REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

IPS Teodosie, slujbe pe câmp pentru atragerea ploii

IPS Teodosie, slujbe pe câmp pentru atragerea ploii

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 2485

Având în vedere seceta cu care se confruntă agricultorii, joi, 14 iulie, în cadrul podcastului de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului”, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a afirmat că se va ruga pentru venirea ploii și i-a îndemnat preoții și stareții din eparhie să se roage pentru ploaie.

Astfel:

- în zilele de post: vineri, 15 iulie, ora 13.00, luni, 18 iulie, miercuri, 20 iulie, și vineri, 22 iulie, vor rosti de rugăciuni pentru ploaie la un câmp apropiat;

- în fiecare zi, se vor ruga în sfânta biserică pentru venirea ploii.

Ierarhul Tomisului va merge și va rosti rugăciuni în localitățile din apropierea municipiului Constanța: Valu lui Traian, Cumpăna și Techirghiol.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te rogi la livezile de caisi ,de piersici,viile distrusede voi? Ce piersici aveam in Constanta? Ce soiuri de vita de vie aveam? Ai distrus tot primit moca de la guvern ca ajuti copii,faci dregi si apoi ai distrus tot ai scos hectare intregi de vie si livezi.cate mii de hectare ai distrus care nu erau ale tale? Apoi ai vandut tot pamantul .Pentru ce ma ai distrus orasul asta? De ce ti-ai batut joc de constanteni? Mii de hectare ai vandut. Azi mancam caise turcesti acre,piersici acre.Mai aveti curaj sa va rugati? Voi nu aveti frica de Dumnezeu la cat ati distrus acest oras blestematilor!
0
0
Dar tu ce exprimare crestineasca si plina de dragoste pentru aproapele tau ai mai Mulika:"fituica de sters la coor,frustratzi,retarzi,satanisti,lepre care varsati laturi",vai de capul tau si de invatatura ta crestinesca.
1
0
jegosul crede ca daca behaie pe cimp vine ploaia ;cine stie ce fermier fraier la platit sa oracaie pe cimp chipurile aduce el ploaia.mars pocitanie
0
0
Accuweather ce spune..Ploua cu bani la cei poleitzi cu aur pe uniforma...
0
0
Cam tarziu cu ploaia acum.
0
0
In scurt timp a inceput sa ploua cu bani
0
0
Sper ca Teodosie nu a urmarit meteo ca sa stie cand sa tina slujba si o sa zica ca e minune.
0
0
Sa-i iau barba in pula!
0
1
Fituica de sters la koor aduna o gramada de retarzi frustrati satanizati. Mars leprelor nu mai varsati cu laturi. Nu intelegeti nimic
0
1
Penibili....
0
1
Are ne voie de un psihiatru mosul asta.
3
0
M**e pe oameni ii potzi p****i mai securistule comunist,iubitorule de arginti si poponar dupa cum unbla vorba-n targ,dar pe Dumnezeu nu ,pentru ca El toate le stie si toate le vede,deci daca o fi fost vreun nor de ploaie tu farizeule l-ai gonit si pe ala. Eu sper ca totusi Dumnezeu nu se uita la pacatosi lui imbracati in haine preotesti si se va indura de poporul asta greu incercat.
0
0
Daca tot vroiau circ,mai bine ar fi mers sa sfinteasca intr-un lan de porumb. Acolo unde-si taraie poalele,pare mai degraba un lot de casa...
0
1
Puteti sa ma popati sub poala fara sa va aplecati?
1
0
A vazut prognoza pe termen mediu si a sarit popandaul, stiind ca va ploua peste 10 zile-doua saptamani.
0
0
O sa fie seceta si mai mare. Dumnezeu nu apleaca urechea la sodomitul asta.
2
0
popa idiot!!!
2
0
lasati dracului milogelile catre personaje imaginare din cer! Trebuie pus mana la munca si reconstruite sistemele de irigatii! Bine ca pupati ciolane putrezite, caca-m-as pe religia voastra!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272