infrastructura militara a tarii invadate, in contradictie cu miile de morti si distrugerea totala lasata aleatoriu.
0
0
CUM AR FI DACA S-AR CREA UN PRECEDENT IN JUSTITIE LA NIVEL NU DOAR NATIONAL, CI SI EUROPEAN, PRIN CHEMAREA IN INSTANTA A TRUSTULUI DE PRESA replicaonline.ro, PENTRU INSTIGARE DE URA, INTOLERANTA RELIGIOASA, AGRESIVITATE, VIOLENTA VERBALA, DEZBINARE SOCIALA SI RELIGIOASA LA NIVEL NATIONAL, PENTRU A ENUMERA DOAR CATEVA DINTRE ELEMENTELE DE INCALCARE A LEGILOR SI A CONSTITUTIEI, DINTRE CARE CATEVA SE INCADREAZA PRIN GRAVITATEA LOR PRIN CUMUL CU MESAJELE SUBLIMINALE, IN SCOP DE MANIPULARE, PRINTR-UN ASTFEL DE ARTICOL SI PERMITEREA UNOR COMENTARII DE DOMENIUL PENAL! REDACTIA ARE OBLIGATII!
0
1
Tu nu intelegi ce spune IPS Teodosie, se vede ca n-ai dat nici pe la scoala, nici pe la Biserica.
1
0
@16:50 &20:32 sugeaia.ti p**a preasfantului in timp ce noi restu il futem in cur
0
1
Esti degeaba...Teodosie este cel mai destept preot din Romania.
2
1
abia il astept decan la Poarta Alba
2
1
Pentru cel care il considera sclipitor: ai mama? daca da vezi ca IPS considera ca o femeie este de rang doi. poate asa ai fost si tu crescut si iti tratezi nevasta fix la fel sau mai rau. atat te duce minte si drept urmare normal ca il consideri sclipitor! si cu vaccinul la fel de sclipitor e***? vai de capul tau! dupa parerea lui trebuia sa am solzi pe spate sau o coada dupa ce imi faceam vaccinul si uite ca nu am la cat de destept este!
0
0
Tot neamul tau de destepti nu pot intregi mintea sclipitoare s parintelui Teodosie.Respect IPS Teodosie
1
1
Teodosie merita sa fie rector la Ovidius !
0
1
Teodosie du-te dracului de gunoi
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102