REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ÎPS Teodosie, slujbă de Sfințire Mare a mănăstirii Sfânta Maria Magdalena

ÎPS Teodosie, slujbă de Sfințire Mare a mănăstirii Sfânta Maria Magdalena

Replica API 21 iulie 2020 | 00:00 1864

Pe 22 iulie, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Sfânta Mironosiță și întocmai cu Apostolii Maria Magdalena. Cu prilejul sărbătoririi sfintei, miercuri, 22 iulie, de la ora 7.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de Sfințire Mare a bisericii mănăstirii „Sfânta Maria Magdalena”, urmată de Sfânta Liturghie. La sfârșitul slujbei, credincioșii se vor putea închina în Sfântul Altar și vor putea cinsti un fragment din moaștele Sfintei Maria Magdalena.

Așezământul monahal este situat în apropierea localității Cobadin.

Sfânta Maria Magdalena a făcut parte din grupul mironosiţelor care l-au urmat pe Hristos. Numele de Magdalena este legat de cetatea în care s-a născut, Magdala, din Galilea. Întâlnirea cu Hristos a făcut ca viaţa ei să cunoască o schimbare radicală. A renunţat la trăirea în păcat pentru a deveni următoare a lui Hristos şi, astfel, s-a alăturat mironosiţelor. Sfânta Maria Magdalena este acea femeie păcătoasă care a uns picioarele Mântuitorului cu mir de mare preţ. Conform Evangheliilor, ea Îi este alături în momentul Răstignirii, dar este şi printre primele persoane care Îl văd pe Hristos Înviat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am asa o intrbare o curiozitate nici nu stiu cum sa o numesc.Pe cite guri maniinca IN SUL asta ca ii nesatul vesnic.Nu de alta dar am vazut ca nu are motive sa se ingrijoreze are sc funerar face reclama pe gardurile bisericilor fara nici o problema.Oare asa cheltuiala mare sa aiba.Posibil sa mai fie si ceva ceva catei slugi care executa atunci da da ar fi de inteles.Slugi slinoase zoioase ca si el cum altfel.
1
0
Ha ha ha si acolo or sa dea buluc evlaviosi pupatori de icoane si sa te ti incasari. Luminari vindute ca la balamu. Asa se rotunjesc veniturile popilor daaa mai cu funerarele din garaj mai cu lumanarele si uite asa se face omu co.os.Scirba si regurgitie maxima pt specimen si sluga sa puturoasa.
1
0
Maaaaa lepra NU AI MURIT NU AI TRE LA CELE VESNICE
1
0
Cautati alt popa,asta inniciun caz nu sfinteste.....
5
2
Nu sunt comentarii de satanisti ma "punct si linie"care nu ai nici un nume,ci se poate sa fie comentariile unor oameni care sunt satui de sfaturile unor popi care atunci cand vad bani le joaca ochi in cap ca la jocurile mecanice,popi care se cred psihologi pentru ca nu au nici un scrupul sa se folosesca de Dumnezeu pentru a stoarce maximul de la credinciosi sau de la statul Roman,popi instruiti de securisti comunisti ca Spagoveanu sau alti mari ierarhi ai B.O.R.
4
2
povesti de evul mediu , e jenant sa auzi asemenea brasoave, deci Maria Magdalena era de meserie curva , pe urma a devenit metrea lui Isus !!! ,la invatat meserie. Uite cu asemenea prostii fac popii bani ,de aia sunt in negru , ca sunt niste diavoli , iar sef il au pe inalt prea hotzul Mache.
5
3
comentarii de satanisti
3
9
Barbati in rochii care se ploconesc la personaje imaginare!
8
4
Duminica bisericile erau pline de mosi si babe
7
5
un jegos notoriu. Il fute-n cur pe Tanasescu si Tanasescu pe el. Nu credeti ? In trebati-l pe Strutzu !!!
8
5
Cel mai mare talhar, purtator de rochie.
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212